xp προβλήματα και συνέχεια...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
εδώ και αρκετό καιρό, πάνω από δυό μήνες, δεν μπορώ να μπω από τον υπολογιστή του γραφείου στο avclub.
Μόλις χτυπάω avclub στον mozilla μετά από 10 δλ βγάζει too long to respond κλπ κλπ.

Αντίθετα στο σπίτι όλα καλά.
Ετσι είμαι αναγκασμένος να μπαίνω από ανώνυμο proxy, με ό,τι συνέπειες έχει αυτο, διαφημιστικές σελίδες, κατάργηση ορισμένων features όπως, φατσούλες, φόρτωμα pm, edit και χρώματα και έντονα, τοποθέτηση links κλπ.

το έχω συζητήσει με κανα δυό εδώ μέσα, αλλά λύση καμμία....
Τι μπορεί να φταίει ?

Γιά να προλάβω μερικούς.
1. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ie
2. το ίδιο και όταν βγάλω το firewall
3. Το ίδιο και όταν κάνω share internet στο pda μου από το pc

δοκίμασες κάποιον DNS server να αλλάξεις; Μπας και δεν κάνει σωστά resolve την διεύθυνση; εαν γίνει κάτι τέτοιο , τότε κάνεις αναφορά στον προηγούμενο ( default ) να το φτιάξουν μέσα σε 24 ώρες ...

Re: Απάντηση: xp προβλήματα και συνέχεια...

δοκίμασες κάποιον DNS server να αλλάξεις; Μπας και δεν κάνει σωστά resolve την διεύθυνση; εαν γίνει κάτι τέτοιο , τότε κάνεις αναφορά στον προηγούμενο ( default ) να το φτιάξουν μέσα σε 24 ώρες ...

λίγο πιό απλοϊκά γίνεται αυτό ?
και γιατί να γίνει με ένα και μοναδικό site έτσι ξαφνικά ?

οτενετ

...και με την ίδια μπαίνω από το σπίτι μιά χαρά, όπως έμπαινα και στο γραφείο πριν από καιρό.

Χμ.. Όντως ακούγεται σαν πρόβλημα DNS. Κάπου πρέπει να έχει cashαριστεί κάποια παλιότερη διεύθυνση του AVClub και δεν ανανεώνεται.

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις έναν από τους DNS servers του OpenDNS (π.χ. τον 208.67.222.222) και δες μήπως ξεκολλήσει.

Η εισαγωγή DNS θα γίνει στο modem , η διαδικασία είναι απλή και την γράφει στο manual ...

Επίσης το modem κρατάει manual cache ... Εαν δεν σου είναι πρόβλημα , τράβατο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις reset ...

οδηγίες πλς.....

α. άνοιξε αυτό...
β. κάνε αυτό...
γ. ,,,

είναι πράγματα που δεν κατέχω και δεν πολυπειράζω...