Xiaomi Mi TV-Stick

Έχει δοκιμάσει κανένας το kodi να μας πει πως πάει? Έχω το Amazon 4k στην μια τηλεόραση και παίζει τα πάντα άψογα, αλλά θέλω ένα φθηνό stick να αντικαταστήσει τα android boxes με coreelec γιατί τα παιδιά προτιμούν το περιβάλλον youtube και netflix του Amazon/android tv.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Μια χαρά παίζει αρκει να μη του βάλεις βαρύ build η πολλά προσθετα

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Όχι δεν βάζω ποτέ build, αλλά 5-6 πρόσθετα που χρειάζομαι. Χρονισμό στο Kodi αλλάζει αυτόματα στα 24hz (η ότι άλλο) στο Xiaomi όπως στο Amazon?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Δυστυχώς τα bluetooth ποντίκια συνοδεύονται από φλασάκι usb και το στικ δεν έχει θύρα. Για αυτό λέω ότι το στικ είναι για συγκεκριμενα πράγματα και αν θέλουμε περισσότερες λειτουργίες παίρνουμε το box

Βρήκα την λύση!!!
Και με την σωστή όπως φαίνεται κριτική
Easily connected to Xiaomi Mi TV stick, English and Chinese manual. Aeromouse works correctly, I recommend!

L8star Bluetooth 5.0 Air Mouse Wireless Gyro G10S BT5.0 No USB receiver smart remote control for Xiaomi smart tv android tv box

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι το περιμένω από μέρα σε μέρα να δω τι γινεται

Τι έγινε παρέλαβες ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Τι έγινε παρέλαβες ?

Όχι ακόμα γιατί έγινε μπέρδεμα με τη μεταφορική,γύρισε πίσω και τώρα το ξανά στέλνουν!!!
Οπότε υπόμονη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχω ένα tv stick στην δεύτερη τηλεόραση. Μόλις την ανάβω ξεκινά και το stick. Πώς μπορώ να το κάνω, να μην ξεκινά αυτόματα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: jpk75
Έχω ένα tv stick στην δεύτερη τηλεόραση. Μόλις την ανάβω ξεκινά και το stick. Πώς μπορώ να το κάνω, να μην ξεκινά αυτόματα;

Απενεργοποίησε το hdmi cec.

Ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Τι έγινε παρέλαβες ?

Λοιπόν,επιτέλους παρέλαβα
Πολύ καλό κατευθείαν συνδέθηκε,καλή απόκριση και σε windvision που το ήθελα να το δουλέψω κάνει scrolling και γενικά δουλεύει κανονικά χωρίς θεμα

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Το wind vision υπάρχει στο play store;

Οχι, πρεπει να το κατεβασεις σαν apk για να το κανεις εγκατασταση

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Δυστυχώς τα bluetooth ποντίκια συνοδεύονται από φλασάκι usb και το στικ δεν έχει θύρα. Για αυτό λέω ότι το στικ είναι για συγκεκριμενα πράγματα και αν θέλουμε περισσότερες λειτουργίες παίρνουμε το box

Βρήκα την λύση!!!
Easily connected to Xiaomi Mi TV stick, English and Chinese manual. Aeromouse works correctly, I recommend!

L8star Bluetooth 5.0 Air Mouse Wireless Gyro G10S BT5.0 No USB receiver smart remote control for Xiaomi smart tv android tv box

Λοιπόν,επιτέλους παρέλαβα
Πολύ καλό κατευθείαν συνδέθηκε,καλή απόκριση και σε windvision που το ήθελα να το δουλέψω κάνει scrolling και γενικά δουλεύει κανονικά χωρίς θεμα

Πως τα πάει με το Nova Go ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Πως τα πάει με το Nova Go ?

Δεν ξέρω γιατί δεν έχω novago,αλλά επειδή είχα και είναι ίδια φάση με το windvision,φαντάζομαι θα είναι οκ το mouse

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Δεν το κατεβάζεις στο στικάκι να μας πεις πως τα πάει αν μπορείς?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Δεν το κατεβάζεις στο στικάκι να μας πεις πως τα πάει αν μπορείς?

Να το κατεβάσω,απλά δεν έχω λογαριασμό
Θα μ αφήσει να περιηγηθω;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Να το κατεβάσω,απλά δεν έχω λογαριασμό
Θα μ αφήσει να περιηγηθω;

Απλά χωρίς αν έχεις λογαριασμό μ ενδιαφέρει το πως το χειριζεσαι ώστε να βαλεις πχ το user /password κλτ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-St

Απλά χωρίς αν έχεις λογαριασμό μ ενδιαφέρει το πως το χειριζεσαι ώστε να βαλεις πχ το user /password κλτ

Ok το δοκίμασα
Δουλεύει μια χαρά
Ίδιο περιβάλλον περίπου με windvision

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi TV-Stick

Βρήκα την λύση!!!

Ωραία παραγγέλνω .Ευχαριστώ