XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Σχολια πολλα δεν προλαβα να διαβασω γιατι ποσταρα οταν σχεδον πρωτοβγηκε.
Απο ολα media players δοκιμασα, ειναι το μοναδικο που υποσχεται ΤΟΣΑ πολλα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι τα πιο πολλα θα γινουν.Το ποτε δεν ξερω, αλλα δεν με ενοχλει πολυ μιας και ηδη ειναι πολυ καλο.
Εντος τριμηνου θα κανει σπουδαια πραγματα.
Αυτη τη στιγμη ειναι το καλυτερο media player μετα τα dune 3/c-200 τα οποια ομως δεν εχουν μεγεθος κουτιου αλλα και ξεφευγουν πολυ οικονομικα.
Απλα θελει λιγη υπομονη.

To "υποσχεται" επρεπε να βαλεις με κεφαλαια, οχι το τοσα...
Με την καμια δεν ειναι το καλυτερο , ειδικα στην "ελληνικη" του τιμη και ειδικα η εκδοση με τον ανεμιστηρα, που θα αντικατασταθει πιθανοτατα απο αυτη με την ψυκτρα. Δεν ειναι ουτε καν η καλυτερη υλοποιηση σε Realtek player (το Egreat R1 ειναι αλουμινιο, χωρις ανεμιστηρα και με ενα σωρο παραπανω εξοδους)...

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=2&t=6993

http://gator884.hostgator.com/~xtreamer/Xtreamer_GPL/Xtreamer_GPL.zip

Ελευθερη η GPL source code του μηχανηματος!
Μονο καλυτερες μερες ερχονται μου φαινεται... (αργα η γρηγορα)
Καλή είναι η ελεύθερη GPL source code, αρκεί να μην είναι αφορμή να σταματήσουν την (συχνή μέχρι τώρα) επίσημη αναβάθμιση των firmwares και καταντήσουν σαν άλλες εταιρίες που έβγαζαν ένα δυο firmwares το χρόνο, με αποτέλεσμα οι πελάτες τους να είναι αναγκασμένοι να βολεύονται με κάθε είδους custom firmware.
Το καλό είναι πως έχει φτάσει ήδη σε ένα επαρκέστατο επίπεδο το τελευταίο firmware και με μια δυο προσθήκες (όπως ο HD ήχος, που λείπουν οι άδειες) μπορεί να λειτουργήσει ολοκληρωμένα.

"ελληνικη" του τιμη

Υπάρχει κάποια αρκετά καλύτερη τιμή; Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι τιμές στην ευρώπη είναι παραπλήσιες +-10 ευρώ. Υπάρχει κάποιο άλλο media player με τέτοια υποστήριξη και τόσες δυνατότητες default ; Και άλλα πολλά τα οποία μόνο όσοι έχουν-είχαν άλλα media players- mce μπορούν να εκτιμήσουν. (Κάθε καλοπροαίρετη κριτική δεκτή :ADFADF1::ADFADF1:)

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Υπάρχει κάποια αρκετά καλύτερη τιμή; Γιατί αν δεν κάνω λάθος οι τιμές στην ευρώπη είναι παραπλήσιες +-10 ευρώ. Υπάρχει κάποιο άλλο media player με τέτοια υποστήριξη και τόσες δυνατότητες default ; Και άλλα πολλά τα οποία μόνο όσοι έχουν-είχαν άλλα media players- mce μπορούν να εκτιμήσουν. (Κάθε καλοπροαίρετη κριτική δεκτή :ADFADF1::ADFADF1:)
Όσον αφορά την τιμή, η καλύτερη που υπάρχει είναι αυτή που δίνουν στο δικό τους site (99 ευρώ + 20 μεταφορικά).
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, σε αυτό το επίπεδο τιμής, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, κατά τη γνώμη μου.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Πάντως δεν βλέπω κανείς σας να αναφέρεται στο εμφανέστατο πρόβλημα που έχει η συσκευή με τα 24p. Δοκιμασμένο σε 2 full hd τηλεοράσεις (μία εκ των οποίων είναι η kuro). Διάβασα και σχετικά μηνύματα στο forum τους από άλλους χρήστες.
Εσείς τι firmware χρησιμοποιείτε και έχετε απροβλημάτισμο playback στα 24? Εγώ είμαι στην 2.0.2

