Xoro HRT 8300 (Twin Tuner)

Re: Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Σχεδον τα παντα , δεν μου αρεσουν οι λειτουργειες του, οτι ζεσταινετε
Ποιόν έχεις στο νου σου για αντικαταστάτη? Μην περιμένεις θαύματα αλλού από λειτουργίες. Ειδικά αν αναφέρεσαι σαν media player. Για το ζέσταμα σχεδόν όλοι ζεσταίνονται. Εξαιρούνται όσοι έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό αλλά δεν είναι πολλοί αυτοί.

Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

@static: Σε παρακαλώ να δημοσιεύσεις την αγγελία σου στην ανάλογη ενότητα του forum....
Αμ δε που δεν με αφηνει........ή τουλαχιστον δεν βλεπω πουθενα την επιλογη για νεα αγγελεια. Αν και εχω ξαναβαλει στο παρελθον

Re: Απάντηση: Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Αμ δε που δεν με αφηνει........ή τουλαχιστον δεν βλεπω πουθενα την επιλογη για νεα αγγελεια. Αν και εχω ξαναβαλει στο παρελθον

Πρέπει να έχεις περάσει ένα ορισμένο αριθμό μηνυμάτων για να δημοσιεύσεις αγγελία πώλησης. Νομίζω 200.

Απάντηση: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Sorry , αλλα επειδη δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να βαλλω αγγελια με τοσα θεματα που εχω γραψει και εχω ξαναβαλει αγγελια στο παρελθον, τον δινω 60ε., σχεδον ολοκαινουριο, ελαχιστα το εχω χρησιμοποιησει

Re: Xoro HRT 8300 HD DVB-T Twin-Receiver

Μετά από τις δοκιμές που έκανα στο δέκτη με το τελευταίο firmware, έχω πιά σχηματίσει πλήρη άποψη για τον δέκτη. Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας πως ότι πληρώσεις παίρνεις. Σε καμία περίπτωση δεν τον συνιστώ σε κάποιον που τον θέλει για να αντικαταστήσει το αναλογικό του PVR. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους οι Κινέζοι με τα no-name μηχανάκια τους…

....Καλημέρα....

φίλτατε..το αναλογικό μας PVR ΔΕΝ είχε διπλό δέκτη....ούτε υπήρξε ποτέ τέτοιο μηχάνημα....πλήρωσα 700 ευρώ πριν από 5 ακρθβώς χρόνια για να πάρω το εκπληκτικό Pioneer LX-60D...τρομερό μηχάνημα και στιβαρό...και εξαιρετικό σαν τράνσπορτ....ξεπεράστηκε από την εποχή....τώρα πλέον δεν δίνω ούτε 100 ευρώ για recorder με τις εναλλακτικές που υπάρχουν σε p/c κλπ...

....και η γυναίκα μου μου γκρινιάζει για κάποιες δυσλειτουργίες που έχει σε σχέση με το Pionner....μόλις όμως τις λέω την τιμή του ενός και του άλλου και ότι έχει διπλό δέκτη κάνει μούγκα....

Τελικα αυτα τα αναλογικα DVD-HDD recorders φαινεται οτι χρησιμοποιηθηκαν
κατα κορον απο τις συζυγους. Το δικο μου αν ειχε μιλιά
θα διαμαρτυρόταν με τοσες ελληνικες και τουρκικες σειρες
που εχει γραψει.

Λετε τωρα που το εχει το e-shop να μεσολαβησει να βαλει Ελληνικα? Οπωε ειχε κανει και με προηγουμενο μοντελο xoro?

...μας αποζημίωσαν και με το παραπάνω τόσα χρόνια....απλά ξεπεράστηκαν από την τεχνολογία και τα νέα πρωτόκολα....τι να κάνουμε???
..δεν είναι τυχαίο ότι εξαφανίστηκαν απο τις αγορές....

Λετε τωρα που το εχει το e-shop να μεσολαβησει να βαλει Ελληνικα? Οπωε ειχε κανει και με προηγουμενο μοντελο xoro?
Άμεσα κατά πάσα πιθανότητα όχι. Στο απώτερο μέλλον με κάποια επιφύλαξη.

Πέρα από τις πάμπολλες ηλιθιότητες που έχω συναντήσει στο xoro, πριν από λίγο ήρθε και η χαριστική βολή όταν πήγα να παρακολουθήσω κάτι που είχα γράψει στο pioneer pvr μέσω φυσικά του xoro και είδα να έχει καταγράψει μόνο μαύρη εικόνα, σημάδι ότι ο δέκτης δεν γουστάριζε να ανοίξει στην προγραμματισμένη του ώρα. Για τα μπάζα το μηχανάκι... :tdown::tdown::tdown:

Εκτός και αν οι Γερμανοί όταν λένε working days βγάζουν εκτός το βράδυ της Παρασκευής...

....Καλημέρα....

φίλτατε..το αναλογικό μας PVR ΔΕΝ είχε διπλό δέκτη....ούτε υπήρξε ποτέ τέτοιο μηχάνημα....

