Xoro HRT 8300 (Twin Tuner)

Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Καλα ρε παιδια, κανενα ενδιαφερον για την ιδεα μου? Αμα δεν υπαρχει ανταποκριση απο εμας , σιγά μη βάλουν ποτέ Ελληνικα από μόνοιτους οι Γερμανοι!

αγαπητέ μου εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει νάχει ελληνικό μενού....ούτε με ενδιαφέρει σαν media player....το αγόρασα για τις..άλλες χάρες του...οπότε εγώ δεν θα ασχοληθώ....

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Καλημέρα...βεβαιότατα και έγινε χθες το βράδυ....του κάρφωσα έναν WD Elements 1ΤΒ με εξωτερική τροφοδοσία και δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ....και αναπαράγει ότι αρχείο(μουσικό...mkv...mp3....φωτο κλπ είχα μέσα) και γράφει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ....άρα όλα καλά!!!

Παιζει και ματρόσκες; Δεν μας τα είπατε νωρίτερα τα ευχάριστα! ;)
Ανεβαίνει κατακόρυφα το value for money λοιπόν. Αν είχε και μια δεύτερη θύρα USB...

...επίσης τα αρχεία-κατά την εγγραφή-τα χωρίζει σε κομμάτια των 2 GB...το είδα όταν τον κούμπωσα στο mac μου...φυσικά κατά την αναπαραγωγή δεν καταλαβαίνεις τίποτα...

Κακό αυτό για όσους μετατρέπουν τα αρχεία σε άλλο φορματ.

Εστειλα επιστολή σε όλα τα email της εταιρειας στη σελιδα http://www.xoro.de/kontakt/ εκ των οποιων απο ενα πηρα απαντηση αμέσως ([email protected])
Τους εγραψα εν ολίγης για την υπαρξη αυτου του φοτουμ και του thread (του εστειλα λινκ για να διαβασουν και να καταλαβουν τουλαχιστον τον τιτλο) για
το μεγαλο ενδιαφερον που υπαρχει και τα καλα σχολια για τον δέκτη αλλα θα θελαμε και Ελληνικα στο μενου. Μαλιστα τους ειπα οτι καποιοι ΔΕΝ θα παρουν τον
δέκτη για ακριβως αυτον τον λόγο. Επισης ειπα και για το switch off.
H απάντηση λεει ότι θα στειλει το ερωτημα στο εργοαστάσιο για να δουνε αν μπορουν να μπουν τα ελληνικα σε επομενο firmware.
Tελος μου λεει αν ειμαι διαθετημενος να παρω πολλους δεκτες. Ειπα οτι δεν ειμαι εμπορος αλλα το φορουμ το διαβαζουν και εμποροι και οποιος ενδιαφερετε να επικοινωνησει μαζί τους.
Αν θελετε να υποστητιξετε την προσπαθεια και να τους πεισουμε , στειλτε και εσεις οτι θα θελατε τον δεκτη στα ελληνικα στο [email protected], και ας μην τον θελετε
(αλληλεγγυη μεταξύ μας)
Παρατηρηση. Η επιστολη ήταν στα Γερμανικα μιας και ειμαι γνωστης αλλα μην πτοειστε , στειλτε στα αγγλικα

...ωραίος!!!...αλληλεγγύη εεε???...με "κτύπησες" στο ευαίσθητο σημείο μου...για να δω...

Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Αν είναι δύσκολο να μπει ελληνική μετάφραση, ζητήστε τουλάχιστο να μπει επιλογή ελληνικής γλώσσας και ας έχει αγγλικά μενού. Έτσι θα τίθεται σωστά η παράμετρος γλώσσας ως ελληνική και θα δουλεύει το EPG της Digea στα ελληνικά.

καλησπερα και απο μενα
μια ερωτηση
αν καταλαβα καλα στον δεκτη αυτο αν του βαλω ταινια με υποτιτλους ελληνικους δεν θα τους εμφανιζει ?
ευχαριστω

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

...επίσης τα αρχεία-κατά την εγγραφή-τα χωρίζει σε κομμάτια των 2 GB...το είδα όταν τον κούμπωσα στο mac μου...φυσικά κατά την αναπαραγωγή δεν καταλαβαίνεις τίποτα...

