blind guardian
AVClub Enthusiast
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ
Ολα OK οπως ειπε και ο συμφορουμιτης Xamurabi το θεμα λυθηκε.
Εχοντας συνδεμενο ενα σκληρο δισκο με ελευθερο χωρο προχωρησε στην εγκατασταση του Xtreamering μια χαρα.
Παντως (προσωπικη αποψη) το μερος με utilities οπως You Tube,Facebook κ.τ.λ , οπως και του καιρου μια εφαρμογη που εχει λειτουργουν αλλα στο WD TV Live που επισης εχω τα βρισκω λιγο πιο σωστα.
Παντα προσωπικη αποψη.
Αλλα και παλι μια χαρα ειναι.
Χαιρομαι καποια πραγματα πλεον στο Xtreamer μου τα οποια δεν τα ειχα μεχρι σημερα (τωρα το συνδεσα με Lan).
Το Xtreamering για να εγκατασταθεί απαιτεί να έχεις οπωσδήποτε κάποιο αποθηκευτικό χώρο στο xtreamer. Εγώ έχω ένα usb stick των 4Gb, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλύτερα εσωτερικό ή εξωτερικό δίσκο. Το πρόβλημά σου μοιάζει να είναι η απουσία κάποιου αποθηκευτικού χώρου ή αν έχεις κάποιο τέτοιο, ή προβληματική του λειτουργία (του δίσκου ή του stick) και πάντως όχι του δικτύου σου.
Ολα OK οπως ειπε και ο συμφορουμιτης Xamurabi το θεμα λυθηκε.
Εχοντας συνδεμενο ενα σκληρο δισκο με ελευθερο χωρο προχωρησε στην εγκατασταση του Xtreamering μια χαρα.
Παντως (προσωπικη αποψη) το μερος με utilities οπως You Tube,Facebook κ.τ.λ , οπως και του καιρου μια εφαρμογη που εχει λειτουργουν αλλα στο WD TV Live που επισης εχω τα βρισκω λιγο πιο σωστα.
Παντα προσωπικη αποψη.
Αλλα και παλι μια χαρα ειναι.
Χαιρομαι καποια πραγματα πλεον στο Xtreamer μου τα οποια δεν τα ειχα μεχρι σημερα (τωρα το συνδεσα με Lan).