Xoro HRT 7600

Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Εμενα μου φερανε εναν 7600 δώρο την Παρασκευή . Ποιοτητα ληψης δεν μπορω ακομα να τσεκαρω αλλα μου εκανε εντυπωση οτι του εβαλα ενα stickακι με 3 AVI ταινιουλες (σχετικα μικρες, 1Gb εκαστη) και δεν τις αναγνωριζε. To USB stick ηταν φορμαρισμενο στο PC (FAT 32)

Εμενα μου φερανε εναν 7600 δώρο την Παρασκευή . Ποιοτητα ληψης δεν μπορω ακομα να τσεκαρω αλλα μου εκανε εντυπωση οτι του εβαλα ενα stickακι με 3 AVI ταινιουλες (σχετικα μικρες, 1Gb εκαστη) και δεν τις αναγνωριζε. To USB stick ηταν φορμαρισμενο στο PC (FAT 32)

Nα δοκιμασεις ενα στικακι μεχρι 2 gb. Λογικα θα τα παιζει.

Νομίζω περίπου 3 ευρώ.
Άλλη διαφορά δε θυμάμαι τώρα. Από πλευράς λογισμικού δεν έχουν καμία διαφορά, φοράνε το ίδιο. Το Σ/Κ θα τους δω μαζί (έχω πάρει για τον πεθερό μου τον 7600) και θα σας πω αν έχουν άλλες διαφορές.

Ωραια θα σε αναμενουμε :D

Προσεξε και την ποιοτητα εικονας αν ειναι δυνατον.

Ωραια θα σε αναμενουμε :D

Προσεξε και την ποιοτητα εικονας αν ειναι δυνατον.

Ποιότητα εικόνας από crt 21" δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Σε αυτή την τηλεόραση, είναι σαν να βλέπεις dvd.

Nα δοκιμασεις ενα στικακι μεχρι 2 gb. Λογικα θα τα παιζει.

Γιατι ; το μεγεθος του USB stick δεν πρέπει να εχει σχέση με το προβλημα.
Εφοσον το μηχανημα υποστηριζει FAT 32 θα πρέπει να βλεπει sticks με οποιαδηποτε χωρητικοτητα (μεχρι 2TB αν υπήρχαν βεβαια!) απλα το μεγιστο μεγεθος ενος αρχειου περιοριζεται στα 4Gb ..

Ρε παιδιά τί γίνεται με το 7600 το πήρα για ένα φίλο μου, το έκανα αναβάθμιση,
όλα κομπλέ! Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με το που το ανοίγει εμφανίζει πίξελς σαν να μην έχει καλό σήμα (ενώ το σήμα είναι μια χαρά), κάνει αυξομειώσεις στον ήχο, μέχρι που χάνετε τελείως το σήμα και μου γράφει "χωρίς σήμα". Τί γίνεται, η αναλογική του ούτως ή άλλως δεν πιάνει καλά (με χιόνια και παρεμβολές), αλλά στη ψηφιακή τα έδειχνε τζάμι με ποιότητα στο 100%.

ειναι σιγουρο αυτο ???

Eτσι λένε στο σαιτ του eshop και τα παιδια εδώ λένε ότι είναι ίδιος με τον 7600 πλην της μιας usb ,τι να σου πω παρα πέρα ...εγω θα τον παραγειλω αυριο τον 7500 πάντως.

Παιδια πηρα κι εγω σημερα τον 7500 του εκανα το fw upgrade απτο eshop κι ολα καλα ΕΚΤΟΣ του οτι δεν μου παιζει τον ηχο στα mkv, που μαλλον ειναι dts audio. Δεν ξερω τι γινεται με τους υπολοιπους, παιζει κανονικα τον ηχο στα mkv???

ρε παιδες μολις πηρα ε-σοπ Γαλατσι και ο πωλητης λεει οτι με την αναβαθμιση δεν αποκτα ο 7500 PVR οπως ο 7600 ? αληθευει ? γιατι διαβασα εδω μεσα οτι με την αναβαθμιση ειναι ιδιοι ο 7500 με τον 7600...

και οτι θα το διορθωσουν στο σιτε συντομα

ρε παιδες μολις πηρα ε-σοπ Γαλατσι και ο πωλητης λεει οτι με την αναβαθμιση δεν αποκτα ο 7500 PVR οπως ο 7600 ? αληθευει ? γιατι διαβασα εδω μεσα οτι με την αναβαθμιση ειναι ιδιοι ο 7500 με τον 7600...

και οτι θα το διορθωσουν στο σιτε συντομα

Κανονικά γράφει με το κόκκινο κουμπάκι, μόλις το δοκίμασα.

