XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μάλλον με την δημιουργία της νέας κατηγορίας των media player δεν δόθηκαν και τα απαραίτητα δικαιώματα στους απλούς χρήστες για δημιουργία νέου θέματος. Δοκίμασα κι εγώ να φτιάξω νέο θέμα αλλά...

"sotos65, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation."

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το παραπανω μπηκε κατα λαθος στο νημα του Xtreamer. Τεσπα.

ΥΓ. Μολις ειδα οτι δε μου επιτρεπεται να ανοιξω καινουρια νημα στα media player. Ευχαριστω για τη φιλοξενια, γεια σας -bye--bye--bye-

furius 99 θα το δουμε μαναμ και θα το φτιαξουμε αμεσα!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Επιτέλους παρέλαβα το Xtreamer μαζί με το eTRAYz!

Άψογη συναλλαγή απευθείας με το shop τις Xtreamer!
Φορτώθηκε 11.12 παρέλαβα 15.12 στο σπίτι μου!
Ήμουν απ' αυτούς που παράγγειλαν το "ζεύγος" προς 203 τελική τιμή με μεταφορικά! Να υπενθυμίσω πως το eTRAYz είναι ένα gigabit NAS (χωρίς τους δίσκους).

Συμπέρασμα? Άψογη συνεργασία. Το streaming μέσω δικτύου είναι αψεγάδιαστο σε όλα τα media που δοκίμασα ακόμη και στα πιο απαιτητικά σε bitrate!

Αυτή τη στιγμή περνάω το 2.1.1 στο player για να δω το βαθμό συνεργασίας σε επίπεδο μενού των δύο μηχανημάτων!

Ρε παιδιά! Πόση ώρα κάνει το Xtreamer για μια αναβάθμιση?

Είμαι στο 20λεπτο και ακόμη αναβοσβήνει το λαμπάκι ενώ η οθόνη δείχνει το μεγάλο Χ στην "χαμηλή" ανάλυση (480p)

Φτουυυυυυ!!

Πάμε για Emergency 2.1.1 και ο Θεός βοηθός!

Αυτό έκανα και όλα είναι καλά ευτυχώς. To κουτάκι μετά το reboot είχε το fw "της μάνας του" 2.0.2

Έβγαλα και γω τα utp καλώδια, έγραψα το αρχείο σε ένα άλλο στικάκι και το 2.1.1 είναι πλέον περασμένο!!!

To eTRAYz είναι πλέον ενεργό αλλά παρατηρώ διάφορες αστάθειες, παρότι φαινομενικά το fw είναι βελτιωμένο. Για να δούμε τι θα δούμε!

Με'κείνα και με τ'άλλα νύσταξα και πάω για ύπνο! Αύριο πάλι με δοκιμές και τα λέμε!!

Ευχαριστώ παιδιά και καληνύχτα!

Επιτέλους παρέλαβα το Xtreamer μαζί με το eTRAYz!

Άψογη συναλλαγή απευθείας με το shop τις Xtreamer!
Φορτώθηκε 11.12 παρέλαβα 15.12 στο σπίτι μου!
Ήμουν απ' αυτούς που παράγγειλαν το "ζεύγος" προς 203 τελική τιμή με μεταφορικά! Να υπενθυμίσω πως το eTRAYz είναι ένα gigabit NAS (χωρίς τους δίσκους).

Συμπέρασμα? Άψογη συνεργασία. Το streaming μέσω δικτύου είναι αψεγάδιαστο σε όλα τα media που δοκίμασα ακόμη και στα πιο απαιτητικά σε bitrate!

Αυτή τη στιγμή περνάω το 2.1.1 στο player για να δω το βαθμό συνεργασίας σε επίπεδο μενού των δύο μηχανημάτων!

-bye- και τα δικά μου στο ίδιο container ήταν...δυστηχώς δεν έχω πολύ χρόνο για δοκιμές. Πάντως το etrayz είναι εντυπωσιακά μικρό και πολύ όμορφο(για το xtreamer δεν έχω να πώ πολλά είναι γνωστώ πιά). Και τα δύο είχαν σωστή συσκευασία.

