Xindak 8800Mnu monoblocks (x2)

Xindak 8800Mnu monoblocks (x2) 1000Ευρώ.Λόγος πώλησης αποχώρηση από το χόμπυ για προσωπικούς λόγους.Παρακαλώ ενδιαφερόμενοι μόνο μέσω pm. Ευχαριστώ..

http://www.xindak.com/english/products/showditail.asp?id=334

Γιατι ρε φιλε γαμωτο μου. Παρε με ενα τηλεφωνο να το συζητησουμε ρε φιλαρακι.

Η αγγελία ισχύει ακόμη.Οι τελικοί βρίσκονται σε υπεράριστη κατάσταση με ενεργή εγγύηση 20 μήνες.Ευχαριστώ..

Ειναι αγορασμενοι απο την αντιπροσωπεia; Εχουν πειραχθει η παρουσιασαν καποιο προβλημα;

Λόγος πώλησης αποχώρηση από το χόμπυ

Από την αντιπροσωπεία, έχουν 20 μήνες εγγύηση ακόμη.Απείραχτοι και σε άψογη κατάσταση λειτουργίας.Δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

ειναι μαυρα η ασημι?

Πρόσοψη ασημί.Ψύκτρες δεξιά και η αριστερή πλευρά σε μαύρο χρώμα.

xa8800mnu.jpg

Xίλια συγγνώμη για την παρέμβαση.Δεν ξέρω τους λόγους αλλά σε αυτά τα χρήματα φίλε Lemarchand σου συνιστώ να το σκεφτείς προτού τα δώσεις.Με πολύ σεβασμό.

Xίλια συγγνώμη για την παρέμβαση.Δεν ξέρω τους λόγους αλλά σε αυτά τα χρήματα φίλε Lemarchand σου συνιστώ να το σκεφτείς προτού τα δώσεις.Με πολύ σεβασμό.

Σε ευχαριστώ πολύ.Το θέμα είναι πως έχω αποχωρήσει από το χόμπυ προσφάτως για προσωπικούς λόγους.Πίστεψέ με δεν θα τα πουλούσα σε καμία άλλη περίπτωση.Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι καλύτερο ακόμη και στα διπλά χρήματα..