Xiaomi mi tv stick 4k

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Πρώτη τιμή στην Ευρώπη γύρω στα 60 ευρώ. Έχει βγει από τις 21/1 σε διάφορες χώρες, όπως Ισπανία, Ιταλία κλπ.

Ένα πρώτο review εδώ πέρα :

Πιστεύω ότι πρέπει να ανοιχτεί ένα ξεχωριστό νήμα για αυτή την συσκευή, γιατί θα μας απασχολήσει αρκετά.

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Πάντως στην Ισπανία χτυπάει τα 72 ευρώ. Δεν ξέρω αν θα τα έδινα, προτιμώ την Sabrina.

Εδώ λέει για Android 9 . Τελικά ποιός κάνει λάθος;

Last edited:

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Λογικά ναι, αφού έχει Android tv . Ίδια νοοτροπία με το προηγούμενο tv stick αλλά και με το tv box.

KostasPeraia4

New member
3 December 2018
74
Μιας και βλέπω ότι έχει έρθει πλέον και στην Ελλάδα, γνωρίζουμε αν μπορεί να στριμάρει Dolby Atmos σε TrueHD?

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Να ρωτήσω κάποιον "έμπειρο"; Ανάμεσα σε αυτό (το 4Κ) και το Google Chromecast with Google tv (Sabrina) , ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε και γιατί;

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Το πήρα για έναν φίλο που θέλει να βάλει Kodi ,στην tv του.
Το σκαλίζω όσο βρίσκω χρόνο και ως εκ ώρα μου έκανε καλή εντύπωση σε ότι έχει να κάνει με την ταχύτητα.
Πολύ αξιοπρεπές σε ότι έχει να κάνει με την φόρτωση όλων των streaming καναλιών ( Netflix Prime Disney Apple)
Επίσης άνετο σε οτι έχει να κάνει με kodi.
Βγάζει HDR και DV και ήχο D+ σε Netflix και Kodi.
Δεν κατάφερα να το κάνω από το kodi να αλλάζει αυτόματα το frame rate και θα μου κάνει εντύπωση αν τελικά δεν το υποστηρίζει γιατί στο πρώτο mi box παίζει κανονικά.
Στην παλιά τηλεόραση μου Samsung τα πάει μια χαρά με την παροχή ρεύματος μέσω USB αλλά δυστυχώς ότι στην νέα Sony που μάλλον λόγο οικολογικής πρακτικής δεν δίνουν στις ,USB αρκετή τάση.
Στα 63€ από bangood μου ήρθε με dhl σε 9 μέρες και για τα λεφτά του πιστεύω πως είναι μια χαρά για δεύτερο media player.

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,879
Πάτρα
Το ποιο σημαντικό, δεν είναι xiaomi. Updates από Google και όχι από xiaomi. Chromecast νομίζω έχει και το xiaomi.

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,879
Πάτρα
Επίσης, με το τελευταίο update το Google tv σε Android 12 έχει επιλογή για auto frame switch αλλά προς το παρόν δουλεύει σε kodi και plex μόνο. Για άλλες εφαρμογές χρειάζεται update από αυτές για την υποστήριξη

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Ένα παράξενο ξαφνικά στο μενού.
Όταν κάνω επιλογή να ανοίξω μια εφαρμογή δεν την ανοίγει άμεσα αλλά μου βγάζει επιπλέον επιλογές που θα πρέπει να επιλέξω για να προχωρήσω.
Το κάνει σε όλες τις εφαρμογές.
Επίσης πλέον δεν μπορώ να μετακινήσω τις συντομεύσεις και δεν έχω πρόσβαση δεξιά στις τελιτσες που ανοίγουν όλες οι εφαρμογές.
Δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό.
Έκανα restart το έβγαλα από το ρεύμα αλλά δεν άλλαξε κάτι.
b867b52d6441525bcb0ff9e4491d1b18.jpg

drspiros

AVClub Addicted Member
Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μπορώ να σου προτείνω μια πιθανή λύση: ψάξε στο system apps την εφαρμογή της αρχικής οθόνης (homescreen ή κάτι τέτοιο) και κάνε διαγραφή δεδομένων (clear data). Ίσως λυθεί έτσι χωρίς να χρειαστεί reset η συσκευή.

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,627
Crazy sundays eshop στα 39,50

Δεν είναι πολύ πιο φθηνό από το skroutz αλλά αν υπολογίσεις τα μεταφορικά και το ευρύ δίκτυο eshops πιστεύω ότι αξίζει η τιμή για κάποιον που τον ενδιαφέρει. Μιλάμε για το 4Κ, όχι για το απλό fullhd.

• Like
Reactions: nikosmelt

xavito

Moderator
Staff member
29 October 2008
9,333
Xiaomi TV Stick 4K

SoC : Amlogic S905Y4
Board : soul
CPU : 4x ARM-A35 @ 100MHz-2GHz
GPU : ARM Mali-G31 MP2
RAM : 2GB
Storage : 8GB (free 4.9GB)
Android TV 11, Red Velvet Cake
Android UI rendering at 1080p

[flatpanelshd.com - 17 Dec 2021]...Xiaomi's new Android TV 11 stick features 4K Dolby Vision, Atmos...https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1639717641

Xiaomi TV Stick 4K flatpanelshdcom .jpg

[androidpctv.com]...Xiaomi TV Stick 4K review...https://androidpctv.com/xiaomi-tv-stick-4k-review/

When we update the apps the home launcher will change to Google TV with a more modern design.

[gsmarena.com]...Xiaomi TV Stick 4K review...https://www.gsmarena.com/xiaomi_tv_stick_4k_review-news-57961.php