Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Έχω το mi box s συνδεδεμένο μέσω hdmi με ένα ενισχυτή sony και μέσω της εφαρμογής netflix δεν μου κάνει passthrough τον ήχο με αποτέλεσμα να μην έχω dts και ac3 ήχο .Με το kodi και άλλες εφαρμογές όπως vlc δουλεύει κανονικά.Επισης επίσης μέσω netflix δεν δουλεύει το auto refresh rate και παίζουν τα πάντα στα 60hz.Στο kodi δουλεύει κανονικά το auto refresh rate.
Καμιά ιδέα;

Έχω το mi box s συνδεδεμένο μέσω hdmi με ένα ενισχυτή sony και μέσω της εφαρμογής netflix δεν μου κάνει passthrough τον ήχο με αποτέλεσμα να μην έχω dts και ac3 ήχο .Με το kodi και άλλες εφαρμογές όπως vlc δουλεύει κανονικά.Επισης επίσης μέσω netflix δεν δουλεύει το auto refresh rate και παίζουν τα πάντα στα 60hz.Στο kodi δουλεύει κανονικά το auto refresh rate.
Καμιά ιδέα;
Ήχο dts δεν έχει καμία ταινία ή σειρά του netflix οπότε λογικό να μην σου βγάζει ένδειξη ο ενισχυτής. Τώρα dd η dd+ έπρεπε να δείχνει κανονικά. Όσον αφορά το framerate πράγματι δουλεύει μόνο στο kodi οπότε πάλι δεν κάνεις κάτι λάθος. Μόνη λύση είναι να προσθέσεις ένα addon στο kodi για netflix, δηλαδή να ανοίγεις το kodi και μέσα από το μενού του να ανοίγεις το netflix. Προσοχή δεν είναι προφανώς επίσημο addon οπότε βάζεις καλή πίστη τα στοιχεία σου και ελπίζεις να μην στα βουτήξει κανείς και εγώ αντιμετώπιζα πρόβλημα με πολλές ταινίες που έβγαζε μέγιστη ανάλυση 480p.

Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για την απάντηση τη λύση του kodi την δοκίμασα και είχα και εγώ 480p μέγιστη ανάλυση οπότε μάλλον είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και δεν κάνω κάτι λάθος.Θα περιμένω κάποια μελλοντική αναβάθμιση μήπως λυθεί κάτι από τα δύο θέματα.

Ευχαριστώ!!

2019-06-19 21.57.43.jpg

Τη λεπτομέρεια για τα usb ethernet adaptors την πρόσεξε κανείς? Ρωτάω γιατί όταν είχα δοκιμάσει παλιότερα με το TP-Link δεν είχε δουλέψει, μήπως είναι ώρα να δοκιμάσω ξανά?

Τη λεπτομέρεια για τα usb ethernet adaptors την πρόσεξε κανείς? Ρωτάω γιατί όταν είχα δοκιμάσει παλιότερα με το TP-Link δεν είχε δουλέψει, μήπως είναι ώρα να δοκιμάσω ξανά?
Να ρωτησω κατι για το S? Υπαρχουν συγκεκριμενα υποστηριζομενα usb adapters? Σκεφτομαι να παρω για τον αδερφο μου που πηρε το S και αναρωτιεμαι αν υπαρχει η λιστα πουθενα.

Τα Ugreen λειτουργούν σωστά, αποδεδειγμένα πολλάκις. Για τις υπόλοιπες μάρκες θα δείξει - θα πάρω το TP-Link ξανά μέσα στις επόμενες ημέρες για να δοκιμάσω.

Τα Ugreen λειτουργούν σωστά, αποδεδειγμένα πολλάκις. Για τις υπόλοιπες μάρκες θα δείξει - θα πάρω το TP-Link ξανά μέσα στις επόμενες ημέρες για να δοκιμάσω.
Ok thnx φιλε μου

Γιατί να ψάχνει κανείς όταν υπάρχει δοκιμασμένη λύση?Η τιμή νομίζω δεν είναι θέμα.

Same Sh1t...Different Day

Δεν είναι θέμα τιμής καθώς όντως είναι αντίστοιχο το κόστος, όμως το ugreen δεν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Δεν είναι θέμα τιμής καθώς όντως είναι αντίστοιχο το κόστος, όμως το ugreen δεν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα.
Η αληθεια ειναι οτι το εψαχνα το ΣΚ αλλα δεν το βρηκα με μια γρηγορη ματια και νομιζα οτι απλα δεν κοιταξα καλα.
Περαν του ugreen (κι επειδη δεν εχω καμια ορεξη να βαλω παραγγελια απ'εξω αυτη τη στιγμη για τον αδερφο και να μου πρηζει τον ερωτα ποτε θα ερθει κλπ), ποιο αλλο adapter ειναι δοκιμασμενο?
Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες.

Λογικά, όποιο έχει Realtek chip θα παίζει. Εγώ πήρα ένα από Κίνα με Realtek και παίζει απροβλημάτιστα.

Thnx παιδες. Κατι τετοιο θα του παρω αν συνεχισει να εχει προβλημα με το wifi.

Επανέρχομαι καθώς πριν 1 ώρα το δοκίμασα. Το TP-Link UE330 λειτουργεί κανονικά ως ethernet adaptor. Επίσης συνέδεσα και το usb stick που έχω για αύξηση εσωτερικού χώρου και λειτουργεί επίσης κανονικά.

Αυτό που ΔΕ λειτουργεί κανονικά, ό,τι κι αν κάνω, είναι κανονική αναπαραγωγή αρχείου .mkv 4k από τον τοπικό μου server. Τόσο με το Kodi όσο και το VLC έχω κοψίματα ή/και ασυγχρόνιστο ήχο. Τώρα μέσω ethernet είναι σαφώς καλύτερα (πριν δεν άνοιγε καν το αρχείο) αλλά και πάλι δεν είναι watchable.

Αν έχεις τις εφαρμογές εγκατεστημένες στο στικάκι μετέφερε την μια από τις εφαρμογές (kodi,vlc) στην εσωτερική μνήμη και ξαναδοκίμασε.

Όχι, στην εσωτερική μνήμη είναι αποθηκευμένα. Πέραν τούτου, βγάζουν μήνυμα ότι είναι χαμηλή η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων! Κοινώς είναι θέμα buffering. Ωστόσο δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται αυτό, είναι όλα συνδεδεμένα μέσω δικτύου 1000mbps και ο server δεν κολλάει καθόλου σε άλλη χρήση (HP Microserver με καλούς δίσκους). Κάνω πχ streaming στο κινητό και μια χαρά λειτουργεί (μέσω wifi μάλιστα).