Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλησπέρα!! 2 γρήγορες ερωτήσεις. Αν το πάρω από εδώ είναι η έκδοση που θέλουμε;Εννοώ όχι κινέζικη. Επίσης πείτε κάποιο usb to ethernet adapter που έχετε δοκιμάσει και παίζει με το mi box. Κατά προτίμηση από Ελλάδα. Ευχαριστώ!!!

Ύστερα από πολύ διάβασμα έκανα και πιο πρακτικό.
Κατεβάζω τα apk από το κινητό και με το es3 τα στέλνω στο στικάκι που έχω πάνω στο ρούτερ. Μετά με το es3 του mibox τα βλέπω και τα κάνω απευθείας εγκατάσταση από εκεί, οπότε δε βάζω USB stick πάνω στο mi

Εγώ το κάνω με κάποιο cloud,onedrive στην περίπτωση μου

Sent from my iPad using Tapatalk

Για πείτε και για το vpn... Το θεωρείτε απαραίτητο για να βλέπω ποδόσφαιρο.... Δε θέλω να μπλέξω και με άλλες ρυθμίσεις και έξοδα...

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Καλησπέρα!! 2 γρήγορες ερωτήσεις. Αν το πάρω από εδώ είναι η έκδοση που θέλουμε;Εννοώ όχι κινέζικη. Επίσης πείτε κάποιο usb to ethernet adapter που έχετε δοκιμάσει και παίζει με το mi box. Κατά προτίμηση από Ελλάδα. Ευχαριστώ!!!

Δεν ξέρω τι εννοείς "όχι Κινέζικη" αλλά το συγκεκριμένο μια χαρά φαίνεται.Για usb to ethernet adapter,οι περισσότεροι έχουμε αγοράσει το UGREEN που παίζει απροβλημάτιστα,αλλα δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενα στην Ελλάδα. https://www.aliexpress.com/item/Ugr...234.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d0xm2Od

Παιδια εχω stuttering σε 4Κ ταινιες καθε καποια λεπτα ενα frame skip ακομα και απο σκληρο δισκο. Τι ρυθμιση πρεπει να βαλω για να το φτιαξω. Το κανει με ολους τους players, vlc, mx, kodi

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν ξέρω τι εννοείς "όχι Κινέζικη" αλλά το συγκεκριμένο μια χαρά φαίνεται.Για usb to ethernet adapter,οι περισσότεροι έχουμε αγοράσει το UGREEN που παίζει απροβλημάτιστα,αλλα δυστυχώς δεν το βρήκα πουθενα στην Ελλάδα. https://www.aliexpress.com/item/Ugr...234.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d0xm2Od
Ευχαριστώ!! Όταν λέω όχι κινέζικη εννοώ αν είναι η έκδοση που έχετε όλοι, γιατί κάπου είχα δει πως υπήρχε και κάποιο άλλο version για Κίνα :)

Έχει κανείς την 2179 να μας πει αν το μηχανάκι σέρνεται ή αν το τηλεκοντρόλ δεν έχει καλή απόκριση μετά από wake up της συσκευής;

Έχει κανείς την 2179 να μας πει αν το μηχανάκι σέρνεται ή αν το τηλεκοντρόλ δεν έχει καλή απόκριση μετά από wake up της συσκευής;

Συμπεριφέρεται αρκετά καλά. Μόνο μία φορά το είδα να συμβαίνει μετά από 10 μέρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό από ό,τι με την 2303.

Ωραία, ευχαριστώ. Βλέπω να κάνω downgrade γιατί δεν την παλεύω με την τελευταία. Κάθε φορά που το βάζω στο ON θέλει και restart.

