Xoro HRT 7520

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

nrolie, εννοω ακριβως αυτο που λεει ο talos.Σωζεται οτι εχει γραφτει με timeshift ?

Το αρχείο που δημιουργείται από το timeshift σώνεται αυτόματα μέσα στο φάκελο του PVR με κατάληξη .ts αν θυμάμαι καλά. Παρ'όλα αυτά αν πας μέσω media player να το παίξεις δεν το βλέπει.. Το αρχείο όμως ήταν κανονικά προσβάσιμο από τον υπολογιστή και τον wd tv live που έχω.

Re: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Παιδια μια ερωτηση
Ανα τακτα χρονικα διαστηματα μου χανει την ταξινομηση των καναλιων .Εχει βρει κανεις καμια λυση;
Δοκιμασε κανεις τα νεα firmware που εχουν τα υπαρχουν παραπανω ;

Επίσης μου φάνηκε περίεργο το γεγονός ότι ......απο τα τέσσερα usb mp4/mp5 players είδε μόνο το 1 (και αυτά δουλεύουν μια χαρά με το media player) .
Είναι λίγο ιδιότροπο ή μου φαίνεται ????

Ετσι απο περιεργεια αυτο το θεμα με τα usb mp4/mp5 players μια και εχω αρκετα 4-8gb , που αναγνωρισε μονο ενα noname-plaisio ,ενω δεν βλεπει 2 philips ,1 archos ,1 crypto ....
το χει κανεις αλλος ???

Καλησπέρα ...

Έχω τον παραπάνω δέκτη εδώ και 3 μέρες και παρατήρησα κάτι. Ενώ τον έχω ανοικτό σε ένα κανάλι, μετά από αρκετές ώρες όταν ξαναγυρνάω στο σαλόνι τον βλέπω σε κατάσταση standby. Το κάνει και σε άλλους αυτό. Από διάβασα εάν υπάρχει timer θα έπρεπε να ανοίγει και από κατάσταση Standby , έτσι δεν είναι ;;
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα ...

Έχω τον παραπάνω δέκτη εδώ και 3 μέρες και παρατήρησα κάτι. Ενώ τον έχω ανοικτό σε ένα κανάλι, μετά από αρκετές ώρες όταν ξαναγυρνάω στο σαλόνι τον βλέπω σε κατάσταση standby. Το κάνει και σε άλλους αυτό. Από διάβασα εάν υπάρχει timer θα έπρεπε να ανοίγει και από κατάσταση Standby , έτσι δεν είναι ;;
Ευχαριστώ!

Ναι, είναι μια ρύθμιση που κλείνει το δέκτη αν παραμείνει αδρανής ορισμένο χρονικό διάστημα (πχ 3 ώρες). Μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις, αλλά δε μπορώ να σου που είναι ακριβώς, είμαι εκτός για δουλειές και δεν έχω το δέκτη μαζί μου.

Ναι, είναι μια ρύθμιση που κλείνει το δέκτη αν παραμείνει αδρανής ορισμένο χρονικό διάστημα (πχ 3 ώρες). Μπορείς να το αλλάξεις από τις ρυθμίσεις, αλλά δε μπορώ να σου που είναι ακριβώς, είμαι εκτός για δουλειές και δεν έχω το δέκτη μαζί μου.

'Εχω "φάει" το manual και δεν την βρίσκω πουθενά αυτήν την ρύθμιση .. εάν μπορείς σε παρακαλώ όταν είσαι κοντά στο δέκτη να μου πεις θα με σώσεις :-) Thanks

Ακυρο ... το βρήκα ... επιλογή sleep (βάζεις όχι) !

Thanks anyway για την βοήθεια !

Παρασκευή γυρίζω από το ταξίδι, αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε, θα σου στείλω ακριβώς που είναι μόλις το δω.

Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Βασικα εγω εχω ψιλοαπογοητευτει με τον συγκεκριμενο δεκτη, γιατι 4-5 φορες περιπου (κι ενω τον εχω συνεχεια ανοιχτο, δεν εχει κλεισει ποτε) ανοιγω την τηλεοραση κι εχει χαθει η ταξινομηση προγραμματων που ειχα κανει.
Ειναι δηλαδη σαν να εκανα συντονισμο καναλιων απο την αρχη.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Βασικα εγω εχω ψιλοαπογοητευτει με τον συγκεκριμενο δεκτη, γιατι 4-5 φορες περιπου (κι ενω τον εχω συνεχεια ανοιχτο, δεν εχει κλεισει ποτε) ανοιγω την τηλεοραση κι εχει χαθει η ταξινομηση προγραμματων που ειχα κανει.
Ειναι δηλαδη σαν να εκανα συντονισμο καναλιων απο την αρχη.

