XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Όταν θα ενεργοποιήσουν αυτή την δυνατότητα.
Σ ευχαριστω πολυ.Καλα Χριστουγεννα και καλη χρονια.

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παιδια δικους μας ραδιοφωνικους σταθμους μπορουμε να περασουμε?

Τον αγόρασα. Από εμφάνιση δεν λέει και πολλά αλλά όπως διαβάζω τα κάνει όλα :operator:
Μια ερώτηση. Έτσι και βάλουμε κάποιον 2.5 σκληρό μέσα για να βάλουμε αρχεία μετά πρέπει να τον βγάλουμε από μέσα και να τον ξαναβάλουμε στο κουτί του ή απλά συνδέουμε το xtremer με κάποιο καλώδιο και με pc και μεταφέρουμε ότι θέλουμε?

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τον αγόρασα. Από εμφάνιση δεν λέει και πολλά αλλά όπως διαβάζω τα κάνει όλα :operator:
Μια ερώτηση. Έτσι και βάλουμε κάποιον 2.5 σκληρό μέσα για να βάλουμε αρχεία μετά πρέπει να τον βγάλουμε από μέσα και να τον ξαναβάλουμε στο κουτί του ή απλά συνδέουμε το xtremer με κάποιο καλώδιο και με pc και μεταφέρουμε ότι θέλουμε?
Αν τον τοποθετήσεις εσωτερικά, συνδέεις έπειτα το Xtreamer με καλώδιο στο PC και κάνεις τις μεταφορές.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Αν τον τοποθετήσεις εσωτερικά, συνδέεις έπειτα το Xtreamer με καλώδιο στο PC και κάνεις τις μεταφορές.
Tέλεια ευχαριστώ -bye-

παιδια δικους μας ραδιοφωνικους σταθμους μπορουμε να περασουμε?

Στο παρακάτω λινκ θα βρεις λίστες (και οδηγίες εγκατάστασης) με ...40000 ραδιοφωνικούς σταθμούς, ανάμεσά τους και ελληνικούς! Αν θέλεις εύκολα μπορείς να περάσεις και τους δικούς σου στην κατάλληλη μορφή που υποστηρίζει το xtreamer (.plsx).

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=11&t=5729

Στο κουτί του Xtreamer υπάρχει καλώδιο USB για σύνδεση με pc, ακριβώς για να μεταφέρεις αρχεία από και προς τον εσωτερικό σκληρό. Βέβαια μπορείς να μεταφέρεις αρχεία και μέσω δικτύου ή μέσω εξωτερικού σκληρού/usb flash.

ειλικρινα ευχαριστω για ολα ειστε καταπληκτικοι.
μια τελευταια ερωτηση: πως κανουμε .plsx καποιον σταθμο που μας ενδιαφερει( ειμαι σαλονικιος που μενει βολο και γουσταρω να ακουω και λιγο music republic κτλ ).....

Για τον Republic αντέγραψε τα παρακάτω σε ένα αρχείο κειμένου (χρησιμοποιώντας το notepad πχ) και σώσε τα με όνομα αρχείου που έχει επέκταση .plsx (πχ Republic100.3.plsx). Χρησιμοποιείς το αρχείο όπως περιγράφεται στο λινκ που έχω βάλει πιο πάνω

Code:
[playlist]
File1=http://89.149.244.47:8500
Title1= (REPUBLIC 100.3)
Length1=-1
NumberOfEntries=1
Version=2

Ουσιαστικά αν θέλεις να φτιάξεις κι άλλα, ανοίγεις τον ραδιοφωνικό σταθμό με το winamp (αν δίνεται αυτή η δυνατότητα), και με Control+S σώζεις μία νέα playlist διαλέγοντας επέκταση pls με το όνομα που θέλεις. Στο τέλος απλά αλλάζεις την επέκταση του αρχείου από .pls σε .plsx για να είναι συμβατό με το Xtreamer.

attachment.php

Attachments

• playlist.jpg
    playlist.jpg
    160.8 KB · Views: 237

THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά NTFS δίσκους βλέπει??? Επίσης από υπότιτλους παίζει και unicode & iso8859-1?

Last edited:

μια χαρα και με ntfs (διαβαζε/γραφει) αλλα και με ολους τους υποτιτλους που εχω δοκιμασει.

μια χαρα και με ntfs (διαβαζε/γραφει) αλλα και με ολους τους υποτιτλους που εχω δοκιμασει.
Μπας και έχω αγοράσει ένα εξαίρετο προιόν και δεν το έχω πάρει χαμπάρι? (Δυστυχώς δεν έχω ακόμα υλικό να το δοκιμάσω)
Ευχαριστώ vadergr -bye-

Παιδιά καλησπέρα.
Είμαι έτοιμος για άμεση αγορα και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί το μηχανάκι να δεί εξωτερικό drive για audio cd ή dvd.Κάποιος φίλος είχε πει παλιότερα πως για cd γινόταν ισχύει και για dvd?

Nα 'σαι καλά.Πρωί πρωί έφυγα για αγορά.

Ααα και μια ακόμα ερώτηση.Να κατεβάσω το τελευταίο fw κατευθείαν ή χρειάζεται κάτι άλλο πρώτα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Βαλε το τελευταιο.Ετσι και αλλιως στην σελιδα του xtreamer υπαρχουν και τα προηγουμενα αν κατι δεν σου καθεται καλα...

Eτοιμο..

Το πήρα ,έβαλα το τελευταίο fw και μέχρι τώρα έκανα κάτι δοκιμές με usb stick όλα καλά!!

Μολις εγινα και εγω κατοχος ενος XTreamer :2thumb22sup:
Το εχω συνδεση στο Pioneer μεσο HDMI και του εχω βαλει εναν usb HD.
Αν εχω το movie file με αλλο ονομα απο το subs file δεν θα μπορεσω να το βαλω manual ?