βρε παιδια ειχε κανενας αλλος προβλημα στον ηχο με τα mkv??? γιατι εμενα δεν μου βγαζει ηχο....

Καλημερα σε ολους και καλο μηνα ,

επειδη απο 18 θα ερθουν τα επιγεια ειπα να ψαχτω και εγω λιγουλακι για δεκτη ...

θελω λοιπον να ρωτησω 2-3 πραγματακια γτ στην δουλεια να διαβασω 44 σελιδες ειναι αδυνατον .

1. μπορω να κανω εγγραφη και να βλεπω αλλο καναλι παραλληλα ?
2. το συνδεω με hdmi στην τηλεοραση και απο την τηλεοραση ο ηχος παει στο ηχοσυστημα ??
3. οι θυρες hdmi της τηλεορασης ειναι γεματες , πως μπορω να βαλω και αυτη του δεκτη ?
4. Υπαρχει καποιος καλυτερος δεκτης και ας ειναι πιο ακριβος ή αυτος ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη ? μαξιμουμ μεχρι 100 ευρω δινω....
5. το e-shop εχει ξεμεινει , υπαρχει αλλο μαγαζι να τον προμηθευτουμε ?

1. Όχι
2. Αναλυσέ μου το λίγο :ears:
3. Υπαρχει hdmi switch
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752641
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751911
Δεν σε συμφέρουν...
4. Δεν μπορώ να σου πω, ίσως άλλος
5. Τώρα ποθ το ξαναβλέπω και από το plus4u στέρεψε... κάνε λίγο υπομονή θα ξανάρθει

Re: Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Στον 7600 δοκιμάστηκε στικάκι 8άρι fat32 χωρίς πρόβλημα !

Και 16άρι επίσης. Εαν σας κάνει νεράκια δοκιμάστε να το φορμάρετε μέσα από τον ίδιο τον αποκωδικοποιητή.

Ως προς τα παραπανω:
1. Ναι, αν χρησιμοποιησεις τον αναλογικο δεκτη για να δεις τηλεοραση
2. Εξαρταται απο την τηλεοραση, αλλα στην θεωρια γινεται ακομα κι αν συνδεσεις στον ενισχυτη καλωδιο απο την... εξοδο των ακουστικων της τηλεορασης!
3. Απαντηθηκε.
4. Σιγουρα αλλος, εφοσον το μπατζετ σου ειναι εως 100 ευρω μπορεις να παρεις δεκτη που διαβαζει και ntfs (~60 ευρω) ή ακομα και 2-σε-1 HD δεκτη (επιγειο+δορυφορικο) κοντα στα 100 ευρω.
5. Δικη μου προταση: http://antoniou24.gr/p.Dektis-Edision-DVB-T-HD-Argus-mini-2-in1-Combo-plires-paketo.87585.html (αν ειναι να πας μεχρι 100 μονο για DVB-T δεκτη, δωστα τα +39, αξιζει)

Τελικα ενας εδω ειπε οτι εβαλε 500αρη σκληρο και δουλεψε με τον 7600! Θα ηθελε να μας πει αν εννοει (προφανως) 500GB γιατι fat32 και 500 GB εγω δεν εχω δει... ξαναρωτώ, μήπως με κανα καλο "κολπο" διαβασε ntfs??? Θα ηταν μεγαλη εξελιξη.

Τελικα ενας εδω ειπε οτι εβαλε 500αρη σκληρο και δουλεψε με τον 7600! Θα ηθελε να μας πει αν εννοει (προφανως) 500GB γιατι fat32 και 500 GB εγω δεν εχω δει... ξαναρωτώ, μήπως με κανα καλο "κολπο" διαβασε ntfs??? Θα ηταν μεγαλη εξελιξη.

Δεν υπάρχει κανένα κόλπο. Το όριο του fat32 είναι 2ΤΒ. http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm
Αρκεί να βρεις πρόγραμμα για το format.

Ούτε το ένα (2ΤΒ) αλλά ούτε και το άλλο (2GB)...

Στην περίπτωσή μας, μας ενδιαφέρει το ποιό είναι το maximum file size. Και αυτό στην περίπτωση του FAT32 είναι 4GB ...

Τα 2ΤΒ που αναφέρονται στον πίνακα αφορούν το maximum addressable disk space...

Ναι ... Δεν έχεις τρόπο να γράψεις αρχείο που θα είναι μεγαλύτερο απο 4.294.967.295 bytes (για να είμαστε εντελώς ακριβείς) σε FAT32...
Αρα δεν μπορείς ούτε να διαβάσεις αρχείο μεγαλύτερο ;)