Έχω διαβάσει πως όταν η εγγραφή σπάει σε πολλά κομμάτια, υπάρχουν πάντα μερικά frames χάσιμο ανάμεσα στην ένωση των αρχείων. Όταν μάλιστα υπάρχει στο σημείο αυτό ομιλία τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό. Οπότε όσο περισσότερο τα σπάει (σε μικρότερο μέγεθος), τόσο είναι και πιό εμφανές το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

καλησπερα και απο μενα
μια ερωτηση
αν καταλαβα καλα στον δεκτη αυτο αν του βαλω ταινια με υποτιτλους ελληνικους δεν θα τους εμφανιζει ?
ευχαριστω

....πολύ σωστά κατάλαβες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Έχω διαβάσει πως όταν η εγγραφή σπάει σε πολλά κομμάτια, υπάρχουν πάντα μερικά frames χάσιμο ανάμεσα στην ένωση των αρχείων. Όταν μάλιστα υπάρχει στο σημείο αυτό ομιλία τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό. Οπότε όσο περισσότερο τα σπάει (σε μικρότερο μέγεθος), τόσο είναι και πιό εμφανές το πρόβλημα.

....όχι...κάνεις-απολύτως-λάθος!!!...δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...η εγγραφή και η αναπαραγωγή είναι τέλεια!!!...καρατσεκαρισμένο!! :)

Καλησπέρα,

Τα παρέλαβε εχθές! Πρώτη εντύπωση, αρκετά καλή!
- Όμορφο κουτάκι, κομψό,
- Αρκετά γρήγορη εναλλαγή καναλιών, σωστή απεικόνιση καναλιών 4:3 & 16:9,
- Εικόνα υποδεέστερη του o2media HMR-2000 πού αντικατέστησε, αλλά το HMR έχει τριπλάσια τιμή...
- Remote μέτριο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

....όχι...κάνεις-απολύτως-λάθος!!!...δεν υπάρχει τέτοιο θέμα...η εγγραφή και η αναπαραγωγή είναι τέλεια!!!...καρατσεκαρισμένο!! :)
Νάσο, ο φίλος εννοεί για χρήση των αρχείων σε υπολογιστή για επεξεργασία. Το πρόβλημα είναι "λογικό" να υπάρχει.
Από την Xoro δεν έχουν κάποιο utility να τα ενώνει? Αν ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το πρόβλημα να εξαφανίζεται.

Μέσω Scart σε SD ανάλυση, μήπως έχει δυνατότητα εξόδου S-VIDEO ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Δεν μίλησα για τον συγκεκριμένο δέκτη! Σε άλλους που κάνουν το ίδιο πράγμα (να σπάνε την εγγραφή σε μικρά αρχεία) υπάρχει και είναι αισθητό. Το αν το κάνει και ο Xoro μπορεί να διαπιστωθεί με την ένωση δύο συνεχόμενων αρχείων. Προγράμματα για τα windows που κάνουν merge υπάρχουν πολλά...

Ο κλώνος Kruger&Matz KM00186 έχει μια νέα αναβάθμιση, έκδοση 1.1.1. Σύμφωνα με την μετάφραση του Google, οι αλλαγές είναι:
-Improved image scaling during playback of recorded material
-Increased the size of shared files up to 4GB
-Other minor bugs

Φαντάζομαι εννοεί τις εγγραφές ως shared.

Ομοίως ισχύει και για τον Cabletech URZ0086.

Επεξεργασία: Λένε ότι θα γίνουν βελτιώσεις στους υπότιτλους, ίσως μαύρο περίγραμμα.

Last edited:

Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος έχει τον 8300 να δοκιμάσει δύο πράγματα, αν δεν τα έχει δοκιμάσει ήδη.

1ο) Σε περίπτωση που κάνει μονή ή διπλή εγγραφή το xoro, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς ταυτόχρονα να παρακολουθείς μιά παλιότερη εγγραφή;

2ο) Όταν έχει ξεκινήσει μιά προγραμματισμένη εγγραφή, σου δίνει την δυνατότητα να μπορείς να δείς την ίδια εγγραφή ενώ εξακολουθεί να γράφει;

Και οι δύο αυτές δυνατότητες ήταν κάτι που είχαν όλα τα σοβαρά αναλογικά PVR’s μέχρι τώρα.

Καλημέρα...
οκ..θα σου πω....

επίσης θα ήθελα να σας συμπληρώσω τα εξής: στην εγγραφή χωρίζει τα αρχεία όχι ανά 2GB αλλά ανά 1GB (για την ακρίβεια 1,07GB).....δεν ξέρω αν λέει κάτι γι αυτούς που τους ενδιαφέρει η επεξεργασία στο pc....εμένα δεν με απασχολεί γιατί στον mac η επεξεργασία γίνεται απλά και νοικοκυρεμένα... :)