Αυτο το πρόβλημα το έχει κάποιος αλλος;
Εχει καταντησει λιγο εκνευριστικο να ταξινομω καθε λιγο και λιγακι τα καναλια.
Παιζει κανενα firmware απο την xoro να του περάσω;
Αλλιως να επικοινωνήσω με eshop για αντικατασταση ή υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία;

Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Κάνε μια ερώτηση για firmware στην Xoro αναφέροντας το πρόβλημα.
Αν δεν έχουν αναβάθμιση, σκέψου να δοκιμάσεις του jTab 815 που έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες.

Μολις ελαβα την εξης απαντηση απο xoro.de
"i´m sorry i ask my senior technician and product manager if there is a Firmware wright now is not available (for costumer).

the problem with the Channel is a software problem and to install the correct software to the correct Product Version is need to open the device because the version of the mainbord make the different (name of the software is print on the Main board)

to solve this problem now it is the best to send this device to our repair section in germany Hamburg"

Οπότε δεν παιζει να κανω καθομαι να στελνω τον δεκτη στην γερμανια.

Για το firmware του jtab 815 που αναφερεις, μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Μολις ελαβα την εξης απαντηση απο xoro.de
"i´m sorry i ask my senior technician and product manager if there is a Firmware wright now is not available (for costumer).

the problem with the Channel is a software problem and to install the correct software to the correct Product Version is need to open the device because the version of the mainbord make the different (name of the software is print on the Main board)

to solve this problem now it is the best to send this device to our repair section in germany Hamburg"

Οπότε δεν παιζει να κανω καθομαι να στελνω τον δεκτη στην γερμανια.

Για το firmware του jtab 815 που αναφερεις, μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Απλά, είναι ένας δέκτης ίδιος εξωτερικά, με ίδιο επεξεργαστή, ίδιο τηλεχειριστήριο και γενικά δείχνει να είναι το ίδιο μηχάνημα, αλλά έχει βγάλει δύο αναβαθμίσεις.
Οπότε αν έχεις φτάσει «στο αμήν», αξίζει το όποιο ίσως ρίσκο.

Εχει κανεις το firmware του jtab 815 ?
Δεν το βρηκα καπου.Ευχαριστω

Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Γεια σας, μόλις αγόρασα τη συγκεκριμένη συσκευή αν και δεν έχουν έρθει ακόμα τα ψηφιακά κανάλια στη Δράμα, τη δοκίμασα και όταν πατάω να ψάξει για κανάλια με βγάζει την οθόνη που γίνεται η εύρεση και δεν ξεκινάει να κάνει τίποτα, αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα μού πετάει ένα "αποθήκευση" και με βγάζει στην αρχική οθόνη που διαλέγεις γλώσσα-χώρα κτλ... Δε θα έπρεπε να ξεκινήσει να ψάχνει, ή φταίει που δεν έχουμε σήμα ακόμα εδώ πέρα; Τη σύνδεση των καλωδίων την έκανα σωστά πιστεύω...Έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να βρίσκει τα κανάλια της Ερτ τουλάχιστον...ή έστω να αρχίζει να ψάχνει κανάλια ακόμα κι αν δε βρει τίποτα... Ευχαριστώ...

Re: Απάντηση: XORO HRT 7520 DVB-T HD

Γεια σας, μόλις αγόρασα τη συγκεκριμένη συσκευή αν και δεν έχουν έρθει ακόμα τα ψηφιακά κανάλια στη Δράμα, τη δοκίμασα και όταν πατάω να ψάξει για κανάλια με βγάζει την οθόνη που γίνεται η εύρεση και δεν ξεκινάει να κάνει τίποτα, αλλά μετά από 3-4 δευτερόλεπτα μού πετάει ένα "αποθήκευση" και με βγάζει στην αρχική οθόνη που διαλέγεις γλώσσα-χώρα κτλ... Δε θα έπρεπε να ξεκινήσει να ψάχνει, ή φταίει που δεν έχουμε σήμα ακόμα εδώ πέρα; Τη σύνδεση των καλωδίων την έκανα σωστά πιστεύω...Έχω την εντύπωση ότι θα έπρεπε να βρίσκει τα κανάλια της Ερτ τουλάχιστον...ή έστω να αρχίζει να ψάχνει κανάλια ακόμα κι αν δε βρει τίποτα... Ευχαριστώ...

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα, του περασα και δυο διαφορετικα firmwares απο το thread εδω αλλα με το ιδιο αποτελεσμα...
Επισης, Καλος σας βρηκα!

Καλησπέρα και απο εμένα.καλως σας βρήκα . Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω

Καλησπέρα και απο εμένα.καλως σας βρήκα . Και εγώ το ίδιο πρόβλημα εχω

Έστειλα ήδη μαιλ στην μαμά εταιρία δηλώνοντας ότι υπαρχει το πρόβλημα και σε άλλους που το αγόρασαν και έχω στείλει και στο e-shop και περιμένω απάντηση. Στηλτε και εσείς μαιλ στο [email protected] γιατί το βλέπω να ειναι πρόβλημα παρτιδας...