Νομίζω την ίδια οθόνη έχουν (6.67" FHD , 120 Hz).
Η κύρια διαφορά είναι στον επεξεργαστή (732 vs 750) και το mi10t lite έχει και λίγο μικρότερη μπαταρία.
Δε ξερω τι παίζεται μεταξύ Google & Xiaomi αλλά διαπίστωσα οτι δυστυχώς μετα τη σειρά 8 δυο μαμά εφαρμογές της Μι που υπήρχαν σε ολα τα κινητά της πλέον εχουν αφαιρεθεί,
και ερχονται προ-εγκατεστημένα της Γοογλε.
Και αν θελει κανεις να τα ξαναβάλει δέν βρίσκονται κάν στο Play Store...
Αναφέρομαι πρώτον για τα Mi contacts & Mi calendar.
Φυσικά δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν οι αντίστοιχες εφαρμογές της Google είχαν βασικές λειτουργίες που υπήρχαν εδω και δέκα χρόνια απο τα πρώτα android...
Δηλαδή να βάλεις μια επαφή στην home screen με απευθείας εντολή speed dial oταν πατάς το εικονίδιο.
Της Mi το ειχε αυτο και σαν widget & μεσα απο τις επαφές.
Βασικό για ηλικιωμένους και μή. (ναι υπάρχουν third party εφαρμογές, αλλά δέν θέλω να δίνω τις επαφές στο καθε ένα developer - αρκετα δινουμε σε google etc - και ειναι και κακογραμμένες)
Το Google contacts μονο την επαφη μπορεί να βαλει μπροστα (δεν σε ρωτάει καν ποιο αριθμό θέλεις).
και οταν πατήσεις το εικονίδιο αντι να καλέσει κατευθείαν, ανοιγει η επαφή και μετα πρεπει να διαλέξεις ποιον αριθμό θα καλέσεις....
Google calendar. Το βασικό: στο εικονίδιο μπροστα να έχει την σωστή ημερομηνία. Τόσο δύσκολο ειναι; της Mi και ολονών πώς το καταφέρνουν;
Δεν έχω τις Επαφές της Xiaomi αλλά αυτές τις Google και αφού μπορώ και κάνω όσα σου έγραψα παραπάνω,το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι το ότι φταίνε οι συσκευές σου.Για δές, εχεις την εφαρμογή επαφές της Μι;
Σε Note 9S απο πρόσφατη αγορά, δεν υπάρχει οπως ουτε και το ημερολόγιο της Μι. Το ίδιο και σε Note 8Pro. Σε note 7Pro υπάρχουν.... Οι επαφές gooγλε πάντως δεν το κάνουν με speed dial.
Με το "φταίνε" δεν εννοώ ότι έχουν κάποιο πρόβλημα οι συσκευές,αλλά ότι πολύ απλά δεν το υποστηρίζουν.Τρεις συσκευές διαφορετικά μοντέλα να φταίνε και τα τρία; απο google contacts μονο shortcut στη home κανουν..
Κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένος με το MI 9t Pro μέχρι που χρειάστηκε να χρησιμοποιώ εδώ και λίγες ημέρες το Google Maps.
Πάρα πολύ συχνά χάνει την κατεύθυνση και κυρίως,δεν βρίσκει την οδό ενώ την ίδια στιγμή το Huawei P30 Pro του γιού μου,σπερνει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.