Xoro HRT 7520

καλησπέρα
έχω αυτόν τον δέκτη εδώ και 1 μιση χρόνο περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του μιας και δεν έχω και πολλές απαιτήσεις όσο αφορά το PVR κομμάτι του.
Ωστόσο πρίν λίγες μέρες μου τα χάλασε λιγάκι με μια ταινία MP4 που ήταν 2 ώρες και 50 λεπτά, που μετά το 2:03 απλά η ταινία σταμάτησε και με γύρισε στο μενού του Media Player. Απ'ότι διάβασα στο forum το πρόβλημα λύνεται με αναβάθμιση στο τελευταίο firmware, που βρήκα μέσα σε αυτό το thread, στο link που αναφέρει ο Kostas_Y στο προηγούμενο μήνυμα! Το θέμα είναι ότι εγώ το έχω κάνει αυτό το update πριν καιρό, οπότε τι πρέπει να κάνω;
ευχαριστώ

Ξέρεις κανείς αν η συσκευή είναι HDCP-compatible?

Την έχω συνδέσει πάνω στο ενισχυτή Pioneer VSX-827-K, και ενώ δείχνει οτι την αναγνωρίζει (ανάβει η ένδειξη HDMI) δεν έχω ούτε εικόνα ούτε ήχο.

Περίεργα πράγματα, το σύνδεσα μέσω composite με αυτό και ενώ έχω ήχο πλέον, πάλι δεν μου δίνει εικόνα. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!

Ναι το έκανα τράμπα με αυτό του Blu-Ray που παίζει, αλλά και πάλι τίποτα. Λέτε με κανένα firmware update να αλλάξει τίποτα; Κάπου αναφέρεται το τελευταίο διαθέσιμο, σε ποιό post είναι αν θυμάστε μη διαβάζω τόσες σελίδες; ;)

Οι αναβαθμίσεις είναι στην σελίδα 34, μήνυμα 335.

Θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί τους ζητώντας νεότερες αναβαθμίσεις, αλλά χρειάζομαι κάποιον να ελέγξει αυτή την αναβάθμιση ως προς την λίστα της υπογραφής μου για να έχω να τους αναφέρω προβλήματα και ελλείψεις.

Σε ευχαριστώ κύριε συντονιστά!

Έχω την 1η γενιά του 7520, πέρασε το firmware, αλλά δεν άλλαξε κάτι με το Pioneer (δεν το περίμενα αλλά έλεγα μπας και...).

Σχετικά με την checking λίστα, είναι αρκετά μεγάλη. Μπορώ να δοκιμάσω μερικά πραγματάκια. Τις απαντήσεις/αρχείο με pm τις στέλνω;

Ναι, στείλε τις με π.μ. ή πες μου μέσω π.μ. να σου δώσω το mail μου.

Η λίστα είναι μεγάλη, αλλά πολλά δεν χρειάζεται να τα ελέγξεις επειδή είναι ήδη γνωστά (π.χ. αν έχει ρύθμιση διαφάνειας) αλλά και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Και τον άλλο μήνα να τα ελέγξεις είναι οκ :smile:

Έχω την 1η γενιά του 7520 εδώ και 1,5 - 2 χρόνια σε κάποιες λειτουργίες μου ζητά κωδικό, δεν θυμάμαι να έχω βάλει ποτέ κωδικό. Τι κάνω;;;;

Όλα μηδενικά ή όλα πεντάρια ή οκτάρια. Κάποιο ψηφίο συνεχόμενα είναι.
Ο κωδικός είναι από τον κατασκευαστή σε κάποιες λειτουργίες όπως η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και η λίστα καναλιών για να μην αλλάζει η σειρά τους από τα παιδιά.

Εδω και μια εβδομαδα μου χανει τα καναλια.
Πεφτει το σημα και επανερχεται ξανα
Εχω τον σειριακο AA0711 και παω στο site να κατεβασω το firmware
Εκει μου βγαζει ομως 2 επιλογες
Αν εχω τον 430585.1 ή αν εχω το 491511.1
Σε μενα ομως δεν γραφει κατι τετοιο
Γραφει version 1.0
Και hardware 12
Προφανως του ειχα κανει παλια το Update.
Για να περασω ομως ξανα το firmware, ποιο πρεπει να κατεβασω;

Όντως είναι μπερδεμένη η κατάσταση. Όχι μόνο έχει δύο επιλογές για τους δύο διαφορετικούς κωδικούς serial number, αλλά για τον serial number που έχεις, έχει άλλες δύο επιλογές ανάλογα με ποιο firmware είναι ήδη τοποθετημένο πριν το τελευταίο. Αλλά εσύ έχεις ήδη το τελευταίο που και στις δύο περιπτώσεις έχει το ίδιο όνομα: version 1.0. Θεωρητικά πρέπει να θυμάσαι ποιο ήταν το τελευταίο λογισμικό, ή έπρεπε να έχεις αποθηκεύσει το firmware που έχεις ήδη εγκαταστήσει. Τώρα ίσως το αρχείο με τις οδηγίες να μπορεί να βοηθήσει. Πάνω από το link για το firmware, που λέει Download Read Me File, αν χρησιμοποιήσεις την μετάφραση του Google. Για παράδειγμα έχουν την ονομασία των αρχείων των λογισμικών, και μπορείς ίσως να βρεις κάποια σχέση με το λογισμικό που ήδη έχεις. Εξάλλου νομίζω ότι οι M-Star δέχονται λογισμικά μόνο με συγκεκριμένο όνομα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, μην σε πάρω στον λαιμό μου.

Re: Απάντηση: Xoro HRT 7520

Πωλείται κάπου τώρα αυτός ο δέκτης ;
γιατί στο skroutz όταν κάνω αναζήτηση για Xoro, μου βγάζει μονο έναν με διπλό δέκτη (που το σκέφτομαι και για κάτι τέτοιο - αν έχει κάποιος κάποια πρόταση δοκιμασμένη).
Προσωπικά, ενώ στην αρχή, ως δεύτερο δέκτη, δεν μου πολυάρεσε, έχοντας ευχάριστη εμπειρία από έναν άλλον της CA,
αλλά όταν ο CA τα "τίναξε", τελικά, τον βολεύτηκα εδώ και δυό χρόνια περίπου.

ΥΓ. Δεν του έκανα καμιά αναβάθμιση τα ~ 2 χρόνια που τον έχω. τώρα είδα, πιο πάνω, ότι στη σελίδα 34, έχετε αναβάσει αναβαθμίσεις . Θα προσφέρουν κάτι ουσιαστικό, ή να τ'αφήσω έτσι ;

Δεν πωλείται πουθενά. Αν όμως έχει κάποια χαρακτηριστικά που σου αρέσουν πολύ, ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις παραπλήσιο δέκτη.

Για την αναβάθμιση, διάβασε τις σελίδες που ακολουθούν την ανακοίνωσή της. Ίσως να έχει κάποια προβλήματα που θα σε ενοχλήσουν (υπότιτλοι ANSI να γίνουν UTF) ή βελτιώσεις που να σου αρέσουν (ρυθμιζόμενη infobar, ταχύτερη αλλαγή καναλιών).
Πάντως, έχουμε και τα παλιά firmware.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xoro HRT 7520

Στο e-shop υπαρχει σημερα ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 μονο στο STOCK HOUSE αλλα μπορεις να εισαι σιγουρος με 3 μηνες εγγυηση που δινει ??