Ναι ο διπλός δέκτης το μάρανε... Δηλαδή αν είχε με αυτά τα λεφτά μονό δέκτη και έκανε ότι και το pioneer δεν θα ξεσκιζότανε στις πωλήσεις...

....Καλημέρα....

φίλτατε..το αναλογικό μας PVR ΔΕΝ είχε διπλό δέκτη....ούτε υπήρξε ποτέ τέτοιο μηχάνημα....πλήρωσα 700 ευρώ πριν από 5 ακρθβώς χρόνια για να πάρω το εκπληκτικό Pioneer LX-60D...τρομερό μηχάνημα και στιβαρό...και εξαιρετικό σαν τράνσπορτ....ξεπεράστηκε από την εποχή....τώρα πλέον δεν δίνω ούτε 100 ευρώ για recorder με τις εναλλακτικές που υπάρχουν σε p/c κλπ...

Κι εγώ ήμουν τότε (προ 5-ετίας) στο "τσακ" να πάρω το Pioneer που λες, αλλά συγκρατήθηκα κι έδωσα 320 για ένα αντίστοιχο DVD-HDD recorder της LG.
Ούτε 10 δισκάκια DVD δεν πρέπει να έγραψα. Αλλά το δίσκο 160GB (70-80 ώρες) τον δούλεψα αρκετά... και δουλεύει ακόμα μια χαρά σαν τη πρώτη του μέρα.
Το άσχημο είναι ότι τώρα με την κατάργηση των αναλογικών καναλιών, αχρηστεύεται το tuner του.
Υπάρχουν άραγε DVD-HDD recorder με ενσωματωμένο ψηφιακό mpeg4 δέκτη (έστω και μονό) ;

Κι εγώ ήμουν τότε (προ 5-ετίας) στο "τσακ" να πάρω το Pioneer που λες, αλλά συγκρατήθηκα κι έδωσα 320 για ένα αντίστοιχο DVD-HDD recorder της LG.
Ούτε 10 δισκάκια DVD δεν πρέπει να έγραψα. Αλλά το δίσκο 160GB (70-80 ώρες) τον δούλεψα αρκετά... και δουλεύει ακόμα μια χαρά σαν τη πρώτη του μέρα.
Το άσχημο είναι ότι τώρα με την κατάργηση των αναλογικών καναλιών, αχρηστεύεται το tuner του.
Υπάρχουν άραγε DVD-HDD recorder με ενσωματωμένο ψηφιακό mpeg4 δέκτη (έστω και μονό) ;
Εγώ πριν 5 χρόνια περίπου είχα επενδύσει στο Pinnner DVR-545HX :
dvr545hxs_detailpage.jpg

http://www.pioneer.eu/uk/products/archive/DVR-545HX-S/index.html
πολυ καλό μηχάνημα. Είχα "σώσει" κάποιες παλιές βιντεοκασέτες (τις έκανα dvd) αλλά δεν το πολυχρησιμοποίησα και μάλλον πλέον τα χρήματα πήγαν χαμένα. Το συγκεκριμένο έχει CI slot και σκέφτομαι μήπως δοκίμαζα μια Neotion μήπως μπορεί να τη διαχειριστεί για MPEG4 αλλά δεν έχω πολύ διάθεση για δοκιμές. Μήπως το δικό σου έχει ανάλογη υποδοχή? Αν το θεωρείς απαραίτητο μπορείς επίσης να του "δώσεις" νέο tuner παντρεύοντας το με ένα ψηφιακό δέκτη αποκλειστικά για αυτό.
Για κάποιον νέο hdd/dvd recorder με mpeg4 δεν έχει πάρει το μάτι μου. Αλλά δεν ξέρω πλέον αν έχει νόημα πέρα από την άμεση εγγραφή σε dvd και κάποιες υποτυπώδεις δυνατότητες μονταζ. Με εναν υπολογιστή την εγγραφή από τον δέκτη μπορείς να την επεξεργαστείς με άνεση.

Πέρα από τις πάμπολλες ηλιθιότητες που έχω συναντήσει στο xoro, πριν από λίγο ήρθε και η χαριστική βολή όταν πήγα να παρακολουθήσω κάτι που είχα γράψει στο pioneer pvr μέσω φυσικά του xoro και είδα να έχει καταγράψει μόνο μαύρη εικόνα, σημάδι ότι ο δέκτης δεν γουστάριζε να ανοίξει στην προγραμματισμένη του ώρα. Για τα μπάζα το μηχανάκι... :tdown::tdown::tdown:

Εκτός και αν οι Γερμανοί όταν λένε working days βγάζουν εκτός το βράδυ της Παρασκευής...
Αν κατάλαβα καλά προσπάθησες Παρασκευή να γράψεις κάτι και απέτυχε. Κάπου έχω ξαναακούσει για αποτυχημένη εγγραφή μόνο Παρασκευή. Κοίτα εδώ, μήνυμα 85:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91790-CRYPTO-210AD-MP/page9
Τι γίνεται τελικά τις Παρασκευές; Πρόκειται για περίεργο bug των ALI; Πάντως ο δικός μου ALI δεν εμφάνισε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ή μήπως δεν έτυχε ποτέ να προγραμματίσω εγγραφή Παρασκευή;