XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ερώτηση Κρίσεως
"Τα βελτιωμένα Ελληνικά Μενού που είχες φτιάξει, θα κάνουν και για την επόμενη έκδοση ή θα πρέπει να μας φτιάξεις καινούρια" ? :ADFADF1:

α και επι τη ευκαιρία, στο τελευταίο ζιπάκι χθές είχε 2 αρχεία (greek & xtreamer). Είναι το ίδιο αρχείο 2 φορές?

Keep the good work!

Έφτιαξα καινούργια strings για τα Ελληνικά και συγκεριμένα για την έκδοση firmware 2.4 beta 2. link:http://www.mediafire.com/?vodmvmyilwz

Last edited:
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μάλλον αυτό συμβαίνει (από τα νέα χαρακτηριστικά των τελευταίων beta, όπως αναφέρθηκαν 2-3 σελίδες πριν).

"NEW FEATURES

1. Different behavior for “Enter” and “Play” buttons.
“Enter” – only one file is played. “Play” – file by file playback.
"

Αν πατήσεις το Play πάει κανονικά στο επόμενο...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Αναπαράγει κανονικά.

Αβλεψία (στραβομάρα) μου. Ότι ανάρτησα, τα παίρνω πίσω.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

ρε παιδιά αυτό δεν κατεβαίνει!

Ναι, γιατί αντικαταστάθηκε από την 2.4 b3,

ΥΓ. Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά αλλάζοντας το b2 με b3 για δοκιμή στο προηγούμενο λινκ είδα ότι υπάρχει αυτή η έκδοση...

xtreamer : εξακολουθεί να κολλάει

Καλησπέρα,
Απο χθές κατοχος και εγώ του xtreamer και ακόμα το ψάχνω. Έχω εγκαταστήσει το πιο καινούργιο firmware απο το site το 2.3.1. και παρόλο που έχω διαβάσει ότι με αυτή την έκδοση έχουν διορθωθεί τα κολλήματα στη λειτουργέια internet σε μένα εξακολουθούν και είτε κρεμάει το σύστημα και κάνει reboot είτε κολλάει χωρίς καμία ανταπόκριση και αναγκάζομαι να βγάλω τη μπριζα. Αυτά μου τα κάνει κυρίως στην επιλογή custom RSS.
Για custom RSS έχω κατεβάσει το script του ΚΩΣΤΑΣ από το http://rapidshare.com/files/367331097/scripts.rar και το αποσυμπιεσμένο αρχείο το έχω σε εξωτερικό HD.

Και 3 ερωτήσεις μίας και ξεκίνησα να γράφω

α) Προσπάθησα να βάλω το αρχείο scripts σε φλασάκι USB αλλά δε το έβλεπε από εκεί. Μόνο HD (Hard Disc) θέλει? από εσωτερικό HD θα τρέχει?

Β) Έχω τον WD Passport εξωτερικό δίσκο 2.5''. Ξέρετε αν είναι SATA? Αν τον "ξεγυμνώσω" κάνει για το xtreamer?

γ) αυτός ο HD κανει για το xtreamer? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml...RN-DIGITAL-250GB-WD2500BEVT-SCORPIO-BLUE-SATA. Η εγκατάσταση είναι εύκολη?

Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Ναι, γιατί αντικαταστάθηκε από την 2.4 b3,

ΥΓ. Δεν το έχω δοκιμάσει, απλά αλλάζοντας το b2 με b3 για δοκιμή στο προηγούμενο λινκ είδα ότι υπάρχει αυτή η έκδοση...

Ούτε αυτή βγαίνει στο link που έδωσες.....

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ίσως έβγαλαν κι άλλη beta εντωμεταξύ, δεν τους προλαβαίνει κανείς ώρες ώρες! Anyway, για όποιον θέλει την b3 την ανέβασα εδώ,

http://www.multiupload.com/6KQEC8825D

Παιδιά μια ερώτηση. Έχω βάλει 500gb εσωτερικο δισκο αλλά δέν τόν βλέπω.

Δοκίμασε κανείς την αναβάθμιση από τα link του sotos65;

Όταν το κατεβάσω το περνάω σέ ένα usb και το βάζω στό xtreamer?

Ναι, όπως το περιγράφει εδώ ο greekgreek,

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1163702&postcount=1799

Υπόψη βέβαια ότι όλες αυτές είναι beta εκδόσεις, που ούτε υποστήριζονται επίσημα, αλλά μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα. Οπότε, take your risk! Πριν λίγο έβαλα πάντως την b3 εδώ, και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα για την ώρα...

Ok το περασα το νέο firmware. Tώρά για να συνδεσω το xtreamer με το laptop πρέπει να βγάλω το hdmi? ή το βάζω κανονικά?

Sorry, δεν κατάλαβα. Τι σχέση έχει το HDMI με το laptop;

Hdmi ειναι συνδεμενο μέ tv τό αφηνω κανονικά επάνω? Και συνδεω και με usb laptop-xtreamer?

Last edited:

Το laptop ή όποιον άλλο υπολογιστή έχεις, θα τον συνδέσεις μέσω δικτύου (με ενδιάμεσο το router ή ασύρματα, μέσω ethernet έχεις καλύτερη σύνδεση πάντως). Στις 2 USB θύρες του Xtreamer συνδέεις εξωτερικούς δίσκους ή φλασάκια...

Απο τήν στιγμή που έχω εσωτερικο δισκο στο xtreamer δέν συνδέω paptop-xtreamer στήν υποδοχή πού λεει usb2.0?

Όχι! Αν κάνεις αυτή τη σύνδεση το Xtreamer θα μετατραπεί σε εξωτερική συσκευή αποθήκευσης (εξωτερικός δίσκος) για το laptop, και δεν θα λειτουργεί ως media player όσο είναι έτσι συνδεδεμένο.

δλδ συνδεω με ethernet το xtreamer και το router to οποιο ειναι συνδεμενο με το laptop?

Το laptop γιατί θέλεις να το συνδέσεις με το XTreamer.Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις;
Άν θέλεις απλά να δίνεις εικόνα και με τις δυο συσκευές στην TV ,τις συνδέεις και τις δυό (XTreamer,laptop),με δυό hdmi στην TV .