Xiaomi Mi Pad

leonkoum

Supreme Member
20 December 2008
5,181
To εχει παρει κανεις αυτο το tablet?
Σκεφτωμαι να αγορασω to 64GB απο το merimobiles.
Tα χαρακτηριστικα του ειναι αυτα:

• CPU:
    • Tegra K1 SoC 2.2GHz "4+1" core
  • GPU:
    • 192-core PC-class Kepler
    • Android 4.4
  • Memory:
    • 2GB DDR3 RAM,64GB ROM
    • microSD expansion of up to 128GB
  • Screen:
    • 7.9-inch by LG or AUO
    • 2048 x 1536 px
  • Audio:
    • 3.5mm earphone jack
    • MID, OGG, AAC, WMA, WAV, MP3
  • Video:
    • WMV, RMVB, MPG, AVI, 3GP, MP4
  • Features and highlights:
    • Android 4.4
    • Tegra K1 SoC 2.2GHz "4+1" core
    • 16GB ROM
    • Bluetooth 4.0
    • 802.11ac WiFi
    • 8.0MP back camera
    • 5.0MP front camera
    • 8.5mm-thick glossy plastic body
    • stereo speaker
    • 360g
    • 202.1mm*135.4mm*8.5mm
  • Camera:
    • 8MP back camera , 5MP front camera
  • Battery:
    • 6,700mAh battery

Καμια πληροφορια? :afro:

φαινεται πολυ καλο... επειδη αυτες τις μερες ψαχνομαι και γω, μου χει κεντρισει το ενδιαφερον πολυ αυτο το xiaomi αλλα και το νεο Samsung Galaxy Tab Pro 8.4" στα ιδια λεφτα...

πολυ καλο, ευχαριστω!
Δειχνει κατι το οποιο επισημαινουν πολλοι και το βλεπουμε και αλλου.
Εχουμε πανισχυρο hardware το οποιο περιμενει το αναλογο λογισμικο για να δειξει 'δοντια'..
Το Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 αν ειναι αυτο που ειδα στο πλαισιο ειναι καλο αλλα η amoled οθονη εδειχνε τα χρωματα πολυ κορεσμενα για τα γουστα μου...

Γενικα οι "κινεζοι" παραμετροποιουν σε απιθανο βαθμο το UI τους.Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ios clone , και μάλιστα ξεδιάντροπα.
Σαν h/w ειναι φοβερό , αλλα ο Κ1 δεν ειναι ο 64bit.
Θα περίμενα το nexus 9 (θα ειναι ακριβότερο αλλα δεν θα το παρω απο την αλλη ακρη του κόσμου).
Στα ιδια χρηματα με αυτο εχει απο Ελλαδα πχ το Galaxy Tab Pro 8.4 το οποιο επισης ειναι πανισχυρο με εξαιρετική οθονη και επιδοσεις (και office σουιτες κλπ).

Ειναι παντως διαθεσιμο το συγκεκριμένο?Θυμαμαι διαβαζα οτι εξαφανιστηκαν 50000 κομματια σε λιγα λεπτά.

Nα εχετε στο νου σας και το παρακάτω.

http://www.insomnia.gr/_/articles/δ...ης-f-secure-δείχνει-αποστολή-προσωπικών-r7259

Last edited:
Πολύ καλό το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά και εγώ ψηφίζω Galaxy Tab Pro 8.4 καθώς η οθόνη AMOLED που έχει είναι εκτός συναγωνισμού.

Πολύ καλό το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά και εγώ ψηφίζω Galaxy Tab Pro 8.4 καθώς η οθόνη AMOLED που έχει είναι εκτός συναγωνισμού.

To tab S εχει amoled και ειναι ακομα πανακριβο.
Το Tab pro εχει lcd 2560x1600

To τι στέλνουν οι ios συσκευές σε αμερικάνικους σέρβερ ούτε που φαντάζεστε.
Αλλά γιατί σκάμε αφού με το φατσοβιβλίο όλοι αυτοφακελώνονται εύκολα και άκοπα.

To tab S εχει amoled και ειναι ακομα πανακριβο.
Το Tab pro εχει lcd 2560x1600

Καλά που μου το είπες γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω το tab pro 8.4 σίγουρος ότι έχει AMOLED. Και με την LCD αξίζει φυσικά αλλά δεν είναι το ίδιο.

Εγω παντως "τελειωσα" με τα κινεζικα. Μπορει να ειναι τουρμπο σε hardware, αλλα σε χρηση δεν με ικανοποιησε κανενα. Απο smoothness μεχρι και η αισθηση touch στην οθονη. Ειχα το ifive mini retina, archos και το pipo δεν θυμαμαι μοντελο.
Τα εδωσα στα ανηψια μου και πηρα το lg pad 8,3
Η μερα με την νυχτα το αποτελεσμα. Επιτελους σερφαρω χωρις ζαλαδες.
Και να σκεφτειτε οτι δεν πηρα και κανενα hi end tablet.
Γι αυτο μην κοιτατε μονο τα specs.

Σωστο και αυτο και σημαντικη η παρατηρηση του Σωτηρη αλλα τοτε εγω θα κοιτουσα το ipad mini.
Υπαρχουν κινεζικα και 'κινεζικα'.
Πχ το κινητο που εχω ενα oppo find5 η ποιοτητα του ειναι πολυ ανωτερη -σε ολα-απο κατι χρυσοπληρωμενα samsung.
Η xiaomi εχει παρα πολυ καλο ονομα στα κινητα με αριστες κατασκευες στα κινητα, ελπιζω και στα tablets μια και ειναι η πρωτη της προσπαθεια.