Για καποιο περίεργο λόγο ειμαι στην αρχική εκδοση και το μηχανακι δεν βρισκει ουτε ενα update. Θα μπορουσα να κανω manual την αναβαθμιση αλλα θα περιμενω λιγο ακομα...Γνωριζει καποιος γιατι αποσυρθηκε η ota αναβαθμιση οπως ειπωθηκε πιο πανω;

Λογικα με την ελευση του νεου mi box θελω να πιστευω οτι λογω σχεδον πανομοιοτυπου hardware θα λαβουμε και μεις τις ανανεώσεις...

Δυστυχως amazon prime μονο trailer με αφηνει να δω.....οτιδηποτε αλλο απλα δεν ανοιγει και μετα απο 10δευτερα λαμβανω μηνυμα σφαλματος. Ngo επισης αντιμετωπισα προβλημα του στυλ η αναπαραγωγη δεν υποστηριζεται (με καταργηση και επανεγκατασταση επανερχεται αλλα για 20-30λεπτα μονο). Μεσω aptoid εκανα αναβάθμιση σε ενα πακετο google tv (δεν θυμαμαι το ονομα ακριβως) το οποιο ισως να βοηθησε. Θα επανερθω.....

https://www.play247.gr/index.php?mai...ucts_id=202735
Αυτό έχω πάρει εγώ. Με το Android 6 δεν έβλεπε το Ethernet. Δουλευαν μόνο οι USB θύρες. Μετά την αυτόματη αναβάθμιση σε Android 8 που μου έκανε δουλεύει και η Ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα.

https://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=0&keyword=202735&x=0&y=0
Αυτό έχω πάρει εγώ. Με το Android 6 δεν έβλεπε το Ethernet. Δουλευαν μόνο οι USB θύρες. Μετά την αυτόματη αναβάθμιση σε Android 8 που μου έκανε δουλεύει και η Ethernet χωρίς κανένα πρόβλημα.[/QUOTE]

Ναι ρε παιδιά.... Πείτε κανένα τηλεκοντρόλ να πάρουμε που να είναι και πληκτρολόγιο, να έχει και μικρόφωνο, να τηγανίζει και πατάτες....
Δε ξέρω τι να πάρω και από πού.....

Ναι ρε παιδιά.... Πείτε κανένα τηλεκοντρόλ να πάρουμε που να είναι και πληκτρολόγιο, να έχει και μικρόφωνο, να τηγανίζει και πατάτες....
Δε ξέρω τι να πάρω και από πού.....

Ας φτιαξουν το ρεμαδι να δουλευει σωστα πρωτα και μετα παιρνουμε και ενα καλυτερο τηλεκοντρολ.
Γιατι μεχρι στιγμης πρεπει να ειναι οτι χειροτερη συσκευη εχω παρει, και ας ειμαι στην εκδοση 6.

Για το συγκεκριμενο remote δεν ξερω, αλλα το harmony 650 που εχω και ειναι IR δουλευει πολυ καλα με το mibox.

Το έψαξα γιατί αρνείται πολλές φορές να ανοίξει και σήμερα διάβαζα πως μάλλον είναι θέμα του bluetooth.
Όταν μείνει κλειστό αρκετές ώρες, μετά, το δικό μου τουλάχιστον, πέντε στις δέκα δεν ανοίγει. Το βγάζω
από το τροφοδοτικό κ.λπ. και μετά συνδέεται.

Πήρα το εν λόγω μηχανάκι σχεδόν αποκλειστικά για αναπαραγωγή του NovaGo. Ενώ το πρόγραμμα το πέρασα κανονικά και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την σύνδεση του λογαριασμού μου, μόλις ξεκινάει η αναπαραγωγή είτε ζωντανής τηλεόρασης είτε ταινίας, παίζει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά μου πετάει μήνυμα "Η αναπαραγωγή δεν υποστηρίζεται". Τι στο καλό συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Αν τελικά ΔΕΝ υποστηρίζει NovaGo, μάλλον θα το επιστρέψω...

Οι εφαρμογές GO (Nova + Cosmote) δεν υποστηρίζουν επίσημα android boxes, ούτε υποτίθεται ότι πρέπει να τρέχουν σε αυτές.