Xρήστοι και Μανώληδες του φόρουμ χρόνια σας πολλά!

Πολλές ευχές στο Χρήστο (Chrpep) και το Μανώλη (lemon)!
Να είστε δυνατοί και δημιουργικοί παιδιά!

Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες, πάντα με υγεία και ευτυχία.

Χρονια Καλα και Πολλα σε ολους ! -bye-

(μια απορια ομως βρε παιδια ... ηθελα να πω ευχαριστω σε ολους οσους ευχηθηκαν, Μανος γαρ,
αλλα απο το πρωι δεν ειδα κανεναν αλλον εορταζοντα να ευχαριστει ... και υποπτευομαι οτι
μαλλον ειναι μια ατυπη συνηθεια, στο avclub, η σιωπη των εορταζοντων να θεωρειται χρυσος ....
Eιναι ??? .... )

Χρονια Καλα και Πολλα σε ολους ! -bye-

(μια απορια ομως βρε παιδια ... ηθελα να πω ευχαριστω σε ολους οσους ευχηθηκαν, Μανος γαρ,
αλλα απο το πρωι δεν ειδα κανεναν αλλον εορταζοντα να ευχαριστει ... και υποπτευομαι οτι
μαλλον ειναι μια ατυπη συνηθεια, στο avclub, η σιωπη των εορταζοντων να θεωρειται χρυσος ....
Eιναι ??? .... )

Χρόνια Πολλά συνονόματε ................ και οι ευχές μου σε όλους και όλες για πολύ υγεία και περισσότερη ευτυχία.

(Συνήθως οι εορτάζοντες περιμένουν 1 - 2 ημέρες για να ποστάρουν όλοι :flipout:). Αστειεύομαι .............. είθεισθαι οι ευχαριστίες να δίνονται στο τέλος της ημέρας...... οπότε ......

Ευχαρίστούμε άπαντες για τις ευχές σας!

Ε τοτε ... να ευχαριστησω και εγω ΑΠΑΝΤΕΣ που διατηρουν ενα εθιμο που
εκ πρωτης, φαινεται τυπικο και ανουσιο οταν ασκειται μεσα απο το ιντερνετ

αλλα ... ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ... δεν το νιωθουμε καθολου ανουσιο (οι εορταζοντες) ! -bye-

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας αλλά και για την ωραία παρέα σας που μου χαρίσατε όλο τον δύσκολο αυτό χρόνο.
Να είστε όλοι καλά!

Χρήστος