Στην παρούσα φάση συγχρονίζει στα 16mbit. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό, αλλά τότε γιατί δεν υπάρχει θέμα όταν είναι κλειστό το home cinema που δε λειτουργεί ο πομπός των πίσω ηχείων?Mαλλον θεμα ταχυτητας ιντερνετ ειναι κι οχι κατι αλλο...
Αγόρασα πρόσφατα το mi box για το εξοχικό μου, αυτό το σκ που το χρησιμοποιώ βλέπω ότι μου δημιουργεί έντονα θέματα με buffering και πτώση ανάλυσης σε netflix. Σε kodi κολλάει και δεν παίζει καν.. Αυτό βέβαια συμβαίνει ότι αν ανοίγω το home cinema 5.1 που μάλλον κάνει παρεμβολή ο transmitter για τα πίσω ασύρματα ηχεία.. Τι λύση υπάρχει γι αυτό? Το θέμα είναι ότι δε ξέρω σε τι κανάλι εκπέμπει το τρανσμιτερ για τα ηχεία. Έχει ένα διακόπτη που αλλάζει τρία κανάλια αλλά και στα τρία έχω το ίδιο θέμα.
Επισης, αν μπει usb hub το χιαομι διαβάζει παραπάνω από μια συσκευές πλας εθερνετ?
Ευχαριστώ!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Θα το δοκιμάσω το σκ που θα είμαι πάλι εξοχικό.1)Άλλαξε κανάλι ασύρματης μετάδοσης στο ρουτερ σου και κανε επανεκκίνηση και στο ρουτερ και στο σιαομι ίσως και λυθεί το πρόβλημα σου.
2)Αν λέγοντας συσκευές εννοείς π.χ ένα usb stick και ένα μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.Σε περίπτωση που εννοείς αυτοτροφοδοτούμενους σκληρούς δίσκους πάλι δεν έχεις πρόβλημα,αλλά αν οι σκληροί πρέπει να τροφοδοτηθούν από το σιαομι τότε θα χρειαστείς τα παρακάτω.
https://www.aliexpress.com/item/Ugr...234.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d21p5IV (επιλέγεις το usb with dc cable)
https://www.aliexpress.com/store/pr...ml?spm=2114.12010612.8148356.2.2bf4388a9xKIsX
Εγκατέστησε την εφαρμογή set orientation και βάλε σαν επιλογή landscape.
Δοκίμασα να κάνω sideload to novago και έχω τις εξής ερωτήσεις :
1). Δε το δείχνει σε landscape orientation αλλά σε portrait άλλα και ανάποδο portrait πιάνοντας ως κορυφή τη δεξιά πλευρά της τηλεόρασης και ως κάτω πλευρά την αριστερή. Πως μπορεί να αλλάξει αυτό;
2). Επίσης δε μπορώ να εισάγω με τίποτα username & password.
Κανένα hint ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ
Βρίσκεται σε Android tv play store ή θέλει κλασικό day lay store?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι Ρουτερ Εχεις?
Same Sh1t...Different Day
Μήπως να δοκίμαζες κάποιο άλλο? Με ένα tp-link 200 ( το πιο φθηνό δλδ ) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Το μόνο που του έκανα όταν θυμόμουν ήταν μια επανεκκίνηση.
Same Sh1t... Different Day
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.