Με εχετε πεισει αρκετα θα ελεγα για να απορριψω το wd tv live και να παρω το xtreamer.Αυτο που με χαλαει ειναι ο ανεμιστηρας(αλλα απ οτι λετε ειναι αθορυβος) και το παλιο chip σε σχεση με το wd.
Ειναι διαθεσιμο μονο σε beta testers.
Μπα! δεν το βρήκα ακόμη.Parisal ? που είσαι ? Για πες κανένα σχόλιο ...Εσύ τόχεις σίγουρα...
Εγώ πάντως - όχι ότι ακούγεται....- αλλά για να το καταργήσω τελείως αγόρασα αυτό :
http://www.tranquilpc-shop.co.uk/acatalog/media_players.html
Χθες το αγόρασα κι εγώ αλλά δυστυχώς με απογοήτευσε (εν μέρει). Οι SONY BRAVIA έχουν ένα "handshaking" πρόβλημα και εμφανίζουν ροζ εικόνες ("pink screens" και κάποιες Samsung,Benq). "Οι τεχνικοί όλων των πλευρών προσπαθούν να το λύσουν". Το πρόβλημα εμφανίζεται με το νέο SDK της Realtek και για τις 2.0 fw και μεταγενέστερες. Εγώ παρέμεινα στην 1.0.3.1 (όπως και πολλοί άλλοι) και περιμένω. "Λύνεται" προσωρινά εάν εν λειτουργία αποσυνδεθεί και ξανασυνδεθεί το HDMI καλώδιο (επικίνδυνο για ζημιά).
εχει δοκιμασει κανεις προσφατα (χθες/προχθες) να μπει youtube απο το xtreamer?
Ισχυει το "μπλοκο" της youtube?
εχει δοκιμασει κανεις προσφατα (χθες/προχθες) να μπει youtube απο το xtreamer?
Ισχυει το "μπλοκο" της youtube?
Το μπλόκο της Youtube ξεκινάει επίσημα στις 2-12. Εκείνο που θάθελα να ρωτήσω εγώ είναι εάν κάποιος μπαίνει στα movie trailers της Apple κανονικά.
Γιατί ενώ μπαίνω στο μενού ....trailers δεν έχω καταφέρει να δω ούτε στις χαμηλές αναλύσεις . Κάποτε έμπαινα κανονικά αλλά από το egreatM34. Τώρα .....τίποτα!!
Χθες το αγόρασα κι εγώ αλλά δυστυχώς με απογοήτευσε (εν μέρει). Οι SONY BRAVIA έχουν ένα "handshaking" πρόβλημα και εμφανίζουν ροζ εικόνες ("pink screens" και κάποιες Samsung,Benq). "Οι τεχνικοί όλων των πλευρών προσπαθούν να το λύσουν". Το πρόβλημα εμφανίζεται με το νέο SDK της Realtek και για τις 2.0 fw και μεταγενέστερες. Εγώ παρέμεινα στην 1.0.3.1 (όπως και πολλοί άλλοι) και περιμένω. "Λύνεται" προσωρινά εάν εν λειτουργία αποσυνδεθεί και ξανασυνδεθεί το HDMI καλώδιο (επικίνδυνο για ζημιά). Είχα και ένα άλλο πρόβλημα με σύνδεση στο δίκτυο (DHCP not ready) αλλά λύθηκε ανταλλάσσοντας τα καλώδια (!!!) με την TV. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι χάνω από την μη εγκατάσταση των νεότερων fw; Με ενδιαφέρει περισσότερο ποιά αρχεία δεν παίζει. Δεν αγόρασα το WD TV Live για τα κάποια ... παραπάνω.
οταν λες κρυο τι εννοεις;γιατι και εγω που το εχω μετα απο λιγη ωρα η ψυκτρα ειναι ζεστη οχι καυτη αλλα ζεστη.και η ιδια η εταιρια λεει πως αν η ψυκτρα δεν ζεσταθει μπορει να μην εχει τοποθετηθει σωστα γιατι η δουλεια της ειναι να μεταφερει τη θερμοτητα του chip στο περιβαλλονΤο αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Το Xtreamer παραμένει κρύο έστω και μετά από 4 ώρες χρήσης..Σούπερ!!
οταν λες κρυο τι εννοεις;γιατι και εγω που το εχω μετα απο λιγη ωρα η ψυκτρα ειναι ζεστη οχι καυτη αλλα ζεστη.και η ιδια η εταιρια λεει πως αν η ψυκτρα δεν ζεσταθει μπορει να μην εχει τοποθετηθει σωστα γιατι η δουλεια της ειναι να μεταφερει τη θερμοτητα του chip στο περιβαλλον
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.