Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δεν εχω την 6.0.1 ...εκανα update στην 2179 για να παιξει το amazon prime...αλλα και στην 6.0.1 τα ιδια αντιμετωπιζα....αν ερθει νεο update θα ξαναδοκιμασω

Οποιος εχει την εκδοση 6 ΜΜ στο μηχανακι τους, μπορει να μου πει πια ακριβως εκδοση φοραει ?
Νομιζω οτι το δικο μου εχει μια πολυ παλια εκδοση.

Οποιος εχει την εκδοση 6 ΜΜ στο μηχανακι τους, μπορει να μου πει πια ακριβως εκδοση φοραει ?
Νομιζω οτι το δικο μου εχει μια πολυ παλια εκδοση.
και εμενα ειχε παλια έκδοση και το εκανα στην τελευταία εχω την 6.01 και εκανα στην 6.01 -750 εδω είναι ολες οι εκδόσεις που εχουν βγει https://m.mediafire.com/folder/9k82rbe2nc0vw/mdz-16-ab

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δικο μου γραφει once-user 6.0.1 ΜΗC19J 699. Γιατι εβαλες την 750 και οχι την 1304 η 1901 ?

Και πως κανουμε manual update ? (Γιατι θα το σπασω το ρεμαδι)

κατεβαζεις το αρχειο που θες και το μετονομαζεις σε update.zip μετα το ριχνεις σε ενα usb stick φορμαρισμενο σε fat32 ριχνεις και το αρχειο που παραθετω και το τοποθετεις στο μποξακι μολις το αναγνωρισει βγαζεις το μποξακι απο το ρευμα,κρατας πατημενα τα κουμπια πισω και ΟΚ στο τηλεχειριστηριο και συνδεεις το μποξακι στο ρευμα μολις σου βγαλει το αναλογο μενου επιλεγεις αναβαθμιση απο το usb.

http://www.mediafire.com/file/bbl5lmr0eov572b/xiaomi_update/file
αυτη ειναι η διαδικασία φιλε μου

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Γεια σας και από εμένα, νέος στο forum και θέλω να ρωτήσω αν έχετε χαμηλή ταχύτητα στην σύνδεση στο internet με το συγκεκριμένο tv box. Σε speedtest μου βγάζει πολύ χαμηλή ταχύτητα. Έχετε και εσείς το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως το λύσατε? Ευχαριστώ.

αυτη ειναι η διαδικασία φιλε μου

Ευχαριστω, το εκανα τελικα με την διαδικασια του πονου (Recovery Mode).
Την επομενη φορα θα το κανω ετσι

Μετα την αναβαθμιση και..... το θεμα με τον αποσυγχρονισμο του ηχο συνεχιζεται.

Τον τοιχο δεν θα το γλυτωσει μου φαινεται.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Γνωρίζει κάποιος να μου πει από αυτές τις εκδόσεις https://m.mediafire.com/folder/9k82rbe2nc0vw/mdz-16-ab ποια είναι για την Ευρωπαϊκή αγορά. Το ρωτώ διότι μου ανέφερε το τεχνικό τμήμα της xiaomi στην Ελλάδα ότι η χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης είναι θέμα συχνότητας και ότι το mi box που έχω δεν προοριζόταν για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Γνωρίζει κάποιος να μου πει από αυτές τις εκδόσεις https://m.mediafire.com/folder/9k82rbe2nc0vw/mdz-16-ab ποια είναι για την Ευρωπαϊκή αγορά. Το ρωτώ διότι μου ανέφερε το τεχνικό τμήμα της xiaomi στην Ελλάδα ότι η χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης είναι θέμα συχνότητας και ότι το mi box που έχω δεν προοριζόταν για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Δες το αυτοκολλητο που υπαρχει στο κατω μερος του κουτιου εαν γραφει MDZ-19-AA ειναι κινεζικη εκδοση εαν ομως γραφει MDZ-16AB τοτε ειναι η ιντερνασιοναλ (Ευρωπαϊκή) εκδοση και ολα τα λογισμικα που υπαρχουν στο σαιτ που επισυναπτεις σου κανουν.

Εχεις pm

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Είναι μόνο για προϊόντα για που φέρνει η infoquest στην Ελλάδα

Ευχαριστώ, σημαντική πληροφορία...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Δες το αυτοκολλητο που υπαρχει στο κατω μερος του κουτιου εαν γραφει MDZ-19-AA ειναι κινεζικη εκδοση εαν ομως γραφει MDZ-16AB τοτε ειναι η ιντερνασιοναλ (Ευρωπαϊκή) εκδοση και ολα τα λογισμικα που υπαρχουν στο σαιτ που επισυναπτεις σου κανουν.

Εχεις pm

Ευχαριστώ. Το θέμα είναι αν θα λυθεί το θέμα της ταχύτητας σύνδεσης στο internet.

Ο λόγος περί του TP-Link UE330

... σε συνέχεια αυτού, και τα σχόλια για το Tp-Link αναφέρονται σε συνεχείς αποσυνδέσεις (όχι μόνο στο MiBox). Καμία γνώμη?

το οποίο αγόρασα, εγκατέστησα, έφαγα το άκυρο καθώς δεν το αναγνώρισε ποτέ, το έστειλα πίσω στο e-shop, βρήκα τρόπο να συνδεθεί επιτέλους με το 5G δίκτυο του router μου, κι έκτοτε λειτουργούν κανονικά Kodi/VLC/Youtube, είτε σε ό,τι αφορά streaming τοπικού δικτύου είτε από το internet. Σημειώνω πως το MiBox μου έχει Android 6.