Τι έγινε? Πες μας εντυπώσεις!
Ποιοτητα κατασκευης μετρια(το πλαστικο ειναι λιγο αντιαισθητικο).
Γρηγορο στη εκκινηση.
Καλο αλλα οχι απαραιτητα ομορφο menu με πολλες λειτουργιες
(αυτη η κοκκινιλα ειναι καπως).
Υποτιτλοι παρα πολλοι καλοι,απο τους καλυτερους που εχω δει σε player.
Ο ανεμιστηρας εχει θορυβο ακομη και στο low(εμενα προσωπικα με ενοχλει).
Στην αναπαραγωγη, οτι video του εβαλα το επαιξε απροβληματιστα.
Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη εκτιμηση και δεν απαξιωνουν το συγκεκριμενο player που το θεωρω πολυ καλο.

Γρηγορο στη εκκινηση.
Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικη εκτιμηση και δεν απαξιωνουν το συγκεκριμενο player που το θεωρω πολυ καλο.

Δοκίμασε τον ανεμιστήρα στο manual (δεν θυμάμαι πως το λεει στα ελληνικά).
Εκεί δεν θα ακούς τίποτα.

Γρηγορο στη εκκινηση.

Συμφωνώ για το πλαστικό. Ο μόνος λόγος που το δικαιολογώ είναι η μείωση κόστους.Καλύτερα να μειώσουν το κόστος εκεί παρά στο R&D ..ή στο inside Hardware. O ανεμιστήρας στο Manual κατεβαίνει τόσο ώστε να μην ακούγεται. Επίσης αυτό το κόκκινο μου σπάει τα νεύρα και μένα αλλά ελπίζω όταν θα έχουν λυθεί όλα τα άλλα να ασχοληθούν και με τα skins ,εκτός κι αν ασχοληθεί κανένας άλλος και το αλλάξει.

Επίσης επειδή ακούγονται πολλά,τόσο σε θέματα σύγκρισης ποιότητας , αποτελεσματικότητας και λειτουργικότητας ανάμεσα στα πολλά που κυκλοφορούν και εξαιρώντας φυσικά το C-200 και το Dune Prime3.0, προσωπικά πιστεύω ότι το Xtreamer είναι το καλύτερο στην κατηγορία του.(value for money) Επίσης το R&D τους ναι μεν υπόσχεται αλλά αποδυκνείει ότι υλοποιεί τις υποσχέσεις του σε πολύ σύντομο χρόνο ώστε να ανανεώνει τις ελπίδες υλοποίησης όσων δεν έχει προλάβει ακόμα. (Ξεχνάω πόσα e-mail έχω στείλει στην WD πριν 1 χρόνο? Δεν ξεχνάω... ) Υστερεί σε case , σε skin θεωρώ το MED8TER καλύτερο σε αυτό . Επίσης η λειτουργικότητά του είναι υψηλή και δύσκολα συγκρίσιμη με άλλα. 24/96 flac δεν μου έχει παίξει κανένα άλλο (δεν ξέρω τι κάνει το WD live γιατί δεν το έχω) και προσωπικά πιστεύω ότι δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης το [email protected] στα 16 ref. γιατί αποτελεί σκουπίδι του encoding από κάποιους ερασιτέχνες ( αν και έχω παίξει στο Xtreamer τέτοιο αρχείο μια χαρά στα 8 ref.κι αυτό επειδή χρησιμοποιεί τον ισχυρότερο Realtek)Φυσικά δεν θα έλεγα όχι νάχε μια coaxial αλλά και οπτική του μια χαρά μου κάνει + την HDMI
Και το τελευταίο και πιο σημαντικό είναι ότι ανακοινώνει από πριν τις βελτιώσεις που πρόκειται να γίνουν σε επόμενα firmware. Πιστεύω ότι όταν πάρουν to license από DTS δεν θα υπάρχει φορμά ήχουν που δεν θα περνάει από το Xtreamer.

Ο πιθανός αντίπαλος του Xtreamer με περισσότερα χαρακτηριστικά και με αμενόμενη χαμηλή τιμή εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα είναι αυτός :

http://www.fullhd.gr/hd-players/media-players/2631-novatron-iamm-ntr81.html

Last edited:

σε οτι εχει να κανει με την τιμη του, θυμιζω οτι στην (μεχρι τωρα) συσκευασια υπαρχει και usb wifi...

καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω με το xtreamer μπορώ να μπώ σε όποια σελίδα του internet θέλω ή μόνο με τα addins που έχει ενσωματωμένα?

Μόνο στα προκαθορισμένα, δεν υπάρχει browser...

The rumors start piling up Xtreamer is ready to launch it's second media player based on the Xtreamer but with an added hard drive inside. Hopefully the upcoming "Xtreamer Pro" available as early as in January will have noiseless operation and no longer is fully plastic although that might be too much to expect of a device costing 119. We let the device "shock" us as they say... either in a good or bad way...

The rumors start piling up Xtreamer is ready to launch it's second media player based on the Xtreamer but with an added hard drive inside. Hopefully the upcoming "Xtreamer Pro" available as early as in January will have noiseless operation and no longer is fully plastic although that might be too much to expect of a device costing 119. We let the device "shock" us as they say... either in a good or bad way...
Και τι παραπάνω θα προσφέρει;

Και τι παραπάνω θα προσφέρει;

"as stated in the blog, some xtreamer members talked about a version 2 of xtreamer, an xtreamer pro could be an etrayz + xtreamer in the same box."

Όλα φήμες ακόμα φυσικα... :smash:

Για το εφέ της υπόθεσης μόνο (αν όλα τα άλλα είναι ίδια)...

sfalma4.jpg

ι :bigcry:

Υπάρχει καμιά λύση ? Μετά από 2-3 ώρες μου βγάζει αυτά τα σφάλματα μία το ένα κ αν το βάλω να κατεβάζει μπορεί να μου βγάλει κ το άλλο :twoguns:
Εδώ http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=38&t=7037 υπάρχει NFS server installing Tutorial μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Υπάρχει καμιά λύση ? Μετά από 2-3 ώρες μου βγάζει αυτά τα σφάλματα μία το ένα κ αν το βάλω να κατεβάζει μπορεί να μου βγάλει κ το άλλο :twoguns:
Εδώ http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=38&t=7037 υπάρχει NFS server installing Tutorial μπορεί κανείς να βοηθήσει?

Αγαπητέ φίλε δεν έχει καμία σχέση το NFS server με το transmission! Τo NFS server αφορά στη συνδεσιμότητα με linux, όπως η Samba για τα windows!

To Transmission είναι εφαρμογή που από ότι βλέπω τρέχει στο Xtreamer μέσω της linux διανομής για το συγκεκριμένο box.

Λίγα ξέρω για το linux αλλά πρέπει να ευθύνεται η συνεργασία linux και optware πακέτο εφαρμογών που περιέχει και το transmission.

Επειδή δεν έχω (ακόμη) το Xtreamer και δεν ξέρω αν δουλεύεις με telnet ή ssh , μπες στην κονσόλα, εν πάσει περιπτώσει, και δωσε την εντολή "ipkg upgrade". Με αυτό το τρόπο θα "περάσει" η τελευταία έκδοση του transmission. Προϋπόθεση να έχεις σύνδεση ιnternet.
Σε περίπτωση που συνεχίζει να μη δουλεύει δοκίμασε την εντολή "ipkg -force-reinstall transmission" για μια εξαναγκασμένη επανεγκατάσταση.

Αν συνεχίζεις να έχεις προβλήματα φοβάμαι πως δεν μπορώ προς το παρόν να σε βοηθήσω, τουλάχιστον μέχρι το πάρω στα χέρια μου!

Καλή τύχη!

καλησπέρα θέλω να ρωτήσω δύο πράγματα:πρώτον αν ξερετε κάποιο addin για browser για το xtreamer εστω κ ανεπίσημο και δευτερον όταν τα αρχεία αναπαράγονται στο media player του pc και στέλνονται με hdmi στην τηλεόραση ή από το xtreamer ενεργοποιούνται τα 200hz της τηλεόρασης?(le40b750)γιατι εγώ τα βλέπω ενεργοποιημένα στην tv αλλά μικρή διαφορά αντιλαμβάνομαι ειδικά σε βίντεο ειδικα για 200hz(πχ από demonstration discs), ενώ όταν αναπαράγονται στο Player της τv βλέπω μεγάλη διαφορά.ισχύει αυτό τι λέτε?

Δεν υπάρχει ούτε ανεπίσημος browser. Όσο για το δεύτερο νομίζω ότι έχει να κάνει με την ίδια την τηλεόραση και πως διαχειρίζεται τα σήματα εισόδου. Απλά πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη ρύθμιση για να έχεις την ομαλότερη κίνηση. Για παράδειγμα, σε βίντεο 1080p 24 μάλλον κακό θα κάνει η ενεργοποίηση των 200Hz παρά καλό...