Επίσης.... σε τί rate τα βγάνει από το φουρνάκι? 44.1?
Audio CD = 44.1KHz
Οτιδήποτε άλλο σημαίνει ότι δεν κάνουμε σωστό ripping..
Επίσης.... σε τί rate τα βγάνει από το φουρνάκι? 44.1?
7. Save your .cue file with a file name that matches the artist - album name of your CD. Save the .cue to the folder you are ripping your files to. The new folder name should follow What.CD's music naming format standards such as "Artist - Year - Title." More information can be found on the uploading rules page.. Make sure to append the .cue extension to the file name. Select the "separated track files" option. This will create a proper EAC-style non-compliant cue sheet for CD burning. The "For single file" option is for album images ripped as one file, not for multiple-track rips allowed on What.CD.
Αυτή τη στιγμή δοκιμάζω το πρώτο μου rip.
Διαβάζοντας προσεκτικά το guide που προτείνατε, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με απλά ελληνικά το παρακάτω;
Ποιά πρέπει δλδ να είναι η σωστή ονομασία του .cue? Και ποιό πρέπει να είναι το σωστό path που θα το σώσω?
Εγώ ας πούμε αυτή τη στιγμή ριπάρω το album: Rage Against The Machine από τους: Rage Against The Machine
Έφτιαξα λοιπόν φάκελο: Rage Against The Machine (Artist) και μέσα υπο-φάκελο: 1992 - Rage Against The Machine (Year-Album)
Έτσι είναι η μορφή όλης μου της αϋλης δισκοθήκης και έτσι θέλω και τα ριπαρισμένα μου.
Μέσα στον υπο-φάκελο Rage Against The Machine λοιπόν, έβαλα να σωθεί το .cue με ονομασία αρχείου ίδια με εκείνη του υποφακέλου, δλδ: 1992 - Rage Against The Machine
Σωστό ή λάθος?
Σας μερσώ πολύ!
Κάτι μικρό ακόμα...
Έχει σημασία η ονομασία του .cue αρχείου? Εννοώ, πρέπει να έχει το ίδο όνομα με κάτι άλλο ώστε να "λειτουργήσει"? Πρέπει ας πούμε να έχει ίδια ονομασία με το folder στο οποίο σώθηκε, ή κάτι άλλο?
Κάτι σαν τους υπότιτλους σε ματρόσκες ας πούμε, που πρέπει το .srt να έχει ίδιο όνομα με αυτό της ταινίας...
Εάν είναι να δουλέψεις βάση προδιαγραφών άλλων κάνε το. Διαφορετικά ότι σε βολεύει. Το να έχεις κοινές προδιαγραφές με εμένα δε λέει και πολλά, αλλά εάν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι δουλεύουν βάση προδιαγραφών, πιθανά να θες και εσύ.
Αποτέλεσμα:
![]()
Bitrate 991kbps
Sample Rate 44.1khz
Ακούγεται ωραία.
ΑΛΛΑ.... έχω επίσης το ίδιο album από "φίλο" σε 24/96.
Αυτό (και άλλα τέτοια) πως έχουν προκύψει? Φαντάζομαι όχι από CD Rip, σωστά?
Τα Vinyl Rip δλδ μπορούν να ριπαριστούν "ανώτερα" από ένα CD?
Τα λέω μπακαλίστικα... μην παρεξηγείτε... είμαι πολυ φρέσκος σε όλο αυτό αλλά έχω τρελή όρεξη με όλο αυτό... :2thumb22sup:
Ότι υποστηρίζει ο εγγραφές – κάρτα ήχου. Και ότι επιλέξει αυτός που ριπάρει.
Κοιτά το να είναι 24/96 δεν σημάνει ότι θα είναι απαραίτητα καλύτερο. Λχ. Αν το vinyl rip έχει γίνει με πικάπ και προ της πλάκας και 24/192 να είναι αποθηκευμένο … πάλι τις πλάκας θα είναι ο ήχος… και θα πιανει και περισσότερο χώρο στο σκληρό δίσκο.
Αποτέλεσμα:
![]()
Bitrate 991kbps
Sample Rate 44.1khz
Ακούγεται ωραία.
ΑΛΛΑ.... έχω επίσης το ίδιο album από "φίλο" σε 24/96.
Αυτό (και άλλα τέτοια) πως έχουν προκύψει? Φαντάζομαι όχι από CD Rip, σωστά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.