XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

δεν βλεπει hub φιλε μου.
Ο καθε ενας δισκος μονος του στις υποδοχες του μηχανηματος.
Τους δοκιμασες ξεχωριστα και δεν επαιζαν?

Ξεχωριστά έπαιζαν. 'Οταν τους σύνδεσα σε hub δεν τους έβλεπε.

Πολυ λογικο... Δεν μπορεις να κανεις κατι.Ολα τα media players ετσι παιζουν απο usb.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τη βοήθειά σας φίλοι μου...
Όταν παίζω ένα DVD-iso αρχείο, πως μπορώ να κάνω την επιλογή του υπότιτλου?
Στο συγκεκριμένο που παίζω αυτή τη στιγμή, το iso αρχείο περιλαμβάνει μόνο την ταινία και όχι το αρχικό menu του DVD ώστε να κάνω την επιλογή από εκεί...
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Last edited:

δεν δεχεται εξωτερικους σε αναπαραγωγη .iso.
Κανενα media player δεν το κανει.
Αν εχει εσωτερικους θα τους παιξει κανονικα.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

δεν δεχεται εξωτερικους σε αναπαραγωγη .iso.
Κανενα media player δεν το κανει.
Αν εχει εσωτερικους θα τους παιξει κανονικα.

Εσωτερικούς έχει φίλε μου vadergr, αλλά δυστυχώς δεν τους παίζει!!! :argue:
Μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιλογή ή ρύθμιση?

Μπράβο!

Τα pods πλέον δουλεύουν σχεδόν όλα!
Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα στο να επιστρέψει στο original skin? Από τη στιγμή που το άλλαξα ενώ μπορώ να το αλλάζω στα διάφορα skins δεν μπορώ να επιστρέψω στο αρχικό αφου μου βγάζει πάντα failed!
Επίσης έχω την εντύπωση πως δεν είναι περασμένα όλα τα skins αλλά περίπου τα μισά από αυτά που βγάζει στη λίστα!

Επειδη ειχα διαβασει οτι ειχε καποιο προβλημα ειχα βαλει στο φακελο scripts kai ενα φακελο skins με το original μεσα αν και απο οτι ειδα δημιουργει kai μονο του ενα φακελο skins την πρωτη φορα.Στο πρωτο link
ειχα ξεζιπαρει το αρχειο original.tar.gz που ειχε μεσα στο φακελο original αλλα μαλλον δεν επρεπε.
Οποτε αν κατεβασες το πρωτο link κανε το κοπο κατεβασε το παρακατω και
αντικαταστησε το φακελο original που εχεις ηδη στο φακελο scins που εχεις με το νεοτερο.
http://rapidshare.com/files/367331097/scripts.rar

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εσωτερικούς έχει φίλε μου vadergr, αλλά δυστυχώς δεν τους παίζει!!! :argue:
Μήπως πρέπει να κάνω κάποια επιλογή ή ρύθμιση?
Πάτα το κουμπί των υποτίτλων (κάτω αριστερά) για να κάνεις τη ρύθμιση.

Όπως θα καταλάβατε μάλλον ήδη από το προηγούμενο ποστ μου, σήμερα ήρθε το Xtreamer που παρήγγειλα για τον πεθερό μου. Βέβαια, περιττό να σας πω ότι δεν πρόκειται να του το δώσω, παρά μόνο όταν έρθει το Dune Prime για μένα....:cool4:
Αφού του πρόσθεσα πάνω του τον σκληρό (Western Digital Scorpio Blue WD6400BEVT 640GB HDD 2.5"), που μου είχε προτείνει ο φίλος neof1z, άρχισα τις δοκιμές, συνδέοντάς το στην S10 Πάνυ μου...
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες.... Το "Χρονικό της Νάρνια" σε 1080p απλά έσκιζε και μας άφησε με το στόμα ανοικτό... Συνεχίζω τις δοκιμές και θα σας παραθέσω τις εντυπώσεις σε νέο ποστάρισμά μου.
Απλά, σα μια πρώτη γνώμη να πω ότι το ανεμιστηράκι του δε μου φάνηκε και τόσο ενοχλητικό με την ταχύτητα ρυθμισμένη στο μέγιστο... Βέβαια καλού κακού έχω παραγγείλει και την παθητική ψύξη του Sidewinder, μόνο που δεν τα έβαλα ακόμα για να σας πω εντυπώσεις... Επιφυλάσσομαι και για αυτό...
Δύο ερωτήσεις έχω όμως, πριν κλείσω το ποστ μου:
1) Ένα αρχειάκι DivX (Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων), το οποίο έχει aspect 4:3, δε θα έπρεπε να μου το δείχνει αυτόματα σε full-screen?
2) Ως ρύθμιση εξόδου να αφήσω το HDMI Auto, ή μήπως είναι καλύτερα να το αναπροσαρμόζω, ανάλογα με τον τύπο του αρχείου που παίζω?