@xamourabi σου είχαν βάλει και ασύρματη κεραία? Στο πακέτο μου είχε μία. Νόμιζα ότι δεν θα έστελναν.

(να δουμε πως θα πάει το etrayz...ίσως θέλει νέο thread-κατηγορία NAS)

@xamourabi σου είχαν βάλει και ασύρματη κεραία? Στο πακέτο μου είχε μία. Νόμιζα ότι δεν θα έστελναν.

(να δουμε πως θα πάει το etrayz...ίσως θέλει νέο thread-κατηγορία NAS)

Ναι, μου είχαν και εμένα κεραία-έκπληξη. Δεν την είχα ζητήσει γιατί δουλέυω ενσύρματα αλλά να πω την αλήθεια ούτε εγώ περίμενα πως θα μου την έστελναν μετά από όσα λέγανε για την προσφορά τους!!!

Το πρώτο που έχω πάντως να αναφέρω για το 2.1.1 και τη συνεργασία του με το eTRAYz είναι πως υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή video SD, HD μέσα από την επιλογή [Πολυμέσα]->eTRAYz! Τα video έχουν πολλά πιξελιάσματα κατά την αναπαραγωγή κάνοντάς με να υποψιαστώ πως είτε μέσα από αυτή την επιλογή το video γίνεται transcode με κάποιο τρόπο, είτε κάτι δεν πάει καλά με τη ροή δεδομένων!
Τα ίδια αρχεία μέσα από την επιλογή [Δίκτυο] παίζουν άριστα χωρίς κανένα πρόβλημα!!!

Γενικότερα θα έλεγα πως το 2.1.1 με τις λίγες δοκιμές που έκανα είναι ασταθέστερο το 2.0.2 που είχε πάνω το μηχάνημα όπως το παρέλαβα παρά τις μικρές βελτιώσεις του (preview, favorites, eTRAYz κλπ).

Προσωπικά θα περιμένω το επόμενο fw!
Κατά τα άλλα νομίζω πως αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του, και για την ποιότητα κατασκευής του που είναι αξιοπρεπέστατη (παρά τις ενστάσεις που κατά καιρούς έχουν ακουστεί) αλλά και για την απόδοση και τις δυνατότητες που μου δίνει*.

*Οι απαιτήσεις μου εξάλλου αντιπροσωπεύουν τις μέσες απαιτήσεις του μέσου και λίγο παραπάνω χρήστη media player!!!

Όσο για το thread έχω την εντύπωση οτι υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο στην περιοχή του HTPC-Hardware αλλά νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να δημιουργηθεί ένα thread [Xtreamer+eTRAYz] στην παρούσα κατηγορία, όταν και ...άμα υπάρξει το αντίστοιχο ενδιαφέρον από χρήστες και των δύο μηχανημάτων, όπως εμείς!

Ααααα εγώ ? Εμένα που είναι το δικό μου eTRAYz? Καλορίζικο παιδιά. Περιμένουμε εντυπώσεις!!

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το παραπανω μπηκε κατα λαθος στο νημα του Xtreamer. Τεσπα.

ΥΓ. Μολις ειδα οτι δε μου επιτρεπεται να ανοιξω καινουρια νημα στα media player. Ευχαριστω για τη φιλοξενια, γεια σας -bye--bye--bye-

Σου μετέφερα το ποστ στο σωστό θέμα. Το πρόβλημα με το άνοιγμα θέματος λύθηκε. Ελπίζω το σχόλιο σου να ήταν με δόση χιούμορ γιατί είναι κρίμα να παρεξηγούμαστε ή χαλιώμαστε χωρίς λόγο.

Όντως, υπήρχε τεχνικό πρόβλημα που αφορούσε όλη την κατηγορία των Media Players και δεν επέτρεπε σε κανέναν πλην των διαχειριστών να ανοίξουν νέο νήμα.

Έχει διορθωθεί από χτες το βράδυ.

Ααααα εγώ ? Εμένα που είναι το δικό μου eTRAYz? Καλορίζικο παιδιά. Περιμένουμε εντυπώσεις!!

