Xoro HRT 8300 (Twin Tuner)

Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Παράγγειλα εχτές 3 κομμάτια από amazon.de. Κουφάθηκα όταν είδα σύνολο μεταφορικών μόνο 8 ευρώ και για τους 3 δέκτες! Εδώ στην Ελλάδα μου έχει τύχη περίπτωση για μεταφορικά από Αθήνα στην Κρήτη να χρεωθώ 14 ευρώ. Είμαι περίεργος πως πετυχαίνουν τέτοιες τιμές οι Γερμανοί. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να περιμένω από 5 έως 9 εργάσιμες ημέρες...

Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

....Καλημέρα....

λογικά θα περιμένεις γύρω στις 17 ημερολογιακές μέρες...εμένα τόσο έκανε ναρθει...και μένω Αθήνα...
τώρα περιμένω άλλον έναν...και είναι η δωδέκατη μέρα...

"Ένα περίεργο που μου έκανε είναι ότι δεν αναγνώρισε στικάκι 32 γίγα φορμαρισμένο FAT32 και εντελώς άδειο ενώ αναγνώρισε κανονικά καρτα SD 16 γίγα συνδεδεμένη με card reader." έγραψε ο φίλτατος flaski σε προηγούμενο μήνυμά του...

Καλημέρα σε όλους...χθες του κάρφωσα ένα στικάκι Verbatim των 4GB φορμαρισμένο κατά FAT32....τελείως κενό...το είδε αμέσως...έγραψα τρία προγράμματα στο καπάκι...έκανα όλα τα δυνατά παιχνίδια με τον xoro χωρίς κανένα πρόβλημα...και τα έπαιξα και στον mac/pc με vlc χωρίς κανένα πρόβλημα...άρα το πείραμα πέτυχε απόλυτα σε μένα...

Last edited:

Προσοχή: ο δέκτης ΔΕΝ διαθέτει ελληνικό μενού λειτουργίας (διαθέτει αγγλικά και άλλες 4 γλώσσες) και ΔΕΝ μπορεί να αναπαράγει το ελληνικό EPG των καναλιών (αναπαράγεται κανονικά στην αγγλική γλώσσα) όπως επίσης και ελληνικούς υπότιτλους σε αναπαραγόμενα αρχεία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Στο e-shop 79.90 euro κατοπιν παραγγελιας......
Κάποιοι μας διαβάζουν!!!

Μοναδικός ψηφιακός δέκτης DVB-T με διπλό δέκτη (twin tuner) Χoro HRT 8300.
Ο διπλός δέκτης σας δίνει την δυνατότητα να εγγράφεται ένα κανάλι και να παρακολουθείται οποιoδήποτε άλλο
ή να εγγράφεται ταυτόχρονα δύο κανάλια και να παρακολουθείτε οποιoδήποτε άλλο κανάλι μέσα από τα μπουκέτα των εγγραφόμενων.
Μοναδικές δυνατότητες, υψηλή ποιότητα εικόνας και πλήρεις δυνατότητες εγγραφής και αναπαραγωγής.

Πρόκειται επίσης για έναν πλήρη HD Μultimedia HD player με πληθώρα εξόδων για σύνδεση συσκευών.

Χαρακτηριστικά:
# Δέκτης: 2x DVB-T (HD)
# Formats: 4:3, 16:9, HDTV 720p, HDTV 1080i, HDTV 1080p, up to 1920 x 1080 pixels
# Video: MPEG-2 MP @ HL, [email protected] AVC/H.264, MPEG-4 ASP Audio: ISO / IEC 11172 Layer I & II, (32, 44.1 & 48 kHz)
# Memory: 128 MB SDRAM
# Δυνατότητες: Teletext, TimeShift, HDTV 1080i, electronic program guide
# Λήψη: Frequency 174-862 MHz
# Εισόδοι: 2 x RF, 1 x USB 2.0
# Εξόδοι: 1 x HDMI ,1 x YUV ,1 x RCA video ,1 x stereo RCA ,1 x Coaxial ,1 x SCART
# Κατανάλωση: 9 watts σε λειτουργία, 2 watts σε αναμονή.
# Βάρος χωρίς συσκευασία: 650 g
# Διαστάσεις: 235 mm x 36 mm x 127 mm (ΠχΥχΒ)
# Περιεχόμενα συσκευασίας: Δέκτης, τηλεχειριστήριο, οδηγίες χρήσεως (αγγλική γλώσσα).

Προσοχή: ο δέκτης ΔΕΝ διαθέτει ελληνικό μενού λειτουργίας (διαθέτει αγγλικά και άλλες 4 γλώσσες) και ΔΕΝ μπορεί να αναπαράγει
το ελληνικό EPG των καναλιών (αναπαράγεται κανονικά στην αγγλική γλώσσα) όπως επίσης και ελληνικούς υπότιτλους σε αναπαραγόμενα αρχεία
.

Κρίμα που δεν με πρόλαβε το e-Shop. Θα προτιμούσα να τους είχα πάρει από εδώ Ελλάδα και ας ήταν 10 ευρώ παραπάνω ο καθένας!

Από το amazon.de έχω βαρεθεί να παίρνω emails που έχουν σχέση με την παραγγελία και μιας και έχω άγνοια από Γερμανικά, να μην ξέρω αν πρέπει να ακολουθήσω κάποιο link ή να στείλω κάποια απάντηση...

