Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...
<<Από ότι βλέπω διαθέσιμη και μέσω του ενσωματωμένου firmware update απ'ευθείας από το XT!!!>>τι ενοεις?
την δοκιμασες?
πρεπει να παρουμε backup τα αρχεια απο τον σκληρο δισκο ?
Εννοώ πως από το menu-Διαδικτυο-Check for Upgrade-Firmware έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις αν υπάρχουν αναβαθμίσεις σε fimware-Jukebox-Live-Radio και να πραγματοποιείς από εκεί απ'ευθείας εγκατάστασή τους.
Βέβαια αυτή η επιλογή υπάρχει από την beta18 του 2.4 και μετά και δε θα τη δεις αν δεν την έχεις εγκατεστημένη.
Πάντως η αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μέσω του μενού!
Ούτε Backup χρειάζεται πριν ούτε καμιά άλλη ενέργεια. (το backup πρέπει να το έχουμε πάντα ούτως ή άλλως γιατί ο ... διάολος έχει πολλά ποδάρια)
Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εν συντομία οι εξής:
1. Εξελληνισμός των μενού και των μυνημάτων σε πολύ μεγάλο βαθμό!
2. Μεγάλη ευκολία με τις νέες επιλογές των μενού, αλλά λίγο πιο "βαριά" αίσθηση των μενού με την προσθήκη τόσων πολλών νέων ρυθμίσεων!
3. Άψογη αναπαραγωγή όλων των αρχείων που δοκίμασα (αναμενόμενο)!
4. Μεγάλη αναβάθμιση με την προσθήκη του Jukebox αλλά νομίζω πως έχει πολλά ακόμη να βελτιώσει και όχι μόνο στην ταχύτητά του!
Συνολικά η βελτίωση σε σχέση με την προηγούμενη επίσημη έκδοση είναι πολύ μεγάλη όχι τόσο σε επίπεδο βελτίωσης αναπαραγωγής που ήταν ήδη εξαιρετικό, όσο σε επίπεδο νέων λειτουργιών και προσθηκών!
Οι κάτοχοι και άλλων μηχανημάτων είναι πιο αρμόδιοι να το πουν αλλά πλέον δε νομίζω να υπάρχει άλλο media player του επιπέδου του με τόσα πολλά επίσημα καλούδια!
Y.Γ.
To "στήσιμο" του movie jukebox είναι εφιάλτης με τη χρήση usb stick!!!