XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Kαι εμενα μου το εκανε 3 φορες αυτο και αφου το εβγαλα απο την πριζα
για 5 λεπτα μετα ξεκολλησε.Ολες τις φορες που μου το εκανε ηταν αφου το
ειχα μεταφερει πρωτα στο pc (για αντιγραφες) και συγχρονως ειχα αποσυνδεσει και ειχα ξανασυνδεσει τα διαφορα καλωδια.
Υποθετω οτι κατι δεν κουμπωσε καλα και κολλησε.(ευελπιστω,ωστε να μην υπαρχει πιο ουσιαστικο προβλημα).
(Δες και την περιπτωση να το ειχες συνδεδεμενο με καποιο pc με usb slave συγχρονως.(Δε ξερω τι κανει αν ειναι συνδεδεμενο και με tv και με pc)).

Στο παρακατω link μαλλον λεει για το ιδιο προβλημα.Ειναι στα γερμανικα.Αν καποιος ξερει τη γλωσσα μηπως μας πει τι περιπου αναφερει?Μαλλον λεει για παρτιδες με προβληματικα τροφοδοτικα.(Παρεπιμπτοντως η δικια μου αγορα ειναι
απο multirama).
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=14&t=1840&p=15349&hilit=orange+blink#p15349

Για θυμίστε μου βρε παιδιά πως μπορώ να δω τις φωτογραφίες thumbnail.
Preview τις κάνω με το 0.
Το έκανα μια φορά κατά λάθος αλλά δεν θυμάμαι πως?:hmmmm2:

Για θυμίστε μου βρε παιδιά πως μπορώ να δω τις φωτογραφίες thumbnail.
Preview τις κάνω με το 0.
Το έκανα μια φορά κατά λάθος αλλά δεν θυμάμαι πως?:hmmmm2:

όντως το preview πως το ενεργοποιούμε?

παιδιά τι πρέπει να κάνω για να το στείλω πίσω για αλλαγή? τελικά έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό... πρέπει να είναι ελαττωματικό...

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

όντως το preview πως το ενεργοποιούμε?

Πάντα με το 0... αρκεί όπως έχουμε πει παραπάνω,
εάν πρόκειται για video να υπάρχει στην foto η ίδια ονομασία με το video,
και η foto να είναι τουλάχιστον 800χ600 ή μεγαλύτερη για να έχει καλύτερη ποιότητα στην απεικόνηση...
Αυτά προσωρινά μέχρι να λειτουργήση το Music JukeBox που θα είναι "όλα τα λεφτά".
Ίσως με την αναμενώμενει νέα αναβάθμηση 3.0 να το δούμε.-bye-

Έριξα μια ματιά στο skroutz για τιμές και είδα ότι το έχουν μόνο στο multirama και στο πλαίσιο(και τα δύο 139 ).
Στο επίσημο site του xtreamer το έχουν 99 αλλά πριν το παραγγείλω έχω κάποιες ερωτήσεις.Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής και αν σου στέλνουν μαζί wifi antena.Επίσης όσοι το πήρατε από το site πόσες μέρες έκανε να φτάσει η παραγγελία;

πλεον χωρις wifi και με μεταφορικα 20ε αν δεν κανω λαθος.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Πάντα με το 0... αρκεί όπως έχουμε πει παραπάνω,
εάν πρόκειται για video να υπάρχει στην foto η ίδια ονομασία με το video,
και η foto να είναι τουλάχιστον 800χ600 ή μεγαλύτερη για να έχει καλύτερη ποιότητα στην απεικόνηση...
Αυτά προσωρινά μέχρι να λειτουργήση το Music JukeBox που θα είναι "όλα τα λεφτά".
Ίσως με την αναμενώμενει νέα αναβάθμηση 3.0 να το δούμε.-bye-

Αυτό μου είναι γνωστόl! :a0210: Αυτό που ρώτησα είναι πως ενεργοποιούμε τη λειτουργία thumbnail όταν βλέπουμε φωτογραφίες!
Όπως προείπα, το έκανα μια φορά αλλά δε θυμάμαι πως? :BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Αυτό μου είναι γνωστόl! :a0210: Αυτό που ρώτησα είναι πως ενεργοποιούμε τη λειτουργία thumbnail όταν βλέπουμε φωτογραφίες!
Όπως προείπα, το έκανα μια φορά αλλά δε θυμάμαι πως? :BDBDG54:

Για δοκίμασε να πατήσεις 2 φορές το preview συνεχόμενες....

Έριξα μια ματιά στο skroutz για τιμές και είδα ότι το έχουν μόνο στο multirama και στο πλαίσιο(και τα δύο 139 ).
Στο επίσημο site του xtreamer το έχουν 99 αλλά πριν το παραγγείλω έχω κάποιες ερωτήσεις.Πόσο είναι τα έξοδα αποστολής και αν σου στέλνουν μαζί wifi antena.Επίσης όσοι το πήρατε από το site πόσες μέρες έκανε να φτάσει η παραγγελία;

το παρήγγειλα 8 και μου ήρθε 21 του μηνός. έχει ακόμα δωρεάν την wifi antenna και τα έξοδα αποστολής είναι 20euro.

Έχω το εξής πρόβλημα με την απομακυσμένη διαχείριση του xtreamer:
Παίζει κανονικά μουσική και ταινίες μέσω δικτύου από το σκληρό του υπολογιστή μου.
Από τον browser του υπολογιστή μου, ελέγχω τις λειτουργίες του με το εικονικό "remote".
Όταν επιλέξω όμως από τον browser να δω τη λίστα με τα αρχεία όπως τα βλέπω στην τηλεόραση από τον xtreamer, μου δείχνει μόνο τις usb συνδέσεις και όχι το δίκτυο!
Συνεπώς από τον υπολογιστή μπορώ να χειριστώ το xtreamer μόνο "τυφλά".
Το κάνει και σε εσάς αυτό;

Για δοκίμασε να πατήσεις 2 φορές το preview συνεχόμενες....

Άντε και το βρήκα!!! Για να λειτουργήσει πάντως πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε την επιλογή "photo" γιατί στο "all" θα λειτουργήσει μόνο το απλό Preview. Πατάμε λοιπόν δύο φορές το "0" και βουαλά !!!:a0210: Ευχαριστώ!!!

πλεον χωρις wifi και με μεταφορικα 20ε αν δεν κανω λαθος.

το παρήγγειλα 8 και μου ήρθε 21 του μηνός. έχει ακόμα δωρεάν την wifi antenna και τα έξοδα αποστολής είναι 20euro.
Τελικά στην αγορά από το επίσημο site σου στέλνουν wifi ή όχι;Κάποιος που να το πήρε τώρα τελευταία να μας πει.:grandpa:

Τελικά στην αγορά από το επίσημο site σου στέλνουν wifi ή όχι;Κάποιος που να το πήρε τώρα τελευταία να μας πει.:grandpa:

αν η παραγγελεια σου γραφει xtreamer with free wifi antenna τοτε εχεις... εγω προχτες που μπηκα στο site τους ειδα οτι ειχε...

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω Ελληνική γραμματοσειρά στο ψαχτήρι του youtube....??

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

tumbnails στους φακέλους των ταινιών βλέπει ?

Ότι βίντεο είδα στο youtube δείχνει λίστες με τις ταινίες και πουθενά εικονίδια .

"Dear Sir,

We received your RMA request # 490 in our system.

Deepest apologies for your power supply adapter.
We gave clear instruction to check all parts one by one before shipment.
We will send you replacement PSU via regular mail.
Please allow 14 working days to instate the process. We will make much Effort it will be sooner.
Once your new PSU will be ready, we will contact you with shipping Date.
We are apologizing again for the inconvenient.

Thank you for your cooperation.

Xtreamer Sales Team"

παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν χρειάζεται να στείλω πίσω το μηχάνημα η θα μου στείλουν αυτοί το ανταλλακτικό μόνο του???

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παιδιά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν χρειάζεται να στείλω πίσω το μηχάνημα η θα μου στείλουν αυτοί το ανταλλακτικό μόνο του???

Από τα παραπάνω φαίνεται ότι θα σου στείλουν το Ανταλλακτικό ΜΟΝΟ...
:violent-smiley-030: