XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δεν ξέρω τι έγινε αλλά τώρα μου δουλεύει κανονικα -bye--bye- το μόνο που άλλαξα ήταν το channel σε 11 και έβαλα κ καλώδιο usb πιο μακρύ και σύνδεσα την κεραία !!! Για να δούμε :singer::singer:
Την 2.1 b2 έχω από firmware.

Δεν έχω Netfaster, ούτε καν στην HOL δεν είμαι (conn-x). Πρέπει να δεις στο manual που βρίσκονται αυτές οι ρυθμίσεις, μπορεί όμως να είναι ήδη ανοιχτό αν κρίνω από τις πληροφορίες που βλέπεις. Παίξε και με τις ρυθμίσεις ασφαλείας WPA που σου πρότεινε κι ο nektar πιο πάνω, κι αυτές στο manual λογικά θα τις βρεις. Firmware πρέπει να προσέχεις τι θα βάλεις αν βρεις κάποιο από άλλη πηγή εκτός της HOL, μιας και το ρούτερ πρέπει να είναι προσεταρισμένο για λειτουργία double play (voip) αν δεν κάνω λάθος, και να χαθούν οι ρυθμίσεις αυτές με άλλο firmware...

Edit. Αφού όλα Ok, άκυρα όλα...-bye-

Ναι δεν ξέρω τι έφταιγε από όλα...και αγχώθηκα λίγο μήπως έχει κάποιο πρόβλημα!! Πέρασα το XTREAMER MOD PACK που έχεις παραπάνω και κατεβάζει κανονικα!! Πολύ καλός. Μπορώ από το Xtreamer να βλέπω το πρόγραμμα που κατεβάζει ή μόνο από το pc. Το torrent το αποθηκεύω στο pc και το ανοίγω από το h**p://myxtreamer:9091/transmission/web/ που αναφέρεις? Πως μπορώ να περάσω κάποια αρχεία που θέλω να στέλνω και μετά να ανοίξω τα transmission για να αρχίσει να τα στέλνει? Με ενδιαφέρει αυτό για να κλείσω το pc να μην καίω τόσο ρεύμα :singer::singer: Δεν μπορώ να συνδεθώ στο xtreamer παρότι δίνω admin και admin1234 :FSGSFGS4: Sorry που σας ζαλίζω :argue:

Το Transmission στο Xtreamer λειτουργεί χωρίς gui, μόνο ως daemon (κάτι ανάλογο με τα service των windows), οπότε μόνο μέσω web interface μπορείς να έχεις πρόσβαση σ' αυτόν. Εναλλακτική λύση (όμως πάλι μέσω υπολογιστή) είναι το Transmisson-remote-gui, το οποίο λειτουργεί ως αυτόνομο πρόγραμμα στα Windows/Linux/Macos, με user interface που μοιάζει με το uTorrent, και περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις από το web interface. Κατά πάσα πιθανότητα φορτώνεται λιγότερο και το Xtreamer με αυτό, σε σχέση με το web interface...

http://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/

ΥΓ. Για να συνδεθείς μέσω του λινκ που παραθέτεις, πρέπει να έχεις ξεκινήσει αρχικά το Transmission από την καρτέλα "Programs" του mod pack και να το έχεις εγκαταστήσει όπως γράφω στο http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1003898&postcount=467 (το οποίο είχα ξεχάσει να βάλω στις αρχικές οδηγίες). Παρεμπιπτόντως, θα πρέπει να κλείνουμε το Transmission πάλι από το Programs πριν κλείσουμε το Xtreamer, διαφορετικά "κρασάρει" το πρόγραμμα και όταν το ξεκινήσουμε ξανά κάνει επανέλεγχο όλων των torrent, πράγμα χρονοβόρο, άσε που μπορεί να χαλάσουν και τα αρχεία.

Last edited:

Όταν πάω να μπω εδώ http://192.168.2.3/index.php στο Ρύθμιση μου ζητάει όνομα χρήστη και password βάζω admin και αδmin1234 αλλά δεν μπαίνει :singer::singer: Κάνει κάμποσο θόρυβο και χρειάζεται να κατεβάσεις τις στροφές και μετά κόβει πολύ αλλά πιστεύω θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Ψάχνω ένα άλλο ανεμιστηράκι...Τα torrent μια χαρά πάνε :a0210::a0210:

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Όταν πάω να μπω εδώ http://192.168.2.3/index.php στο Ρύθμιση μου ζητάει όνομα χρήστη και password βάζω admin και αδmin1234 αλλά δεν μπαίνει :singer::singer: Κάνει κάμποσο θόρυβο και χρειάζεται να κατεβάσεις τις στροφές και μετά κόβει πολύ αλλά πιστεύω θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Ψάχνω ένα άλλο ανεμιστηράκι...Τα torrent μια χαρά πάνε :a0210::a0210:

username : admin
password : 1234

Για δοκίμασε έτσι

Ούτε έτσι μπαίνει :argue::argue: Απο την Ρύθμιση τι μπορείς να ρυθμίσεις??

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Λοιπόν φίλοι μου αγόρασα και εγώ εχθές το Xtreamer αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας. Αρχικά σε ένα FAT32 Usb πέρασα το FW 2.0.1 και ακολούθησα την διαδικασία αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Μετά από 3 προσπάθειες επαναφοράς με το emergency 2.0.1 έκανε reboot και ως δια μαγείας είχε FW 2.0.1 !!! Το αποτέλεσμα σήμερα είναι ότι μπορώ να δω όλα τα media files τόσο από USB όσο και από Net ( List & Preview ) αλλά δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή ( η ΤV βγάζει "No signal"). Σημειώνω ότι έχω δοκιμάσει σύνδεση hdmi & component και ότι η TV είναι μία Plasma 42' 640 x 480. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

προφανως δεν θα εχει περαστει σωστα το fw.
Ξαναδοκιμασε.

προφανως δεν θα εχει περαστει σωστα το fw.
Ξαναδοκιμασε.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να επιβεβαιώσω την ολοκληρωμένη & επιτυχή εγκατάσταση του FW ?

Εμένα έκανε restart μόνο του αλλά το restart δεν τέλειωσε ποτέ. Το έβγαλα από την πρίζα και το ξαναέβαλα και ήταν εντάξει.

Για το θέμα του password δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Εγώ δεν βάζω κανένα κωδικό.

Λοιπόν φίλοι μου αγόρασα και εγώ εχθές το Xtreamer αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας. Αρχικά σε ένα FAT32 Usb πέρασα το FW 2.0.1 και ακολούθησα την διαδικασία αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Μετά από 3 προσπάθειες επαναφοράς με το emergency 2.0.1 έκανε reboot και ως δια μαγείας είχε FW 2.0.1 !!! Το αποτέλεσμα σήμερα είναι ότι μπορώ να δω όλα τα media files τόσο από USB όσο και από Net ( List & Preview ) αλλά δεν μπορώ να κάνω αναπαραγωγή ( η ΤV βγάζει "No signal"). Σημειώνω ότι έχω δοκιμάσει σύνδεση hdmi & component και ότι η TV είναι μία Plasma 42' 640 x 480. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εχεις ρυθμίσει την ανάλυση στο Xtreamer στα 480p? Ούτε εκεί σου κάνει αναπαραγωγή? Ούτε στο Auto? Μήπως επίσης η TV έχει κάποιες ανάλογες ρυθμίσεις ανά είσοδο?

Last edited:

Εχεις ρυθμίσει την ανάλυση στο Xtreamer στα 480p? Ούτε εκεί σου κάνει αναπαραγωγή? Ούτε στο Auto? Μήπως επίσης η TV έχει κάποιες ανάλογες ρυθμίσεις ανά είσοδο?

Δυστυχώς όχι, έχω δοκιμάσει όλα τα TV Out format. Από την τελεόραση δεν έχω settings/input. Το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω display ούτε φωτογραφίες. Το βράδυ θα δοκιμάσω να κάνω install πάλι το 2.0.1.

Υ.Γ. Το emergency fw 1.0.1 που το βρίσκει κανείς ??

Αυτά τα pass από που προκύπτουν; Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν έχω δει κάποιο παράθυρο login για να μπεις στο web interface ή για να κάνεις κάποιες αλλαγές από εκεί. Το μόνο που έχω δει να υπάρχει είναι η σελίδα όπου μπορούμε να βάλουμε το δικό μας user name/pass ώστε να κλειδώσει το web interface (δεν είναι άσχημη ιδέα) ώστε να μη μπορεί να μπει άλλος...

log1.jpg

Ναι σε αυτή την οθόνη αναφέρομαι κ εγώ. Οπότε δεν έχει κάποιο password ή κάποια περαιτέρω ρύθμιση :operator::operator: Δεν μπορώ από το xtreamer να δω τον σκληρό του pc μου ασύρματα, γίνεται αυτό? Δεν μου ανάβει και το εικονίδιο του δικτύου στο xtreamer ενώ από το pc βλέπω κανονικά το xtremaer όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω. Μετά από ώρες λειτουργίας του xtreamer μου γράφει can't get an ip και δεν δουλεύει το transmission μετα :singer:

Last edited:
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ναι σε αυτή την οθόνη αναφέρομαι κ εγώ. Οπότε δεν έχει κάποιο password ή κάποια περαιτέρω ρύθμιση :operator::operator: Δεν μπορώ από το xtreamer να δω τον σκληρό του pc μου ασύρματα, γίνεται αυτό? Δεν μου ανάβει και το εικονίδιο του δικτύου στο xtreamer ενώ από το pc βλέπω κανονικά το xtremaer όπως φαίνεται στην εικόνα παραπάνω. Μετά από ώρες λειτουργίας του xtreamer μου γράφει can't get an ip και δεν δουλεύει το transmission μετα :singer:

Δεν γίνεται...καπου στις ρυθμίσεις σου υπάρχει conflict. Προσωπικά τα βλέπω όλα. Τον δίσκο μου από το Xtreamer(αυτό που έχω κάνει share δηλαδή) και το Xtreamer και τους δίσκους - εσωτερικό και εξωτερικούς - από το PC. Κάποια στιγμή και μόνο τώρα μετά την αναβάθμιση στο νέο beta firmware μου έβγαλε κι εμένα το μύνημα "DHCP not ready" αλλά με ένα restart τον router επανήλθαν όλα. Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις και τα share permissions

Αυτά τα pass από που προκύπτουν; Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν έχω δει κάποιο παράθυρο login για να μπεις στο web interface ή για να κάνεις κάποιες αλλαγές από εκεί. Το μόνο που έχω δει να υπάρχει είναι η σελίδα όπου μπορούμε να βάλουμε το δικό μας user name/pass ώστε να κλειδώσει το web interface (δεν είναι άσχημη ιδέα) ώστε να μη μπορεί να μπει άλλος...

Εχεις δίκιο !! Προσωπικά μπερδεύτηκα επειδή έχω βάλει username - password και δεν θυμόμουν τι είχε πριν..