Xoro HRT 7520

Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Mαλλον ο talos_2002 είχε δίκιο.

Το δοκίμασα και σε αλλη τηλεόραση και με Hdmi καλωδιο και με Scart .

και πάλι τα ίδια ....... αρχικά .´

Μετά αλλαξα και καλώδιο κεραίας κι εκεί ω του θαύματος σταμάτησε (στην άλλη τηλεόραση).

(κάτι παίζει με τα συγκεκριμμένα καλώδια scart και κεραίας) ????

Τα συγκεκριμμένα καλώδια τα χρησιμοποιούσα χωρίς πρόβλημα με διαφορετικές τηλεοράσεις ,δέκτη και media player .

Επίσης μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι από τα απο το usb stick που ήταν εντάξει απο τα τέσσερα usb mp4/mp5 players είδε μόνο το 1 (και αυτά δουλεύουν μια χαρά με το media player) .
Είναι λίγο ιδιότροπο ή μου φαίνεται ????

Καλημέρα. Το πρόβλημα αυτό μου φαίνεται αντίστοιχο με το δικό μου. Πήρα καλύτερα (υποτίθεται) καλώδια και η εικόνα κάνει πλέον είδωλα και διάφορα άλλα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/90632-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-rf.

Αν μπορέσει κάποιος να στείλει μια φωτογραφία της πλακέτας του δέκτη, θα βοηθούσε πολύ στην αναζήτηση δεκτών που ίσως ταιριάζει το firmware τους στον Xoro 7520/F&U 2301.

Κάποιος, που να έχει καταφέρει να δει ταινία σε mkv format και ελληνικούς υπότιτλους;

Avatar 11 GB αρχείο με εξωτερικούς υπότιτλους και dts άψογα.

Last edited by a moderator:

Συγνώμη που είδες οτι η αναβάθμιση είναι αυτής της ημερομηνίας?την έβαλες?και τι?δεν σου έχει να επιλέξεις γλώσσα ελληνικα?η απλά γράφει κάτι εξτρα στα αγγλικα?είδες κάποια διαφορά στο μηχανημά με αυτήν την αναβάθμιση?

Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Η ημερομηνία φαίνεται στο πεδίο 'Ημερομηνία τροποποίησης'.
Ζητάω την πληροφορία από το αγγλικό μενού επειδή στα Mstar και στα Sunplus τα κείμενα που βλέπουμε στα ελληνικά προέρχονται από την μετάφραση και τις αλλαγές που έχει κάνει επί του αγγλικού κειμένου ο εισαγωγέας. Αυτός γράφει ότι θέλει ως έκδοση υλικού, αλλά και ως λογισμικού. Μπορεί να κάνει και στο αγγλικό αλλαγές αλλά, κυρίως οι ξένες εταιρίες, πολλές φορές δεν το πειράζουν.

Ανέβασα την αναβάθμιση του Δεκεμβρίου, για όποιον θέλει να κάνει συγκρίσεις μεταξύ των ενημερώσεων.
Αν δοκιμάσει κάποιος κάποια από τις 2 ενημερώσεις που υπάρχουν, ας γράψει τι έκδοση αναφέρει στο Αγγλικό μενού. Βλέποντας ότι το αρχείο στο tvtrade.ie είναι μικρότερο του e-shop.gr, σκέπτομαι μήπως δεν είναι νεότερο.

Οι οδηγίες όπως αποστέλλονται από το e-shop.gr:

1. Κατεβάστε και αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας το νέο firmware πατώντας εδώ.
2. Αποθηκεύστε το αρχείο που κατεβάσατε σε usb stick (σε διαμόρφωση FAT32).
3. Εισάγετε το usb stick στον αποκωδικοποιητή και ενεργοποιήστε τον με το πλήκτρο power.
4. Επιλέξτε από το κεντρικό μενού (Σύστημα) και στη συνέχεια Ενημέρωση προγράμματος.
5. Το αρχείο που αποθηκεύσατε στο usb stick και περιέχει το firmware θα είναι ορατό.
6. Επιλέξτε το αρχείο του firmware και επιλέξτε ΟΚ.
7.Μην απενεργοποιήσετε τον αποκωδικοποιητή έως ότου η διαδικασία ολοκληρωθεί.

Ο σύνδεσμος του 1ου βήματος δεν υπήρχε στο κείμενο αλλά τον έβαλα εγώ.

Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Έχω τον δεκτη αυτόν περίπου ένα δίμηνο.
Πριν 10 μέρες αποσυγχρονιστηκαν τα κανάλια που είχα συντονίσει. Άλλα τα είχε χάσει και άλλα είχαν πάει σε διαφορετικούς αριθμούς.
Το συντόνισα μιας και είπα τυχαίο θα είναι. Χθες όμως πάλι το ίδιο. Χωρίς να γίνει διακοπή ρεύματος χωρίς να φύγει κάποιο καλώδιο χωρίς τπτ.

Έχει συμβεί σε κανέναν σας; Τον έχω αγοράσει απ το eshop και στο σημείο που έχουν φτάσει αυτοί πλέον φοβάμαι μην έχουν κάνει μαλακία με το fw που βάζουν!

Όχι δεν το άλλαξα.

Εξ αρχής είχε μέσα fw με υποστήριξη ελληνικών κλπ. Ήταν προφανώς ήδη περασμένο το fw που είχε κάποτε το eshop στην σελίδα του.

Δεν θέλω προς το παρόν να του αλλάξω fw γιατί παίζει το eshop να μου πει οτι δεν ισχύει η εγγύηση.

Έχεις γυρίσει όλο το menu της συσκευής στα Ελληνικά; Έτσι σε εμένα λύθηκε το πρόβλημα των "κινέζικων" υποτίτλων.

Έχεις γυρίσει όλο το menu της συσκευής στα Ελληνικά; Έτσι σε εμένα λύθηκε το πρόβλημα των "κινέζικων" υποτίτλων.

Για δοκιμαστε : με γλωσσα MENU Αγγλικα θα πρεπει το encoding των υποτιτλων να ειναι Unicode .Εαν εχουμε γλωσσα MENU Ελληνικα μπορουμε να εχουμε ANSI ή Unicode. Στον CA Micro HD που εχω , οι εξ. υποτιτλοι λειτουργουν ετσι.

Last edited:

Πάντα με εξωτερικά αρχεία υποτίτλων παίζω. Δύστυχος δεν έχω δει την συμπεριφορά του Xoro όταν έχω και ενσωματωμένους.

Έλαβα μια αναβάθμιση από την Xoro, η οποία όμως φαίνεται πως είναι ίδια με εκείνη που βρήκα τον προηγούμενο μήνα σε ένα site, και παλαιότερη της αναβάθμισης του κλώνου της jTab που έγραψα στο θέμα του F&U 2301.

Την ανέβασα για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.sendspace.com/file/mqhnrj

Απάντηση: Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Αν μπορέσει κάποιος να στείλει μια φωτογραφία της πλακέτας του δέκτη, θα βοηθούσε πολύ στην αναζήτηση δεκτών που ίσως ταιριάζει το firmware τους στον Xoro 7520/F&U 2301.
Τον έχω δύο μήνες αλλά δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα (τον συνέδεσα μόνο για να εξασφαλίσω ότι ήταν ok).

Attachments

• Εσωτερικό.jpg
    Εσωτερικό.jpg
    80.5 KB · Views: 277
  • Μπροστά.jpg
    Μπροστά.jpg
    44.3 KB · Views: 272
  • Πίσω.jpg
    Πίσω.jpg
    49.3 KB · Views: 273
  • Τηλεκοντρόλ.jpg
    Τηλεκοντρόλ.jpg
    40.7 KB · Views: 277
Απάντηση: Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Γεια χαρα. Επειδη ψαχνω κι εγω για δεκτη ξανακανω μια ερωτηση που δεν εχει απαντηθει κ με ενδιαφερει. Μπορει να σωσει την εγγραφη του timeshift? Eχει δυνατοτητα μετακινησης υποτιτλων?

Last edited:

Ρωτάει αν όταν τερματίζεις το timeshift, ρωτάει ο δέκτης αν θέλεις να κρατήσεις την εγγραφή που έκανε ως κανονική εγγραφή, αντί να τη σβήσει.

Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Ρωτάει αν όταν τερματίζεις το timeshift, ρωτάει ο δέκτης αν θέλεις να κρατήσεις την εγγραφή που έκανε ως κανονική εγγραφή, αντί να τη σβήσει.

Ο συγκεκριμενος δεκτης σαν media player πως ειναι;Θεωρειται οτι ειναι απο τους καλυτερους που κυκλοφορουν;
Αν οχι,απο ολους τους δεκτες που υπαρχουν στο forum,ποιος θεωρειται οτι εχει τον καλυτερο HD MEDIA PLAYER;

Απάντηση: Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

nrolie, εννοω ακριβως αυτο που λεει ο talos.Σωζεται οτι εχει γραφτει με timeshift ?