XRCD APO THN JVC

χαχαχαχαχα, ναι και εμενα μου έκανε εντύπωση, αλλα και κατι άλλα γιαπωνέζικα που έχω έτσι είναι, πολυ περίεργα στιν εγγραφη αλλά με το καιρο τα συνηθιζεις.
απο fim πολύ καλό είναι το "a song for you karen" από jeremy monteiro!!!!!!!!!!!
τα 2 τελευταία χρονια είναι ενα από τα καλύτερα cd που έχω ακούσει!

Προτείνω ακόμα από Yamamoto τα "Midnight Sugar", "Misty" αλλά και το πρόσφατο "Autumn in Seattle".
Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει και σε κάτι (βαρύγδουπες και πανάκριβες) εκδόσεις βινυλίου. Αν κάποιος τις έχει ας μας ενημερώσει αν αξίζουν τα λεφτά τους.
Πάντως τα αντίστοιχα XRCD είναι πολύ καλά αν και παλαιές, σχετικά, ηχογραφήσεις.

το "Autumn in Seattle" το άκουσα στο σπίτι μιας φίλης μου και ειναι εξαιρετικό!!!!
από τις καλύτερες ηχογραφξσεις που έχω ακούσει!!! πήγα να το πάρω και εγώ πριν λίγες μέρες αλλά μου είπαν ότι τελείωσε :-( και θα το έχουν από βδομάδα!

πήγα να το πάρω και εγώ πριν λίγες μέρες αλλά μου είπαν ότι τελείωσε :-( και θα το έχουν από βδομάδα!__________________
ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ XRCD?? OEO?

εγω τα αγοράζω από το music center, είναι στη πατησίων απέναντι από το πολυτεχνείο......οεο....
όταν είχα πάρει τη jvc τηλ. μου είπαν ότι μόνο εκέι τα δίνουν

ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΕΙ??? ΣΤΟ 11888 ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ FAX!!!! ΣΤΟ 11880 ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΥΣ ΡΕΜΠΕΤΕΣ.......ΟΕΟ.!

βρηκα μια σακουλα τους και εχουν το 2105224916 ! στο e-bay τορα βλεπω τιμες αλλα ειναι περιπου σαν αυτες που τα εχω αγοράσει, καποια τα εχω παρει 1e πιο ακριβα αλλα 1e πιο φθηνα σε αναλογια με τα $!

Το κατεύασα κι εγώ το Jazz at the Pawnshop σε μη απολεστική συμπίεση .APE
και παρόλο που έχει τορμερή ποιότητα ήχου αλλά απο μουσική δεν είναι και κάτι το εξαιρετικό. Όπως ανέφέρθηκε και πρίν αν μπορέσετε να βρείτε στο διαδίκτυο ριπαρισμένα xrcd σε μη απολεστικά formats . Μετά τα γράφεται σε ένα καλής ποιότητας δισκάκι και έχουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα ηχητικά με το πρωτότυπο.

Η Proprius είχε βγάλει μια σειρά από δισκάκια Jazz at the Pawnshop... Εχουν μήπως σχέση με αυτό που λέμε?

δεν τα ξερω αυτα τα δισκακια.....αλλα δεν νομιζω να ειναι τα ιδια.....αν μαθω κατι αλλο θα σου πω!

n_olympios said:
Η Proprius είχε βγάλει μια σειρά από δισκάκια Jazz at the Pawnshop... Εχουν μήπως σχέση με αυτό που λέμε?

Για το ίδιο CD μιλάμε.

Και εγώ σε Proprius gold CD έχω το Jazz at the Pawnshop (μονό όμως) και είναι εξαιρετικό ηχητικά.

Απάντηση: Re: XRCD APO THN JVC

vang said:
OK, thanks.

ΥΓ. Εγώ όταν μίλησα με την JVC μού είπαν επί λέξει "Αυτό το προϊόν δεν είναι δικό μας" :speechless-smiley-0

Ωραίοι!!! ΕΥΓΕ! :music-smiley-005:

Το midnight sugar το έχω και σε βινύλιο, η σειρά ποιότητας κατά την άποψή μου είναι vinyl, sacd, cd.Το Misty σε vinyl 45rpm και cd, το βινύλιο έχει μεγάλη διαφορά, επίσης το Misty το άκουσα και σε μία live εγγραφή, πολύ καλή αλλά ψηφιακή. Γενικά στην TBM με ξενίζει λίγο ότι τα μικρόφωνα είναι πολύ κοντά(;) στα όργανα και μου ακούγονται κάπως................ Όλα αυτά φυσικά στο σύστημά μου και κατά την ταπεινή μου άποψη αλλά απο προσωπική εμπειρία.

Last edited:
το MISTY ξαναβγήκε με format xrcd24, υποτείθεται ότι σύμφωνα με την JVC, με αυτό το format ο ήχος είναι πλέον αναλογικός. Εμένα πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το νέο σχετικά, BLOW UP 2 του Isao Suzuki, από ηχητικής πλευράς πρώτα απ'όλα.!!

vagelis said:
το MISTY ξαναβγήκε με format xrcd24, υποτείθεται ότι σύμφωνα με την JVC, με αυτό το format ο ήχος είναι πλέον αναλογικός. Εμένα πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το νέο σχετικά, BLOW UP 2 του Isao Suzuki, από ηχητικής πλευράς πρώτα απ'όλα.!!

Από μουσικής πλευράς?

Συγκριτικά με το Blow-up ή το Blue-City?