Κώστα,Αν ανέβεις κατηγορία τιμής, υπάρχει ο Xoro HRT 8300 με παλιότερο τσιπ της ALi.
ΟΚ θα τον αγοράσω. Πρέπει να μάθω εάν είναι version 1 ή 2 για να μην έχω και μεγάλη κατανάλωση ενέργειας. Πάντως θα έπρεπε να υπήρχε με ALI 3801Για τον XORO 8300 κοίτα πρώτα στο thread του. Νομίζω είχε κάποια θεματάκια, που δεν θυμάμαι τώρα. :smile:
Αλλά είναι ο πιο πρόσφατος, και οι παλιότεροι μπορεί να έχουν ακόμα χειρότερα θέματα, ακόμα και αν τα ανεχόμασταν τότε. Γιατί τώρα πια έχουμε καλομάθει με τους ALI 3801 και τους M-Star 7818. Το πισωγύρισμα μπορεί να είναι και λίγο ενοχλητικό.
Στο τροφοδοτικό είναι η διαφορά τους. Κατά τ' άλλα δεν θα πρέπει να υπάρχει διαφορά στην συμπεριφορά τους.Εγώ έχω παραγγείλει το V1 λόγο του ότι δεν είχε το V2 (ο γερμανός του ebay) και δεν ήθελα να πληρώσω το eshop κύπρου 85 ευρώ.
...ότνα προγραμματίζω εγγραφές επιλέγοντας στην επανάληψη "working days" τις μέρες τισ καταλαβαίνει από ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΕΜΠΤΗ και όχι από ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
Είναι δύο τα προβλήματα δηλαδή;αν βάλω 2 διαφορετικά προγράμματα να κάνουν εγγραφη την ιδια ώρα επιλέγοντας επανάληψη "working days", το Σαββατοκύριακο δεν μπορώ να προγραμματίσω διαφορετική εγγραφή την ίδια ώρα!
Στην προτελευταία αναβάθμιση του CGV λύνει πρόβλημα με τον προγραμματισμό τα Σαββατοκύριακα. Ίσως να είναι αυτό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.