Το πήρα και εγώ σήμερα .
Οι πρώτες εντυπώσεις:πολύ καλή ποιότητα εικόνας ,όχι όμως κορυφαία,μου έπαιξε όλα τα αρχεία που δοκίμασα.
Είχα πάρει προχτές το Mvix PVR ,για δοκιμή το πήγα πίσω την επόμενη μέρα,του οποίου η ποιότητα εικόνας (άν και 1080i)μου άρεσε περισσότερο από το XTreamer ,αλλά είχε πρόβλημα στο να παίξει τα περισσότερα mkv(το Mvix) .

Παιδιά γεια σας. Είμαι κι εγώ χρήστης του Xtreamer. Αγόρασα σήμερα από ΠΛΑΙΣΙΟ http://www.plaisio.gr/Peripherals/C...s/Belkin-Usb-4-Port-Hub-Black-F5U034ERBLK.htm
για να συνδέω δύο εξωτερικούς σκληρούς αλλά δεν τους βλέπει. Τι μπορί να φταίει ; Μήπως δεν μπορώ να συνδέσω επιπλέον θύρες USB ;

Αν μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα hubακια,μπορεί και να τα καταφερεις.
Στο δικό μου εχω συνδεδεμένους αυτή τη στιγμή 2 εξωτερικούς πάνω σε 1 hub.
Για να είμαι όμως ειλικρινής είχα δοκιμάσει και με 2-3 άλλα προηγουμένως χωρίς αποτελεσμα.

Πάτα το κουμπί των υποτίτλων (κάτω αριστερά) για να κάνεις τη ρύθμιση.

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται με τα DVD-iso έχει πρόβλημα το Xtreamer μου.
Να σημειώσω εδώ ότι τα iso τα έφτιαξα εγώ με το Nero 8. Μήπως φταίει αυτό?
Συγκεκριμένα δοκίμασα δύο iso. To πρώτο το έκανα από ένα DVD folder που περιείχε μόνο την ταινία και όχι το μενού του DVD. To δεύτερο το δημιούργησα από ένα DVD folder που περιείχε κανονικά όλα τα αρχεία του αρχικού DVD (μενού, έξτρας, κτλ).
Και στα δύο iso αρνείτο πεισματικά να μου δώσει υπότιτλους και μάλιστα στο δεύτερο δε μου έδινε ούτε τα μενού του DVD. Nα σημειώσω εδώ ότι τα αντίστοιχα folders (όχι σε iso) το Xtreamer μου τα έπαιξε κανονικά με αλλαγή υποτίτλων, πρόσβαση στα μενού κτλ...
Προτάσεις κάποιος φίλος, ως προς το τι μπορεί να φταίει? Φταίει το Nero, με το οποίο έφτιαξα τα DVD-iso, φταίει κάτι άλλο? Please, help...

Αν μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα hubακια,μπορεί και να τα καταφερεις.
Στο δικό μου εχω συνδεδεμένους αυτή τη στιγμή 2 εξωτερικούς πάνω σε 1 hub.
Για να είμαι όμως ειλικρινής είχα δοκιμάσει και με 2-3 άλλα προηγουμένως χωρίς αποτελεσμα.
Γνωρίζεις κάποια μάρκα;

τελικα upload μεγαλων αρχειων μεσω δικτυου μηπως ξερει καποιος πως ακριβως κανουμε?

Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται με τα DVD-iso έχει πρόβλημα το Xtreamer μου.
Να σημειώσω εδώ ότι τα iso τα έφτιαξα εγώ με το Nero 8. Μήπως φταίει αυτό?
Συγκεκριμένα δοκίμασα δύο iso. To πρώτο το έκανα από ένα DVD folder που περιείχε μόνο την ταινία και όχι το μενού του DVD. To δεύτερο το δημιούργησα από ένα DVD folder που περιείχε κανονικά όλα τα αρχεία του αρχικού DVD (μενού, έξτρας, κτλ).
Και στα δύο iso αρνείτο πεισματικά να μου δώσει υπότιτλους και μάλιστα στο δεύτερο δε μου έδινε ούτε τα μενού του DVD. Nα σημειώσω εδώ ότι τα αντίστοιχα folders (όχι σε iso) το Xtreamer μου τα έπαιξε κανονικά με αλλαγή υποτίτλων, πρόσβαση στα μενού κτλ...
Προτάσεις κάποιος φίλος, ως προς το τι μπορεί να φταίει? Φταίει το Nero, με το οποίο έφτιαξα τα DVD-iso, φταίει κάτι άλλο? Please, help...
Για δοκίμασε και με κανένα άλλο πρόγραμμα.
Πχ το ImgBurn που είναι και δωρεάν.

Νεα Ultimate RSS list #8 ανανεωμενη πιο φιλικη με κατηγοριες.
Μια family friendly και μια adults που περιεχει επιπλεον και μια XXX κατηγορια

File comment: Family friendly version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1622

File comment: Adult version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1623

Νεα Ultimate RSS list #8 ανανεωμενη πιο φιλικη με κατηγοριες.
Μια family friendly και μια adults που περιεχει επιπλεον και μια XXX κατηγορια

File comment: Family friendly version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1622

File comment: Adult version of Ultimate List #8
http://forum.xtreamer.net/download/file.php?id=1623

kotikos τι ακριβώς είναι τα παραπάνω?:worshippy:

Απο τα παραπανω λινκ μπορεις να κατεβασεις ενα φακελο script το οποιο απλα το αντιγραφεις στο σκληρο του xt ή σε καποιο εξωτερικο δισκο και μετα απο το μενου του χτ πας στο internet(διαδικτυο) και πας στo custom rss(personal) και πλεον εκει θα υπαρχουν διαφορες επιλογες οπως ιντερνετικα καναλια live(live 24) η βιντεακια (στην adult εκδοση περιεχονται και καποια xxx καναλια)
Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα να επιλεξεις πιο skin θελεις(skin manager) οπου την 1η φορα που θα το επιλεξεις περιμενεις λιγο παραπανω ωστε να κανει backup το original skin και να κατεβασει τα υπολοιπα)
Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα video wall η video jukebox αλλα γι αυτα θελει λιγο παραπανω διαβασμα στo επισημο forum xt.Αν και κατι τετοιο και πιο ευκολο θα προσφερει στο firmware 3.

Απο τα παραπανω λινκ μπορεις να κατεβασεις ενα φακελο script το οποιο απλα το αντιγραφεις στο σκληρο του xt ή σε καποιο εξωτερικο δισκο και μετα απο το μενου του χτ πας στο internet(διαδικτυο) και πας στo custom rss(personal) και πλεον εκει θα υπαρχουν διαφορες επιλογες οπως ιντερνετικα καναλια live(live 24) η βιντεακια (στην adult εκδοση περιεχονται και καποια xxx καναλια)
Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα να επιλεξεις πιο skin θελεις(skin manager) οπου την 1η φορα που θα το επιλεξεις περιμενεις λιγο παραπανω ωστε να κανει backup το original skin και να κατεβασει τα υπολοιπα)
Επισης υπαρχει και η δυνατοτητα video wall η video jukebox αλλα γι αυτα θελει λιγο παραπανω διαβασμα στo επισημο forum xt.Αν και κατι τετοιο και πιο ευκολο θα προσφερει στο firmware 3.

δεν μου βγάζει την επιλογή personal και έχω το 2.3.1 firmware...?>????