XTreamer Media Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

Το Xtreamering για να εγκατασταθεί απαιτεί να έχεις οπωσδήποτε κάποιο αποθηκευτικό χώρο στο xtreamer. Εγώ έχω ένα usb stick των 4Gb, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερα εσωτερικό ή εξωτερικό δίσκο. Το πρόβλημά σου μοιάζει να είναι η απουσία κάποιου αποθηκευτικού χώρου ή αν έχεις κάποιο τέτοιο, ή προβληματική του λειτουργία (του δίσκου ή του stick) και πάντως όχι του δικτύου σου.

Ολα OK οπως ειπε και ο συμφορουμιτης Xamurabi το θεμα λυθηκε.
Εχοντας συνδεμενο ενα σκληρο δισκο με ελευθερο χωρο προχωρησε στην εγκατασταση του Xtreamering μια χαρα.
Παντως (προσωπικη αποψη) το μερος με utilities οπως You Tube,Facebook κ.τ.λ , οπως και του καιρου μια εφαρμογη που εχει λειτουργουν αλλα στο WD TV Live που επισης εχω τα βρισκω λιγο πιο σωστα.
Παντα προσωπικη αποψη.
Αλλα και παλι μια χαρα ειναι.
Χαιρομαι καποια πραγματα πλεον στο Xtreamer μου τα οποια δεν τα ειχα μεχρι σημερα (τωρα το συνδεσα με Lan).

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλημέρες!

Ψάχνω έναν νέο media player μετά από ένα χαλασμένο Μ34Α.

Σε γενικές γραμμές ενας Xtreamer Prodigy φαίνεται να είναι ιδανικός.

Η κάτι παρόμοιο...

Καλημέρες!

Ψάχνω έναν νέο media player μετά από ένα χαλασμένο Μ34Α.

Σε γενικές γραμμές ενας Xtreamer Prodigy φαίνεται να είναι ιδανικός.

Η κάτι παρόμοιο...

Είσαι σε σωστό δρόμο....:D

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Καλημερα.
Γνωριζουμε αν για το πρωτης γενιας Xtreamer (Αγορασμενο Φλεβαρη περυσι) εχει βγει καποια αναβαθμιση η' προκειται να βγει?
Ακουγοταν κατι για μια εκδοση 3.
Ξερουμε αν ειναι γεγονος και αν ΝΑΙ τι περιλαμβανει?

Αυτο παιρνει οτι fw και το sidewinder.
Λογικα ολα θα παρουν την εκδοση 3 , απλα μαλλον θελουν να την "εγκαινιασουν" στο prodigy/sidewinder 2.
Πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα βγει.Θα εχει νεο user interface και ισως καποια apps παραπανω.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Αυτο παιρνει οτι fw και το sidewinder.
Λογικα ολα θα παρουν την εκδοση 3 , απλα μαλλον θελουν να την "εγκαινιασουν" στο prodigy/sidewinder 2.
Πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα βγει.Θα εχει νεο user interface και ισως καποια apps παραπανω.

Λετε να βγει μεσα στο μηνα?
Το Prodigy/Sidewinder Ποτε θα την φορεσει?
Μακαρι να δωσουν και υποστηριξη BD-Iso με μενου (Ξεκλειδωτα Rips εννοειται).

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Λετε να βγει μεσα στο μηνα?
Το Prodigy/Sidewinder Ποτε θα την φορεσει?
Μακαρι να δωσουν και υποστηριξη BD-Iso με μενου (Ξεκλειδωτα Rips εννοειται).

Οχι ...κανένα Xtreamer δεν παίζει BD-Iso με μενού. DVD ναι , αλλά blu ray...όχι. Θα σου παίξει το αρχείο χωρίς μενού όμως.

Φουλ μενού τουλάχιστον. Lite ίσως....δηλαδή έναρξη , ήχος , subs. κι αυτά απ'ότι έχω δει όχι σε όλες τις υλοποιήσεις των μενού. Αλλα τα πάιζει κι άλλα όχι . (αυτό είναι γενικό όσων υποστηρίζουν lite menus)

Last edited:

παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί απο το πολύ ψαξιμο και ακρη δεν βρηκα.μπορω να δω extra3 kai kontrachannel στο xtreamer; αν οχι πως μπορω να τα στριμαρω απο το λαπτοπ σε τοπικο δικτυο; και κατι αλλο,θελω να προσθεσω στους ραδιοφωνικους σταθμους -στο κοκκινο 105- και -νετ 105-,αν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει ευχαριστω.

το προβλημα ηταν οτι οι παραπομπες του ydatografida στο xtreamerforum ειχαν σβηστει,αλλα τελικα βρηκα ενα αρχειο σε mediafire του ιδιου απο 9/10 νομιζω,που με βοηθησε αρκετα.αν βεβαια εχει καποιος καποιο νεοτερο και ενημερωμενο ας το ανεβασει.Ας δωσει καποιος μια απαντηση για κοντρα και εξτρα3

ησυχια....ζζζζζζ

το 3 περιμενουμε με τα 3 στο χερι μειναμε χαχαχα

αντε καλη χρονια με υγεια πανω απο ολα.

