astanapane
AVClub Enthusiast
Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI
Σε εμένα πάντως παρότι μετονομάζω ένα FW σε MTC_MSD7828_DH2836.AP και το οποίο μέσω της κανονικής διαδικασίας εμφανίζεται και μπορεί να εγκατασταθεί, μέσω της διαδικασίας του failsafe δεν γίνεται τίποτε και ο δέκτης δεν μπαίνει ποτέ σε failsafe recovery mode. Eίναι ο IQ 750HD και με επιτυχία του έχω βάλει ΑΒΕΟ, IQ και άλλα. Οπότε υπάρχει περίπτωση σε κάποιους δέκτες το failsafe recovery να μην λειτουργεί έτσι. Πάντως το AKIRA firmware φαίνεται πολύ υποσχόμενο και με κάποιες "νέες" λειτουργίες (χρονοδιακόπτης εγγραφών με πολλαπλά πατήματα του record).
Δυστυχώς το AKIRA δεν λειτουργεί με το τηλεκοντρόλ... Αυτό το λάθος έκανα και μετά έψαχνα...
Το firmware πρέπει να έχει όνομα ίδιο με αυτό που θα έβαζες στη συσκευή για την οποία προορίζεται.
Για παράδειγμα εγώ φλασάρισα το δέκτη με το αρχείο που ήταν για το AKIRA και είχε όνομα "AKIRA_MSD7828_DH2836.AP". Για να μπορέσω να το περάσω στο XORO το μετονόμασα σε "MTC_MSD7828_DH2836.AP" γιατί αλλιώς δεν το έπαιρνε (τι το ήθελα...το πήρε και έμεινα με το δέκτη κολλημένο 2 μέρες μέχρι να βρω τη λύση).
Για να επαναφέρω το δέκτη όμως το αρχείο (το κανονικό του XORO) έπρεπε να έχει όνομα "AKIRA_MSD7828_DH2836.AP" αφού μετά το αποτυχημένο φλασάρισμα o δέκτης ήταν πια από πλευράς λογισμικού AKIRA.
Είναι λίγο μπέρδεμα αλλά είναι απολύτως λογικό.
Σε εμένα πάντως παρότι μετονομάζω ένα FW σε MTC_MSD7828_DH2836.AP και το οποίο μέσω της κανονικής διαδικασίας εμφανίζεται και μπορεί να εγκατασταθεί, μέσω της διαδικασίας του failsafe δεν γίνεται τίποτε και ο δέκτης δεν μπαίνει ποτέ σε failsafe recovery mode. Eίναι ο IQ 750HD και με επιτυχία του έχω βάλει ΑΒΕΟ, IQ και άλλα. Οπότε υπάρχει περίπτωση σε κάποιους δέκτες το failsafe recovery να μην λειτουργεί έτσι. Πάντως το AKIRA firmware φαίνεται πολύ υποσχόμενο και με κάποιες "νέες" λειτουργίες (χρονοδιακόπτης εγγραφών με πολλαπλά πατήματα του record).