XMBC στα επομενα sigma media players!

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το ξερεις.Τωρα αν καθε φορα εχω και απο αλλα 1-2 media players σπιτι για testing , τι να κανουμε, χομπυ ειναι αυτα. :antlers:

αν όντως γίνει αυτό και έχει όλες τις λειτουργίες που έχει και σε κανονικό pc τότε δεν βλέπω τον λόγο να έχω ακόμη htpc

XMBC σε 3 Mac στο σπιτι και προβολη ταινιων χωρις κολληματα σε δυσκολες ταινιες που το WD Live τα βρισκει σκουρα.

ενα pc προοριζεται για πολλες δουλειες και ας βαπτιζεται και htpc-ενα media plaayer κανει μονο μια δουλεια.Για mac δεν ξερω μια που δεν ειχα μαλλον την τυχη να εχω , αλλα επειδη εχω χωσει απειρα λεφτα σε htpc , μην λεμε οτι θελουμε..τα media player οχι μονο τα καταφερνουν μια χαρα αλλα βαζουν και τα γυαλια σε πολλαπλασια τιμης pc...ααα συγνωμη..htpc εννοουσα

To XBMC θα κανει μεγαλη διαφορα στο GUI, και απο ο,τι φαινεται η Sigma θα το βαλει σε ολες τις νεες συσκευες που θα φορανε τα καινουρια τσιπακια.

Μπορειτε να το δειτε εδω φορεμενο πανω στο appletv:
http://www.engadget.com/2011/01/20/xbmc-comes-to-the-new-apple-tv/

Αλλα μην τρεξετε να το παρετε, βγαζει μονο 720p μεσω της HDMI (εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το iphone και το ipad δηλαδη μουφα)...

να συμπληρωσω βεβαια για να ειμα ακριβοδικαιος , οτι το XBMC ειναι το καλυτερο software που εχω δοκιμασει ποτε

Απάντηση: Re: XMBC στα επομενα sigma media players!

Μην τα περιμενεις πολυ συντομα.Στο τελος του ετους στην καλυτερη περιπτωση.

Και εγώ για εκεί το βλέπω, εξάλλου ακόμα δεν έχουν καταφέρει να περάσουν bitstreaming των HD formats ήχου.