Το θέμα με την περιβόητη αναβάθμιση με νέο kernel και έκδοση 3 του fw για το Xtreamer mk1 και sidewinder1 έχει μπει για τα καλά, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (για να θυμηθούμε και μια ρήση του ...αείμνηστου Παπανδρέου) LOL

Δια στόματος manvy (ενός εκ των εγγύτερων στην δημιουργική ομάδα της Xtreamer) δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενταχθεί ποτέ το νέο kernel στα παλιά μηχανήματα λόγω χαμηλών δυνατοτήτων hardware (κυρίως μνήμης).

Τα πολλά φρου φρου και τα φτιασίδια δεν θα του προσφέρουν τίποτε περισσότερο από το να το κάνουν να σερρρνεται!!!

Προσωπικά δε νοιάζομαι καθόλου για αυτή την εξέλιξη! Το μόνο που αξίζει να αναφέρουμε για όλα αυτά, είναι πως για άλλη μια φορά η Xtreamer φάνηκε ανακόλουθη στις εξαγγελίες τους.

γεια σας.θελω να χρησιμοποιησω το xtreamer σαν nas για να το εχω σαν δικτυακο δισκο και να εχω προσβαση απο ολα τα μηχανηματα.το θεμα που ειναι οτι στο share του δισκου τον βλεποιυν ολοι οι υπολογιστες απο το δικτυο μου ενω εγω θελω να γινεται προσβαση μονο με username και password.Πως μπορει να γινει αυτο?

γεια σας.θελω να χρησιμοποιησω το xtreamer σαν nas για να το εχω σαν δικτυακο δισκο και να εχω προσβαση απο ολα τα μηχανηματα.το θεμα που ειναι οτι στο share του δισκου τον βλεποιυν ολοι οι υπολογιστες απο το δικτυο μου ενω εγω θελω να γινεται προσβαση μονο με username και password.Πως μπορει να γινει αυτο?

Μέσα στο μενού του , έχει μια επιλογή "folder lock" . Αμα την ενεργοποιήσεις τότε θα μπαίνει μέσα μόνο όποιος γνωρίζει τον κωδικό....

οκ σε ευχαριστω.θα το κοιταξω να δω

Guys καλημέρα, μια πολύ γρήγορη ερώτηση, μιας και πριν από λίγο ανένηψε το pc από format, ποιο είναι το πιο πρόσφατο firmwαre το xtreamer, τι διορθώνει εάν διορθώνει κάτι και ένα link για να το κατεβάσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

-bye- hello
επειδή εχω χάσει τεύχη ανάρπαστα, θα κάνω δυο-τρεις ερωτήσεις κι οποιος θέλει και μπορεί μου απαντάει:
α)"κλείνουμε" δηλαδή με το 2.7 firm στο xtreeamer;
β) Στο νήμα του sidewinder 2 στις 5-6 τελευταίες σελίδες που διάβασα, υπάρχει μια επίθεση προς την εταιρία, αλλα δεν βρίσκω την αιτία. Μπορεί κάποιος να μου πει τί ακριβώς συμβαίνει; Βγήκε προβληματικό ;
γ)Υπάρχει κάποιο απο τα νέα προϊόντα της που... "εμπιστευόμαστε"; Μου έκανε εντύπωση που δεν βρήκα καν νήμα σχετικά με το sidewinder 3...
γ) Αν τελικά η xtreamer "χάλασε" που τείνουμε; WD;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Παρακολούθησε το νήμα του sidewinder 2 στο παρόν φόρουμ και θα καταλάβεις την αιτία που κατακρίνουν την xtreamer με τέτοιο τρόπο.

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

-bye- hello
επειδή εχω χάσει τεύχη ανάρπαστα, θα κάνω δυο-τρεις ερωτήσεις κι οποιος θέλει και μπορεί μου απαντάει:
α)"κλείνουμε" δηλαδή με το 2.7 firm στο xtreeamer;
β) Στο νήμα του sidewinder 2 στις 5-6 τελευταίες σελίδες που διάβασα, υπάρχει μια επίθεση προς την εταιρία, αλλα δεν βρίσκω την αιτία. Μπορεί κάποιος να μου πει τί ακριβώς συμβαίνει; Βγήκε προβληματικό ;
γ)Υπάρχει κάποιο απο τα νέα προϊόντα της που... "εμπιστευόμαστε"; Μου έκανε εντύπωση που δεν βρήκα καν νήμα σχετικά με το sidewinder 3...
γ) Αν τελικά η xtreamer "χάλασε" που τείνουμε; WD;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

1) Θα έλεγα να βάλεις ή να παραμείνεις στο 2.5.4
2) Προβληματικό...δεν θα τόλεγα. Απλά σταμάτησαν να το στηρίζουν με αποτέλεσμα κάποια bugs που έχει παρουσιάσει να μην μπορούν να διορθωθούν. Βασικά το chipset 1185 αρχικά "εγκαταλείφθηκε από την ίδια την Realtek.
3) a) Xtreamer Pro , b) Sidewinder 3 c) Prodigy , Ultra και Ultra 2
4) Εάν θες να πας αλλού.....υπάρχουν ένα σωρό άλλα. Θα σου πρότεινα πάντως αυτά που έχουν sigma chipset