Xiaomi MI5 32gb

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Δίνεται το Xiaomi mi5 32gb σε λευκό, αγορασμένο πριν το καλοκαίρι απο χρήστη αυτού διπλανού forum (δεν το είχε χρησιμοποιήσει καν και το είχε με ξεκλειδωμένο bootloader και Ελληνική ROM που είτε περνάτε άλλη ή το ξανακλειδώνετε και περνάτε την official κινέζικη κτλ δεν ασχολήθηκα καν καθώς παίζει αψεγάδιαστα). Απ ότι μου είχε πει το είχε αγορασμένο απο Honorbuy και είναι πραγματικά άψογο. Έχει απο την πρώτη μέρα θήκη σιλικόνης (μια εντελώς απλή για την προστασία.. πιθανόν θα θέλετε να πάρετε κάποια καλύτερη εγώ ποτέ δεν βρήκα τον χρόνο) και screenprotector που θα βγάλω όμως πριν δοθεί καθώς δεν είναι πλέον καλό και σίγουρα θα είναι καλύτερα με ένα tempered glass (που επίσης δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ). Δίνεται κανονικά στο κουτί του με τον φορτιστή του (quick charge) με ευρωπαϊκό αντάπτορα και το usb-c καλώδιο του.

Δίνεται στα 270 ευρώ ΜΟΝΟ για να φεύγει καθώς μου πήραν άλλο κινητό για δώρο.

Παρακαλώ κανένα παζάρι σε αυτή την τιμή!! όποιος τυχόν το βρει σε κάνα flashsale απο Κίνα ας το πάρει απο εκεί και ας μην με απασχολήσει με αυτό.
Επίσης όχι ανταλλαγές και συναλλαγή μόνο σε Αθήνα-Πειραιά και κατά προτίμηση σε Νίκαια (κάθε μέρα) ή Καλλιθέα (καθημερινές).

mi5-delantera-1-700x500.jpg

θα κάνω μια μικρή μείωση στα 260 για να φεύγει το συντομότερο αλλά χωρίς παζάρι η τιμή (όχι κοινώς δεν θα το συζητήσω στα 250). Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ με pm