Xoro HRT 7600

Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

καποιος ας μου πει παρακαλω αν εχει ελεγξει τον δεκτη με universal remote και ποιο remote χρσιμοποιει ..πηξαμε στα control :rifle: και θελω να τα συγχωνευσω

Φίλε μου και εγώ δεν κατάφερα να βρω τον κωδικό, τουλάχιστον στα χαζο-universal που έχω από το λιdl. Το βάζεις σε learning mode αναγκαστικα, εάν έχεις αρκετή μνήμη.

Φίλε μου και εγώ δεν κατάφερα να βρω τον κωδικό, τουλάχιστον στα χαζο-universal που έχω από το λιdl. Το βάζεις σε learning mode αναγκαστικα, εάν έχεις αρκετή μνήμη.

την δευτερα βγαζει ενα universal to lidl και ελεγα να το δοκιμασω ,μαλλον αδικος κοπος ε?

Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Εγώ ζρησιμοποιώ ένα προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ 10 συσκευών (10 ευρώ από τα lidl) και έχω βάλει τηλεόραση, στερεοφωνικό, DVD και XORO.
Δουλεύουν όλα άψογα. Με learning mode.

Re: Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Εγώ ζρησιμοποιώ ένα προγραμματιζόμενο τηλεκοντρόλ 10 συσκευών (10 ευρώ από τα lidl) και έχω βάλει τηλεόραση, στερεοφωνικό, DVD και XORO.

thanks
το καλο ειναι οτι στο λιντλ δεν εχω προβλημα επιστροφης οποτε μπορω να δοκιμασω ..

Γειά και χαρά.

Πληροφορώ τους φίλους ότι το fw του ABEO ταιριάζει άψογα και στον IQ DVB-T 750 HD.

+ υποστήριξη σε NTFS (read/write)
- τα ελληνικά μενού και τις ελληνικές πληροφορίες στα κανάλια digea.
Επίσης η οθόνη υποδοχής από το ωραίο γαλάζιο γύρισε σε πράσινο....

τελικα μετα απο τοσο καιρο που τον εχουμε πιο θεωρειται το καλυτερο προγραμμα conversion απο τα .ts που παραγει ο xoro ?

Cypheros TS Doctor φίλε mosaicm, κόβει, ράβει, μετατρέπει, εγώ σώθηκα.

Καλησπέρα παιδιά. Διαβάζω πολύ καιρό το φόρουμ αλλά μόλις τώρα έκανα την εγγραφή αφού ανακάλυψα (βασικά κάποιοι άλλοι) κάτι πολύ σημαντικό και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας (μετά από ρίσκο, δεν κρατιόμουν).

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό:
Μόλις χθες και αφού διάβασα πολλά πράγματα (και μου βγήκαν τα μάτια σε online μεταφραστές) σε ένα σλοβένικο (!!!) forum για τον αποκωδικοποιητή μας και τους άλλους κλώνους, μετέτρεψα μέσω upgrade τον Xoro HRT-7600 σε ΑΒΕΟ ΑΒ Τ1110 (επίσης κλώνος).
Τί κέρδισα; Υποστήριξη σε δίσκους με σύστημα NTFS μέσω της θύρας USB του και σωστή εναλλαγή του κάδρου, του εκάστοτε καναλιού ή αρχείου βίντεο.
Τί έχασα; Τα ελληνικά μενού στο δέκτη (υποστηρίζει όμως αγγλικά στα μενού), και για ένα παράξενο λόγο, μου βγάζει μόνο αγγλικά στο EPG στα κανάλια της DIGEA (Tα κρατικά της ΕΡΤ μου τα βγάζει στο EPG κανονικά στα ελληνικά, δεν ξέρω για τα + αφού δε μπορώ να τα πιάσω λόγω της πολύ κακής λήψης που έχω).
Τώρα, για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, δοκιμάστε τη μετατροπή με δική σας ευθύνη. Πάντως σε εμένα δούλεψαν κανονικά εγγραφές και αναπαραγωγή σε δίσκο NTFS (320 GB), ο δέκτης και η λήψη των καναλιών
και ενδεχομένως μου φάνηκε ότι είναι λίγο πιο γρήγορος στις εναλλαγές καναλιών (χωρίς όμως να είμαι σίγουρος).
Για να εγκαταστήσουμε το firmware αποσυμπιέζουμε πρώτα το αρχείο MTC_MSD7828_DH2836.AP που βρίσκεται στο συμπιεσμένο αρχείο που έχουμε κατεβάσει προηγουμένως και το βάζουμε σε ένα στικ ή δίσκο (με FAT ή FAT32 σύστημα εννοείται). Μετά επιλέγουμε να παίξουμε μουσική και το
τρέχουμε. Ακολουθούμε τις οδηγίες και μέχρι η μπαρα να πάει στο 100% και να μας βγάλει το μήνυμα "SOFTWARE UPDATE COMPLETE - PLEASE RESTART" ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Μόλις λοιπόν μας βγάλει αυτό το μήνυμα κλείνουμε από το διακόπτη της συσκευής κι όχι από το τηλεκοντρολ τον XORO (ή μάλλον τον ΑΒ πλέον :2thumb22sup: ) και τον ξανανοίγουμε μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Οι επίσημες οδηγίες λένε ότι (για καλύτερα) κάνουμε και ένα FACTORY DEFAULTS από το μενού SYSTEM και όταν μας ζητηθεί ο κωδικός δίνουμε 000000.
Τα links:
το firmware http://www.abeodigital.com/da/produkter/details/102/50/billede/ab-t1110---digital-set-top-boks (κλικ στη δισκέτα)
τo εν λόγω forum http://forum.sibila.si/viewtopic.php?t=9308&postdays=0&postorder=asc&start=0
και http://forum.sibila.si/viewtopic.php?t=9398&postdays=0&postorder=asc&start=0
σλοβένικος μεταφραστής http://freetranslation.translation-services-usa.com/Slovenian/
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτηση και δοκιμή. Ελπίζω να βοήθησα.

