Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...
Δεν δοκιμάζεις αν, παίζει DTS-MA από .mkv;Thanks !!!!!
Δεν δοκιμάζεις αν, παίζει DTS-MA από .mkv;Thanks !!!!!
Δεν δοκιμάζεις αν, παίζει DTS-MA από .mkv;
μεσω καλωδιουπως έχεις κάνει τη σύνδεση;
Την έβαλα...και την έβγαλα. Πολλά bugs και κολλήματα. Δεν πάιζει και το Jukebox. Ασε νε δούμε τι θα είναι η RC2 που δώσουν αύριο το βράδυ στις 10 όπως είπαν .
μεσω ethernet να δω δισκο που τον εχω ορισει κοινοχρηστο. βλεπω το workgroup αλλα ζητα ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ βγαζει μηνυμα logon failΤι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις μέσα από τα win 7;
Έκανες αναβάθμιση στο jukebox, από την 0.1.27 στην 0.1.30 (προσφερόταν για upgrade); Γιατί κι εδώ το έκανα και δεν δούλευε, αλλά έκανα το απλό. Διέγραψα τον φάκελο του jukebox από το δίσκο, και μου έδωσε ξανά την δυνατότητα εγκατάστασης (έκανα και reset την database). Νομίζω ότι είναι ασύμβατες οι εκδόσεις μεταξύ τους, είχαν γράψει κάτι παρόμοιο αν θυμάμαι καλά στο φόρουμ, ότι θα υπάρχουν διαφορές στην/στις τελική/ές εκδόσεις του jukebox. Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα να βάλω και τη έκδοση b20 του pro στο απλό, αλλά μετά την εγκατάσταση έκανε συνεχές loop στην αρχική οθόνη (δεν ξεκινούσε δηλαδή κανονικά) έτσι έβαλα την b20 του απλού. Για την ώρα δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...
Δοκίμασες και τις δυό εκδόσεις;Προσοχή, οι εκδόσεις firmware 2.4.0b18 και 2,4,0b20 για το Xtreamer και το XtreamerPro έχουν πρόβλημα (Δεν αναπαράγουν αρκετά αρχεία mkv, πού σε παλιότερες εκδόσεις αυτά αναπαράγονταν χωρίς κανένα πρόβλημα).
Προτείνω, να μην χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω εκδόσεις firmware.
Δοκίμασες και τις δυό εκδόσεις;
Για Xtreamer και το XtreamerPro;
Εγώ που θέλω απλώς να περάσω το fw του pro στο απλό, αν περάσω μόνο το emergency fw θα μου παίζει κανονικά ή θα έχει κανένα πρόβλημα?
(δεν καίγομαι για HD ήχο μιά που δεν έχω τέτοιο ενισχυτή και το jukebox θέλω να το βάλω όταν τελειώσει)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.