E! τι λέμε τόσον καιρό!Εγώ εκείνο που ξέρω...είναι ότι το μηχάνημα τόχω γονατίσει...Το έχω βάλει και κάνει ότι μούρθει στο μυαλό σε σχέση με τις απαιτήσεις που έχω από έναν media player. Π.χ.. βλέπω ταινία και παράλληλα κάνω copy στον άλλο δίσκο και δεν έχω "σπασίματα" όπως περίμενα. Εχω Internet radio απίθανο με RDS να μου λέει τον τίτλο και το συγκρότημα που παιζει το κομμάτι που ακούω. Συνδέομαι στο δίκτυο απροβλημάτιστα (ενσύρματο) και ....άμα θελήσω μπαίνω στον δίσκο του HDX 1000 και παίζω από το Xtreamer τα περιεχόμενα του δίσκου του ...έτσι! επειδή βαριέμαι να αλλάξω τηλεκοντρόλ και HDMI input στον ενισχυτή εκείνη την ώρα ( άσε που θέλει να χειριστώ 2 τηλεκοντρόλ για να το κάνω..) Αλλάζω την φωτεινότητα ,το βάθος χρώματος , την θέση των υποτίτλων , το aspect ratio , το χρώμα και το πάχος των υποτίλων , ακούω μουσικά αρχεία υψηλής ανάλυσης εγγραφής (χωρίς να μου λέει ότι το αρχείο μου δεν υποστηρίζεται.....(μύνημα που το σιχαίνομαι πια να το βλέπω από τις τοσες φορές που τοχω δει σε άλλα players....- ονόματα δεν λέμε...) και βλέπω ταινίες χωρίς κολλήματα , σπασίματα,ή προβλήματα άλλα αναπαραγωγής. Με άλλα λόγια κάνει ότι κάνουν ...αλλά και δεν κάνουν όλα τα άλλα μαζί !!!!
μήπως έχει κάνει κάποιος αυτό ώστε να κατεβάσει torrent;
Επειδη σκεφτομαι να αγορασω ενα Media Player αλλα ειμαι τελειως Ασχετος με αυτη την κατηγορια μηχανηματων , απο τα δικα σας Posts ειμαι ψημμενος για το XTreamer.Καλα λογια διαβαζω απο παντου!
Με λιγα λογια ενα τετοιο μηχανημα σε τι θα με διευκολυνει?
Ας πουμε γιατι να το προτιμησω απο ενα Western Digital η' ενα Pop Corn που ακουγουνται αρκετα στην αγορα?
Σαν χρηστης να πω πως βλεπω αρκετες ταινιες μεσω Blu Ray και ως τηλεοραση θα χρησιμοποιω μια Pioneer Kuro PDP 428 XD.
Μου περισευει διαθεσιμη θυρα HDMI για συνδεση του οποιου τελικα επιλεξω!
Πήρα το xtreamer πριν τρεις ημέρες από το multirama (139 ). Χθες το βράδυ του πέρασα και το συγκεκριμένο (Xtreamer mod pack). Για τα torrent χρησιμοποιεί τον Transmission, ο οποίος τρέχει ως daemon στο Χtreamer και έχεις πρόσβαση σ' αυτόν μέσω web interface από κάποιο pc (αλλά ακόμα και κινητό με wlan). Για δοκιμή κατέβασα τρία αρχεία, και δεν είχε κανένα πρόβλημα...
[/U][/COLOR]
που μπορουμε να βρουμε το how to ?
Το Ιντερνετ ραδιο το είδες που είναι και 'δυναμικό?"Α, και το jukebox του παρουσιάζει ενδιαφέρον...
Ευχαριστημένος έμεινα...:ADFADF1:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.