Όπως προείπα το έχω βάλει και εγώ. Διαπιστώνω το εξής πρόβλημα. Σε δίσκο διαμορφωμένο σε NTFS είτε από το pc είτε από τον δέκτη η διαγραφή (κίτρινο κουμπί και ΟΚ) δεν γίνεται αλλά εμφανίζεται μήνυμα Delete error. Την επόμενη φορά που διαγράφω το ίδιο αρχείο η διαγραφή γίνεται κανονικά. Σε πολλαπλή διαγραφή σβήνεται μόνο το πρώτο αρχείο και εμφανίζεται μήνυμα Delete error. Δοκιμάτηκε σκληρός δίσκος και usb flash με τα ίδια αποτελέσματα.

Λογικά ο νέος αποκωδικοποιητής της Crystal Audio, είναι και αυτός κλώνος της ίδιας σειράς. Μόλις βγάλουν και αυτοί νέο firm, να το δοκιμάσει κάποιος...

Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Όπως προείπα το έχω βάλει και εγώ. Διαπιστώνω το εξής πρόβλημα. Σε δίσκο διαμορφωμένο σε NTFS είτε από το pc είτε από τον δέκτη η διαγραφή (κίτρινο κουμπί και ΟΚ) δεν γίνεται αλλά εμφανίζεται μήνυμα Delete error. Την επόμενη φορά που διαγράφω το ίδιο αρχείο η διαγραφή γίνεται κανονικά. Σε πολλαπλή διαγραφή σβήνεται μόνο το πρώτο αρχείο και εμφανίζεται μήνυμα Delete error. Δοκιμάτηκε σκληρός δίσκος και usb flash με τα ίδια αποτελέσματα.
Εγώ τον δουλεύω με FAT32 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά που το είπες, γιατί είχα σκοπό να πάρω και έναν δεύετρο και να τον φορμάρω σε NTFS. Αν και το πρόβλημα της διαγραφής δεν με ενοχλεί, καθώς διαγραφές κάνω αμόνο από το pc. Κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις παρατηρήσει;

Re: Απάντηση: Re: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Εγώ τον δουλεύω με FAT32 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καλά που το είπες, γιατί είχα σκοπό να πάρω και έναν δεύετρο και να τον φορμάρω σε NTFS. Αν και το πρόβλημα της διαγραφής δεν με ενοχλεί, καθώς διαγραφές κάνω αμόνο από το pc. Κάποιο άλλο πρόβλημα έχεις παρατηρήσει;

Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Καλές Γιορτές σε όλους :116:

Re: Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Φίλε Cheetos, Υποθέτω οτι εχεις το universal remote KH2158 του Lidl (Όπως και εγώ...) Έχω φάει ωρες επι ωρών να το συντονισω με τον XORO 7600. Μηπως μπορεις να μου πεις τον τετραψηφιο κωδικο που αντιστοιχει στο δέκτη? Χίλια ευχαριστώ. Όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, Thanks!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Φίλε Cheetos, Υποθέτω οτι εχεις το universal remote KH2158 του Lidl (Όπως και εγώ...) Έχω φάει ωρες επι ωρών να το συντονισω με τον XORO 7600. Μηπως μπορεις να μου πεις τον τετραψηφιο κωδικο που αντιστοιχει στο δέκτη? Χίλια ευχαριστώ. Όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, Thanks!!!
Καλή Χρονιά σε όλους. Δεν θυμάμαι φίλε τον τύπο του remote (αν θες το βρίσκω σε 1-2 μέρες), άλλα όλες τις εντολές τις πέρασα σε learning mode. Ένα προς ένα όλα τα πλήκτρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: XORO HRT 7600 DVB-T HD AVC/H.264 MPEG-4 HDMI

Καλή Χρονιά σε όλους. Δεν θυμάμαι φίλε τον τύπο του remote (αν θες το βρίσκω σε 1-2 μέρες), άλλα όλες τις εντολές τις πέρασα σε learning mode. Ένα προς ένα όλα τα πλήκτρα.
Είναι τελικά το ΚΗ2150

Καλή χρονιά!
Μια πολύ χρήσιμη πληροφορία για τον XORO (και κατά πάσα πιθανότητα για όλα τα παρόμοια μηχανάκια που βασίζονται στο MSD7828) την οποία χρειάστηκε να ψάξω και να μάθω όταν από τοποθέτηση λάθος firmware (AKIRA DHB-B36HR) δεν δούλευε το τηλεκοντρόλ με συνέπεια ο δέκτης να θεωρείται νεκρός.
Δοκίμασα το firmware της AKIRA αφού έχει φτάσει στην έκδοση 2.3 (με ημερομηνία 17-12-2010) και περιλαμβάνει κάποιες από τις λειτουργίες που είναι αρκετά χρήσιμες για το δέκτη..

Ο δέκτης μπορεί να μπει σε κατάσταση failsafe και να γίνει αυτόματη εγκατάσταση του σωστού firmware με τον παρακάτω τρόπο:

1) Βάζουμε το σωστό firmware σε ένα φλασάκι (φορμαρισμένο σε FAT32) και το τοποθετούμε στην USB θύρα του δέκτη.
2) Κλείνουμε τον δέκτη από τον διακόπτη.
3) Ανοίγουμε το δέκτη από το διακόπτη ενώ πατάμε επαναλαμβανόμενα το κουμπί CH+ (ή το UP σε άλλους δέκτες).
4) Η αναβάθμιση ξεκινάει. Δεν πειράζουμε το δέκτη μέχρι να μας πει "UPDATE COMPLETED. PLEASE RESTARTING" ή κάτι παρόμοιο.
5) Ο δέκτης είναι και πάλι λειτουργικός.

Καλή χρονιά!
Μια πολύ χρήσιμη πληροφορία για τον XORO (και κατά πάσα πιθανότητα για όλα τα παρόμοια μηχανάκια που βασίζονται στο MSD7828) την οποία χρειάστηκε να ψάξω και να μάθω όταν από τοποθέτηση λάθος firmware (AKIRA DHB-B36HR) δεν δούλευε το τηλεκοντρόλ με συνέπεια ο δέκτης να θεωρείται νεκρός.
Δοκίμασα το firmware της AKIRA αφού έχει φτάσει στην έκδοση 2.3 (με ημερομηνία 17-12-2010) και περιλαμβάνει κάποιες από τις λειτουργίες που είναι αρκετά χρήσιμες για το δέκτη..

Ο δέκτης μπορεί να μπει σε κατάσταση failsafe και να γίνει αυτόματη εγκατάσταση του σωστού firmware με τον παρακάτω τρόπο:

1) Βάζουμε το σωστό firmware σε ένα φλασάκι (φορμαρισμένο σε FAT32) και το τοποθετούμε στην USB θύρα του δέκτη.
2) Κλείνουμε τον δέκτη από τον διακόπτη.
3) Ανοίγουμε το δέκτη από το διακόπτη ενώ πατάμε επαναλαμβανόμενα το κουμπί CH+ (ή το UP σε άλλους δέκτες).
4) Η αναβάθμιση ξεκινάει. Δεν πειράζουμε το δέκτη μέχρι να μας πει "UPDATE COMPLETED. PLEASE RESTARTING" ή κάτι παρόμοιο.
5) Ο δέκτης είναι και πάλι λειτουργικός.

Σε εμένα δεν λειτουργεί με usb flash fat32 στον IQ 750HD. Πιθανόν το firmware πρέπει να έχει συγκεκριμένο όνομα???

To συγκεκριμένο AKIRA συνεργάζεται με το τηλεκοντρόλ?

Σε εμένα δεν λειτουργεί με usb flash fat32 στον IQ 750HD. Πιθανόν το firmware πρέπει να έχει συγκεκριμένο όνομα???

To συγκεκριμένο AKIRA συνεργάζεται με το τηλεκοντρόλ?

Δυστυχώς το AKIRA δεν λειτουργεί με το τηλεκοντρόλ... Αυτό το λάθος έκανα και μετά έψαχνα...

Το firmware πρέπει να έχει όνομα ίδιο με αυτό που θα έβαζες στη συσκευή για την οποία προορίζεται.
Για παράδειγμα εγώ φλασάρισα το δέκτη με το αρχείο που ήταν για το AKIRA και είχε όνομα "AKIRA_MSD7828_DH2836.AP". Για να μπορέσω να το περάσω στο XORO το μετονόμασα σε "MTC_MSD7828_DH2836.AP" γιατί αλλιώς δεν το έπαιρνε (τι το ήθελα...το πήρε και έμεινα με το δέκτη κολλημένο 2 μέρες μέχρι να βρω τη λύση).
Για να επαναφέρω το δέκτη όμως το αρχείο (το κανονικό του XORO) έπρεπε να έχει όνομα "AKIRA_MSD7828_DH2836.AP" αφού μετά το αποτυχημένο φλασάρισμα o δέκτης ήταν πια από πλευράς λογισμικού AKIRA.
Είναι λίγο μπέρδεμα αλλά είναι απολύτως λογικό.