Xiaomi Mi TV-Stick

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Νομίζω ότι έσωσες την παρτίδα . Αυτό έψαχνα και εγώ

Από ότι είδα είναι και το μονο
Λογικά από βδομάδα θα το έχω,οπότε θα πω και εντυπώσεις

Sent from my iPad using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Από ότι είδα είναι και το μονο
Λογικά από βδομάδα θα το έχω,οπότε θα πω και εντυπώσεις

Υπάρχει ίδιο με πληκτρολόγιο από πίσω αλλά να δουλευει με Bt?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Υπάρχει ίδιο με πληκτρολόγιο από πίσω αλλά να δουλευει με Bt?

Με πληκτρολόγιο δεν βρήκα κατι

Παίδες το Nova Go στο Stick πως το βάζουμε; Αφού δεν έχει υποδοχή usb όπως στο Mi box S...

Κατεβάζεις το αρχείο στο κινητό. Περνάς την εφαρμογή send files to tv σε κινητό και στικ. Το στελνεις το αρχείο και μέσω της εφαρμογής xplore το κάνεις εγκατασταση

To εγκατέστησα αλλά δεν μπορώ να γράψω στους κωδικούς... θέλει ποντίκι λογικά που δεν παίρνει το stick.... υπάρχει άλλος τρόπος;

Αυτό το έχω.... τίποτα..... Δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο στην οθόνη της τηλεόρασης......

Δυστυχώς τα bluetooth ποντίκια συνοδεύονται από φλασάκι usb και το στικ δεν έχει θύρα. Για αυτό λέω ότι το στικ είναι για συγκεκριμενα πράγματα και αν θέλουμε περισσότερες λειτουργίες παίρνουμε το box

Δυστυχώς τα bluetooth ποντίκια συνοδεύονται από φλασάκι usb και το στικ δεν έχει θύρα. Για αυτό λέω ότι το στικ είναι για συγκεκριμενα πράγματα και αν θέλουμε περισσότερες λειτουργίες παίρνουμε το box

Βρήκα την λύση!!!
Και με την σωστή όπως φαίνεται κριτική
Easily connected to Xiaomi Mi TV stick, English and Chinese manual. Aeromouse works correctly, I recommend!

L8star Bluetooth 5.0 Air Mouse Wireless Gyro G10S BT5.0 No USB receiver smart remote control for Xiaomi smart tv android tv box

Μόνο αυτό

#speed79 δεν νομίζω ότι χρειάζεται η θύρα usb σε Bluetooth ποντίκια...απλά το ανοίγεις και κάνεις αναζήτηση από το Stick μέχρι να το βρει..... Λογικά θα δουλέψει....

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

#speed79 δεν νομίζω ότι χρειάζεται η θύρα usb σε Bluetooth ποντίκια...απλά το ανοίγεις και κάνεις αναζήτηση από το Stick μέχρι να το βρει..... Λογικά θα δουλέψει....

Δε ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό. Ένα που αγόρασα εγώ έχει usb στικάκι που το συνοδεύει και μόνο έτσι λειτουργει

Το βρίσκω στα 33 τελική από Αλί (France 7-day delivery) και σκέφτομαι να το χτυπήσω.

Μπορεί να μπει σ' αυτό coreelec/libreelec;
Αν όχι, το Kodi σαν εφαρμογή (μαζί με κανα Exodus, Crew, κλπ) παίζει καλά;