Τελικώς και το δικό μου ήταν στο ίδιο container. Δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω αρχεία ή να κάνω downloading από torrents ή rapidhare γιατί μέχρι τώρα το σετάριζα. (είναι και πολλά τα settings...) Χωρίς εσωτερικό δίσκο δεν εγκαθίσταται το software φυσικά...(Είχα μια ελπίδα ότι ίσως να γινόταν...
Επίσης ...το eTRAYZ locator to πρόσεξε κανείς ? Απίθανο. Το εγκαθστάς απ ότι κατάλαβα σε όποιο PC θέλεις , σαν widget περίπου και κάνεις login στο eTRAYz σου από όπου κι αν είσαι ....καλό..!!

Πράγματι πολυδιάστατο NAS το eTRAYz και με πολλές και σύνθετες δυνατότητες που τουλάχιστον ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις που είχα απο αυτό.

Τοποθέτησα 2 x WD 1Tb Green σε RAID1, μιας και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το πήρα, δηλαδή να έχω "τα πάντα όλα" σε ένα κουτί με ασφάλεια.

Το γεγονός του "παντρέματος" των δύο συσκευών, κυρίως από την άποψη πως και τα δύο μηχανήματα (Xtreamer και eTRAYz) είναι του ίδιου κατασκευαστή και με σκοπό τη μεταξύ τους συνεργασία, τα καθιστά πραγματικά πολύ καλά (όσο τα δοκίμασα τουλάχιστον) στην αποθήκευση μεγάλου όγκου Media (έως 4 Τb) αλλά και εξαιρετική συνεργασία στην αναπαραγωγή του υλικού αυτού.

Βεβαια το eTRAYz κάνει πολλά βήματα παραπάνω (e-torrent, RapidBox, Syncfolder, Web server,multiuser access download/upload e-boxes, και πολλά άλλα) από ένα κοινό NAS μέσα από ένα εξαιρετικά καλογραμμένο WebIF αλλά δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε παραπέρα!!

Το γεγονός πάντως είναι πως το Xtreamer με την 2.1.1 έχει τα προβληματάκια του με την απευθείας σύνδεση με το eTRAYz (μέσω της επιλογής [eTRAYz] στα Πολυμέσα ενώ μέσω του Δικτύου συνεργάζονται άψογα.

Σίγουρα έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας σε βελτιώσεις και προσθήκες, όπως άλλωστε η εταιρία αυτή μας έχει δείξει με τα προϊόντα της.

μπορείς (-έιτε) να μας πεις ταχύτητες μεταφοράς αρχείων στο NAS?
εστω και μία γενική, πχ μεταφορά 9GB σε 30 λεπτά
αν επίσης στο απευθείας download torrent και rapidshare ανταπεξέρχεται καλά στις ταχύτητες δικ´τυου;

Mπορει καποιος κατοχος του etrayz να ποσταρει καποια φωτογραφια διπλα στο xtreamer για να καταλαβουμε ποσο μεγαλο ειναι?

Συμφωνώ με τα παραπάνω......Υποψιάζομαι ότι η επιλογή eTRAYZ του Xtreamer στηρίζεται σε NFS . Αλλιώς δεν εξηγείται...Από ΝΕΤ πάντως παίζει σούπερ. Το τορρεντ του είναι καλό (κατέβασα ήδη) Από το PC της δουλειάς μπήκα στον δίσκο και έκανα download αρχεία μου άνετα...Τι 'αλλο ? Η ενεργοποιηση DDNS είναι απαραίτητη από τον router. Οπως επίσης εάν δεν πατήσεις το κουμπί change εκεί που επιλέγεις το port forwarding αφήνοντας τις προτεινόμενες πόρτες όπως έχουν(εκτός κι αν θέλει κανείς να τις αλλάξει) δεν κάνει assign τις ρυθμίσεις. Το λέω γιατί πίστευα ότι δεν χρειάζεται να τις πειράξω παρά μόνο εάν ήθελα να τις αλλάξω αλλά το match γίνεται έτσι. Μόνο τότε είδα στο iTune o eTRAYz στην κατηγορία Shared στην αριστερή του μπάρα.Πιστεύω ότι με 2-3 νέα firmware θα λυθεί το πρόβλημα.