Κρίμα που δεν με πρόλαβε το e-Shop. Θα προτιμούσα να τους είχα πάρει από εδώ Ελλάδα και ας ήταν 10 ευρώ παραπάνω ο καθένας!

Από το amazon.de έχω βαρεθεί να παίρνω emails που έχουν σχέση με την παραγγελία και μιας και έχω άγνοια από Γερμανικά, να μην ξέρω αν πρέπει να ακολουθήσω κάποιο link ή να στείλω κάποια απάντηση...

Βάλε τα εδώ : http://translate.google.gr/ για να βγάλεις άκρη. :-)

Τους καημένους τους Unicode και UTF-8 υπότιτλους, μπορεί να τους ελέγξει κάποιος για να ενημερώσω τον οδηγό;

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Τους καημένους τους Unicode και UTF-8 υπότιτλους, μπορεί να τους ελέγξει κάποιος για να ενημερώσω τον οδηγό;
Θα ξεκλέψω λίγο χρόνο το βράδυ για να το τσεκάρω. Δεν είμαι ειδικός για αυτό θέλω διευκρίνηση. Θα βάλω ένα .avi με εξωτερικούς υπότιλους .srt (τέτοιου τύπου πρέπει να έχω μόνο) και βλέπω αν τα παίζει? Το .srt πως βλέπω τι μορφής είναι? Δώσε καμιά οδηγία για να ξέρω τι ψάχνω.

Βλέπεις αν εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες και αν είναι ικανοποιητικό το μέγεθος.

Αν κάνεις με το Σημειωματάριο «Αποθήκευση Ως», θα δεις την κωδικοποίηση.
Από εκεί μπορείς και να την αλλάξεις: http://www.avclub.gr/forum/showthre...corder?p=1056497254&viewfull=1#post1056497254

Παρέλαβα σήμερα. Από 3/7 η παραγγελία έγινε αποστολή, δηλαδή 17 ημέρες. Θα συνδέσω σήμερα και θα κάνω δοκιμές.

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Βλέπεις αν εμφανίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες και αν είναι ικανοποιητικό το μέγεθος.

Αν κάνεις με το Σημειωματάριο «Αποθήκευση Ως», θα δεις την κωδικοποίηση.
Από εκεί μπορείς και να την αλλάξεις: http://www.avclub.gr/forum/showthre...corder?p=1056497254&viewfull=1#post1056497254
Όχι και τόσο ευχάριστα αποτελέσματα.

Σε κωδικοποίηση ANSI βγάζει ιερογλυφικά:

20120720_202647.jpg

Σε κωδικοποίηση Unicode τα διαβάζει κανονικά ΑΛΛΑ τα παρουσιάζει με εφέ Powerpoint (όπως είχες αναφέρει κάπου) δλδ τα "ξεδιπλώνει" από αριστερά προς τα δεξιά και δεν βρήκα κάποιες επιλογές να αλλάξει αυτό ή να παίξεις με μέγεθος/θέση/χρώμα. Μέγεθος ικανοποιητικό θα έλεγα :

20120720_203203.jpg

Σε UTF χειρότερα από ιερογλυφικά:

20120720_203241.jpg

Και κάτι ΠΟΛΥ ΣΟΣ. Μόλις πατήσεις το κουμπί Usb στο T/X είναι γυρισμένο (η πάνω γραμμή) στο Pictures και δεν βλέπει όλα τα αρχεία. Ο browser δλδ θέλει υπόδειξη τι αρχεία να διαβάσει και δεν τα βλέπει όλα. Πολύ ενοχλητικό αυτό. Με ταλαιπώρησε μάλιστα πολύ γιατί δεν το είχα προσέξει και νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το στικάκι. Το φορμάρισα σε fat32, exfat, ntfs Μήπως έφταιγε αυτό (παρεμπιπτόντως σε exfat δεν το βλέπει καθόλου) και δοκίμασα και σκληρό. Τελικά από τις οδηγίες έβγαλα άκρη. Επιλέγεις τι αρχεία θα βλέπει πατώντας 2-3 φορές το κουμπί USB στο Τ/Χ.

...χμμμ...ταλαιπωρήθηκες...εγώ την ψιλιάστηκα γρήγορα την δουλειά...λόγω της εμπειρίας με τα media player...απλά λίγο έψαξα να βρω τον τρόπο...ή με τον κέρσορα ή με διαδοχικά πατήματα του USB σκέφτηκα...

ΥΓ: μπράβο για την ενημέρωση με τους υπότιτλους.....

Παρέλαβα σήμερα. Από 3/7 η παραγγελία έγινε αποστολή, δηλαδή 17 ημέρες. Θα συνδέσω σήμερα και θα κάνω δοκιμές.

Καλορίζικο φίλτατε!!!

περιμένουμε εντυπώσεις...

Καλημέρα σε όλους!!!

...φίλοι μου για βάλτε ένα χεράκι βοήθειας γιατί έχω..μπερδευτεί...
η ερώτηση είναι πως βάζουμε στην σειρά που θέλουμε τα κανάλια...πχ. στο 0001 την ΕΤ1...στο 0002 την ΝΕΤ...κλπ....έχω μπερδευτεί...κάτι δεν καταλαβαίνω από το μενού....

σας ευχαριστώ...