XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το αρχικό ήταν μαιμού άλλα αυτό που έδινε ο ksessalonikios φίλος μας ήταν γνήσιο.
το κατέβασα και το εγκατέστησα και εγώ ο ίδιος!
Μου πέρασε μέσα την beta 14 με επιλογή για jukebox που όταν πήγαινες να κατεβάσεις το installation δεν έβρισκε την διεύθυνση (προφανώς δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα στην συγκεκριμένη διεύθυνση)
Κατέβασε με επιτυχία το live9 μέσα απο το μενού internet άλλα όταν πήγαινα στα skin δεν τα έβρισκε στο net.
Το πιο σημαντικό για όσους έχουν το pro ή το sidewinder ήταν η επιλογή HD που προστέθηκε στα format ήχου

Το αρχικό ήταν μαιμού άλλα αυτό που έδινε ο ksessalonikios φίλος μας ήταν γνήσιο.
Μου πέρασε μέσα την beta 14 με επιλογή για jukebox που όταν πήγαινες να κατεβάσεις το installation δεν έβρισκε την διεύθυνση (προφανώς δεν το έχουν ανεβάσει ακόμα στην συγκεκριμένη διεύθυνση)
Κατέβασε με επιτυχία το live9 μέσα απο το μενού internet άλλα όταν πήγαινα στα skin δεν τα έβρισκε στο net.
Το πιο σημαντικό για όσους έχουν το pro ή το sidewinder ήταν η επιλογή HD που προστέθηκε στα format ήχου

Το μόνο ίσως χρήσιμο της υπόθεσης θα ήταν ΑΝ κυκλοφορούσε το sidewinder XT (με το νέο chip) για να δούμε αν λειτουργεί το HD audio passthrough, αλλά επειδή .... ΔΕΝ κυκλοφορεί ακόμη όλα αυτά που γίνονται γύρω μας μπορεί κανείς να τα πει, φάρσα, κωμωδία, αστείο, πυροτέχνημα ή ακόμη και δούλεμα κανονικό´!!!
Γι' αυτό καθίστε στα αυγά σας και περιμένετε ΟΤΑΝ κυκλοφορήσει το επίσημο 2.4 .-

Το μόνο ίσως χρήσιμο της υπόθεσης θα ήταν ΑΝ κυκλοφορούσε το sidewinder XT (με το νέο chip) για να δούμε αν λειτουργεί το HD audio passthrough, αλλά επειδή .... ΔΕΝ κυκλοφορεί ακόμη όλα αυτά που γίνονται γύρω μας μπορεί κανείς να τα πει, φάρσα, κωμωδία, αστείο, πυροτέχνημα ή ακόμη και δούλεμα κανονικό´!!!
Γι' αυτό καθίστε στα αυγά σας και περιμένετε ΟΤΑΝ κυκλοφορήσει το επίσημο 2.4 .-
το sidewinder με το chipset που φοράει το pro κυκλοφορεί και πωλείται ήδη.

Εχει κανεις την 2.4 beta 15?

και μερικές foto απο το δικό μου

dsc00233om.jpg

dsc00234rp.jpg

dsc00235gy.jpg

το sidewinder με το chipset που φοράει το pro κυκλοφορεί και πωλείται ήδη.

Ποιός το έχει στα χέρια του? Κανένας! Δεν έχει ακόμη φτάσει σε κάποιο τελικό χρήστη! Γι´αυτό λέω πως προς το παρόν το FW που διέρρευσε δεν αποσκοπεί πουθενά αλλά παρά στο να πετάξει ένα πυροτέχνημα στον αέρα και να κερδίσουν λίγο ακόμη χρόνο!

Αφήστε τους να "παίζουν" με τις διαρροές και πάτε ρίξτε κανένα μπανάκι να δροσιστούμε και μέχρι να γυρίσουμε θα έχουμε το επίσημο να "παίζουμε"!!! -bye-

Ακριβώς τα ίδια και σε εμένα, αλλά δεν παίζει καθόλου ήχο από digital out είτε DTS 5.1 είτε Dolby Digital 5.1.
Γύρισα στην 2.4b10 και όλα επανήλθαν.

Σε μένα παίζει κανονικά dts 5.1 με την επιλογή για dts-hd/dd true κτλ
μόλις το δοκίμασα...απλά αν και δεν έχω ΗD ενισχυτή, φαντάζομαι ότι δεν θα παίζει HD μιάς και είναι το απλό και όχι το sidewinder

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Σε μένα παίζει κανονικά dts 5.1 με την επιλογή για dts-hd/dd true κτλ
μόλις το δοκίμασα...απλά αν και δεν έχω ΗD ενισχυτή, φαντάζομαι ότι δεν θα παίζει HD μιάς και είναι το απλό και όχι το sidewinder
Δεν παίζει, πράγματι.
Η μόνη διαφορά, στο Xtreamer 2,5, είναι ότι τώρα αναγνωρίζει τον DTS-HD ήχο και το γράφει στα info's.
Πάλι όμως στέλνει το DTS core, όπως δείχνει και ο ενισχυτής.
Στο TrueHD, εξακολουθεί να στέλνει μόνο δύο (+1) κανάλια.

Ας ελπίσουμε ότι στα καινούρια κάνει passthrough.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μόλις πήρα το Xtreamer Side Cooler -XSC Cooler που το είχε σε πολύ καλή τιμή.
Κάνει πολύ καλή δουλειά, το δοκίμασα χθες και ζεστάθηκε αρκετά μετά από 2 ώρες 1080p.
Το έχουν σε προσφορά και βγαίνει με τα μεταφορικά γύρω στα 14 . (Δυστυχώς στέλνει μόνο συστημένο και τα μεταφορικά είναι πιο ακριβά από την ψύκτρα).

Εγώ δεν ήθελα να δώσω 30 για το Sidewinder και κατέληξα σε αυτό. Όπως αναφέρει πάντως είναι ημιεπίσημη λύση και έτσι δεν χάνεται η εγγύηση.

Επιτέλους και αθόρυβο το Xtreamer!

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μόλις πήρα το Xtreamer Side Cooler -XSC Cooler που το είχε σε πολύ καλή τιμή.
Κάνει πολύ καλή δουλειά, το δοκίμασα χθες και ζεστάθηκε αρκετά μετά από 2 ώρες 1080p.
Το έχουν σε προσφορά και βγαίνει με τα μεταφορικά γύρω στα 14 . (Δυστυχώς στέλνει μόνο συστημένο και τα μεταφορικά είναι πιο ακριβά από την ψύκτρα).

Εγώ δεν ήθελα να δώσω 30 για το Sidewinder και κατέληξα σε αυτό. Όπως αναφέρει πάντως είναι ημιεπίσημη λύση και έτσι δεν χάνεται η εγγύηση.

Επιτέλους και αθόρυβο το Xtreamer!
Μετά από 2 ώρες ζεστάθηκε ή δεν ζεστάθηκε ;

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Δεν παίζει, πράγματι.
Η μόνη διαφορά, στο Xtreamer 2,5, είναι ότι τώρα αναγνωρίζει τον DTS-HD ήχο και το γράφει στα info's.
Πάλι όμως στέλνει το DTS core, όπως δείχνει και ο ενισχυτής.
Στο TrueHD, εξακολουθεί να στέλνει μόνο δύο (+1) κανάλια.

Ας ελπίσουμε ότι στα καινούρια κάνει passthrough.

:award:Είσαι απόλυτα ορθός "ως προς τη διαπίστωση"
μετά από έλεγχο που έκανα στα strings της γλώσσας όπως αυτά "συνδέονται" με το λογισμικό του Xtreamer, διαπίστωσα ότι το μόνο που έκαναν είναι να αλλάξουν την απόδοση "ερμηνεία" των όρων.

Άπλα πολύ απλά αντικατέστησαν:

το DTS / AC3 2.1CH με το DTS/Dolby Digital 2.1CH
το DTS / AC3 5.1CH με το DTS-HD/Dolby TrueHD/Dolby Digital+
και διατήρησαν AAC/FLAC/OGG 5.1CH PCM(HDMI)

:damnyou:BANANIA δεν είναι μόνο η Ελλάδα!!!

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!
Ένα ηλίθιο ερώτημα από μέρους μου: Μήπως οι τύποι δεν έχουν πληρώσει για τη χρήση του "Dolby TrueHD"; (σε σχέση μ' εμάς που πληρώσαμε για να αγοράσουμε την εν λόγω συσκευή)

βλέπε το WD g1

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

μετά από έλεγχο που έκανα στα strings της γλώσσας όπως αυτά "συνδέονται" με το λογισμικό του Xtreamer, διαπίστωσα ότι το μόνο που έκαναν είναι να αλλάξουν την απόδοση "ερμηνεία" των όρων.

Ένα ηλίθιο ερώτημα από μέρους μου: Μήπως οι τύποι δεν έχουν πληρώσει για τη χρήση του "Dolby TrueHD"; (σε σχέση μ' εμάς που πληρώσαμε για να αγοράσουμε την εν λόγω συσκευή)

βλέπε το WD g1
Θα φανεί στο χειροκρότημα!!!

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

βλέπε το WD g1

Το ερώτημα σου δεν είναι ηλίθιο.Εμάς μας περνάνε για ηλίθιους.Υποτίθεται ότι εδώ και 10 μήνες ήταν στης υπογραφές για της άδειες.

Όπως είπε και ο φίλος parisal

Το ερώτημα σου δεν είναι ηλίθιο.Εμάς μας περνάνε για ηλίθιους.Υποτίθεται ότι εδώ και 10 μήνες ήταν στης υπογραφές για της άδειες.

Όπως είπε και ο φίλος parisal

- (MicroHartman) Η ποινική ρήτρα "ως χασούρα" είναι πολλαπλάσια από το να δυσαρεστήσουμε κάποιους καταναλωτές. Μια κοινή πρακτική που εφαρμόζεται επί το πλείστον από τις εταιρείες του χώρου βγάζω κάτι ?καινούργιο? και κερδίζω κ' (από) άλλους ηλίθιους .

Last edited:

Για να είμαι ειλικρινής το θέμα δεν είναι μόνο το DTS-HD/Dolby TrueHD/Dolby Digital+, αλλά κ´άλλα όπως π.χ οι ροές mms ( σε ότι αφορά το διαδικτυακό ραδιόφωνο και που ίσως οι διαπραγματεύσεις να ευοδώθηκαν προς όφελος μας).

Last edited: