XTreamer Media Player

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

το δοκιμασα εγώ κι εχω να πω οτι ειναι αρκετά αργό, αμα εχεις αρκετες ταινίες και θες να πας στις τελευταιες την πατησες.

Πως λειτουργεί?
το τρέχεις από το PC και ετοιμάζει τις ταινίες?
δίκτυο υποστηρίζει?
Skins?

Τα ρωτάω επειδή δεν το είδα κάπου σε λειτουργία...

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το αρχείο του ydatografida με τους ελληνικούς ραδιοσταθμούς σε κανένα megaupload. Δεν το βρίσκω κάπου αλλού.
Ευχαριστώ πολύ

Σίμος

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το αρχείο του ydatografida με τους ελληνικούς ραδιοσταθμούς σε κανένα megaupload. Δεν το βρίσκω κάπου αλλού.
Ευχαριστώ πολύ

Σίμος

Το απόγευμα θα το ανεβάσω.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Πως λειτουργεί?
1-> το τρέχεις από το PC και ετοιμάζει τις ταινίες?
2-> δίκτυο υποστηρίζει?
3-> Skins?

Τα ρωτάω επειδή δεν το είδα κάπου σε λειτουργία...

1. Εγώ ετοιμασα τη βαση απο το pc αλλά στο μενου του εχει και επιλογή να την κάνεις μεσα απο το xtreamer που ομως δε λειτουργεί ακόμα
2. Αν και δεν το δοκιμασα φανταζομαι πως ναι, δε βρισκω το λογο γιατί οχι
3. Δεν ειδα καποια σχετική επιλογή

Σχετικά με το προηγουμενο σχόλιό μου οτι ειναι αρκετά αργό, τελικα αν πατας παρατεταμενα το κουμπι, κι οχι επαναλαμβανόμενα, τοτε βελτιώνεται αρκετά η ταχύτητα μετακίνησης.

Παιδια βοηθεια... Εδω και δυο βδομαδες βλεπω μεσω το xTreamer στο προβολι ταινιες σε mkv x264 αρχεια το εχω συνδεμενο σε παλιο σχετικα ενισχυτη (δηλαδη χωρις hdmi) αναλογικα Audio κε παρατηρω οτι ο ηχος παιζει 1 δευτερολεπτο ποιο γρηγορα απο οτι η εικονα.... τι γινετε....???

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Έχει βγει Xtreamer Xtreamer 2.4.0b18, την έχω δοκιμάσει δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα.
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει εδώ

Πριν από μερικά λεπτά εγκατέστησα (με επιτυχία) το firmware 2.3.3 (Emergency firmware) του XtreamerPro σε συσκευή Xtreamer.

Στη συνέχεια ακολούθησε η αναβάθμιση του firmware στην έκδοση 2.4b18 του XtreamerPro.

Θα ελέγξω τη λειτουργία της συσκευής και θα ενημερώσω.

Προς το παρόν λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

Πριν από μερικά λεπτά εγκατέστησα (με επιτυχία) το firmware 2.3.3 (Emergency firmware) του XtreamerPro σε συσκευή Xtreamer.

Στη συνέχεια ακολούθησε η αναβάθμιση του firmware στην έκδοση 2.4b18 του XtreamerPro.

Θα ελέγξω τη λειτουργία της συσκευής και θα ενημερώσω.

Προς το παρόν λειτουργεί χωρίς πρόβλημα.

Ξέχασα, η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή. Λήψη του XtreamerPro firmware 2.3.3 Emergency firmware. Αποσυμπίεση και μετονομασία του αρχείου install_pro.img σε install.img , τέλος ακολουθούμε τις οδηγίες όπως αυτές περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της συσκευής.

Τo παραπάνω και για την έκδοση firmware 2.4b18 του XtreamerPro.

Μπερδεύτηκα...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πέρασες το firmware του Xtreamer Pro σε απλό Xtreamer (όχι sidewinder)?
Και αν κατάλαβα καλά, τώρα έχεις το menu του Pro στο απλό?

Μπερδεύτηκα...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πέρασες το firmware του Xtreamer Pro σε απλό Xtreamer (όχι sidewinder)?
Και αν κατάλαβα καλά, τώρα έχεις το menu του Pro στο απλό?

Ναι, αυτό έκανα.

Άπλα, πολύ απλά, όπως το περιγράφω παραπάνω.

τώρα που έβαλες το fw του pro, μήπως τέσταρες τον ήχο; για DTS-MA πχ;

τώρα που έβαλες το fw του pro, μήπως τέσταρες τον ήχο; για DTS-MA πχ;

ΟΧΙ, δεν διαθέτω που να σύστημα υποστηρίζει τα τα παρακάτω:

DTS DmixTrueHD DmixDTS-HD MA DmixDTS PassTrueHD PassDTS-HD MA Pass

Δουλεύει ικανοποιητικά, με εξαίρεση μια δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε κατά την αναπαραγωγή (και επισκόπηση) ενός αρχείου mkv. Προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δουλεύει ικανοποιητικά, με εξαίρεση μια δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε κατά την αναπαραγωγή (και επισκόπηση) ενός αρχείου mkv. Προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα.
Ποιό είναι το κέρδος από αυτή την αλλάγή;