Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παιδια ενος φιλου ενω βλεπει kodi του σταματαει συχνα και του λεει μνημη γεματη κλπ. Τι πρεπει να κανει;

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

διαφορές του mi box και του mi box s?

Το μοντέλο του 16 έχει android 8, το νεότερο S έχει 8.1. Αυτός είναι και ο λόγος που το S δεν κάνει passthrough HD audio. Το S έχει άλλο remote με επιπλέον κουμπιά, αλλά έχει πιο φθηνή αίσθηση.

Αντιμετωπίζω θέμα με το MiBox S και το CosmoteTVGo εδώ και μερικές ημέρες, δεν φαίνεται να παίζει περιεχόμενο, μόνο περιστρέφεται το εικονίδιο και κάποια στιγμή απλά σταματάει...δοκίμασα επανεκκίνηση, logout / login δε φαίνεται να στρώνει. Κάποιος άλλος;

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Το ίδιο και εμένα! Ενώ στο mi box 3 παίζει μια χαρά
Αντιμετωπίζω θέμα με το MiBox S και το CosmoteTVGo εδώ και μερικές ημέρες, δεν φαίνεται να παίζει περιεχόμενο, μόνο περιστρέφεται το εικονίδιο και κάποια στιγμή απλά σταματάει...δοκίμασα επανεκκίνηση, logout / login δε φαίνεται να στρώνει. Κάποιος άλλος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Παιδια ενος φιλου ενω βλεπει kodi του σταματαει συχνα και του λεει μνημη γεματη κλπ. Τι πρεπει να κανει;
Μήπως έχει εγκατεστημένο τον es explorer ?
Μήπως έχει βάλει κάποιο βαρυ Skin?

Αν έχει εγκατεστημένο το advancedsettings.xml στο /Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata να μεγαλώσει λίγο το μέγεθος στην <cache> αν όχι θα πρέπει να φτιάξει ενα advancedsettings.xml στα μέτρα του και να το εγκαταστήσει η αν θέλει μπορεί να εγκαταστήσει ένα από τα 2 αρχεία (όποιο νομίζει ότι του κάνει περισσότερο) που παραθέτω.

http://www.mediafire.com/file/jzh55kxdmob32h4/advancedsettings.rar/file

Πήρα το S στα 80 ευρώ τελικά.Μια χαρά για τη δουλειά που το ήθελα...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Γιατί προφανώς πήγε και το πήρε απο κάνα Κώτσο, ΜΜ κτλ κτλ που το έχουν τόσο...

Λίγο άσχετο αλλά μήπως έχετε βρει κάποιον καλό internet browser να παίζει με το τηλεκοντρόλ μόνο;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Λίγο άσχετο αλλά μήπως έχετε βρει κάποιον καλό internet browser να παίζει με το τηλεκοντρόλ μόνο;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Puffin δοκίμασες;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γιατί προφανώς πήγε και το πήρε απο κάνα Κώτσο, ΜΜ κτλ κτλ που το έχουν τόσο...
Πήγε και το πήρε η πεθερά μου χωρίς να με ρωτήσει...
Χα χα
Το θέμα είναι ότι δυο τρεις φορές έχει κολλήσει όταν βλεπουμε παιδικά στο Netflix...και έφτιαξε αφού το έβγαλα από το ρεύμα...
Δε ξέρω τι φταίει .Ελπίζω να μην είναι μάπα...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk