XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ρε παιδια τι παζει με τα αρχεια μεσω δικτυου και win7;
προσπαθω να το σεταρω και δε λεει να κατσει με τιποτα....

sos sos sos

πως έχεις κάνει τη σύνδεση;

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Δεν δοκιμάζεις αν, παίζει DTS-MA από .mkv;

Την έβαλα...και την έβγαλα. Πολλά bugs και κολλήματα. Δεν πάιζει και το Jukebox. Ασε νε δούμε τι θα είναι η RC2 που δώσουν αύριο το βράδυ στις 10 όπως είπαν .

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις μέσα από τα win 7;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

Την έβαλα...και την έβγαλα. Πολλά bugs και κολλήματα. Δεν πάιζει και το Jukebox. Ασε νε δούμε τι θα είναι η RC2 που δώσουν αύριο το βράδυ στις 10 όπως είπαν .

Έκανες αναβάθμιση στο jukebox, από την 0.1.27 στην 0.1.30 (προσφερόταν για upgrade); Γιατί κι εδώ το έκανα και δεν δούλευε, αλλά έκανα το απλό. Διέγραψα τον φάκελο του jukebox από το δίσκο, και μου έδωσε ξανά την δυνατότητα εγκατάστασης (έκανα και reset την database). Νομίζω ότι είναι ασύμβατες οι εκδόσεις μεταξύ τους, είχαν γράψει κάτι παρόμοιο αν θυμάμαι καλά στο φόρουμ, ότι θα υπάρχουν διαφορές στην/στις τελική/ές εκδόσεις του jukebox. Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα να βάλω και τη έκδοση b20 του pro στο απλό, αλλά μετά την εγκατάσταση έκανε συνεχές loop στην αρχική οθόνη (δεν ξεκινούσε δηλαδή κανονικά) έτσι έβαλα την b20 του απλού. Για την ώρα δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τι ακριβώς προσπαθείς να κάνεις μέσα από τα win 7;
μεσω ethernet να δω δισκο που τον εχω ορισει κοινοχρηστο. βλεπω το workgroup αλλα ζητα ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ βγαζει μηνυμα logon fail

Εντάξει, αυτό είναι το γνωστό θέμα με τα win 7.

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/82/How-to: Enable file sharing on Windows Vista?
http://shop.xtreamer.net/Support/qu...ing+Windows+XP{47}Vista{47}7{47}Server+shares

To user name και το pass που ζητά είναι το ίδιο του χρήστη που έχεις στα windows 7 (αν δεν έχεις user/pass καλό είναι να βάλεις έτσι κι αλλιώς).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players

Έκανες αναβάθμιση στο jukebox, από την 0.1.27 στην 0.1.30 (προσφερόταν για upgrade); Γιατί κι εδώ το έκανα και δεν δούλευε, αλλά έκανα το απλό. Διέγραψα τον φάκελο του jukebox από το δίσκο, και μου έδωσε ξανά την δυνατότητα εγκατάστασης (έκανα και reset την database). Νομίζω ότι είναι ασύμβατες οι εκδόσεις μεταξύ τους, είχαν γράψει κάτι παρόμοιο αν θυμάμαι καλά στο φόρουμ, ότι θα υπάρχουν διαφορές στην/στις τελική/ές εκδόσεις του jukebox. Παρεμπιπτόντως, δοκίμασα να βάλω και τη έκδοση b20 του pro στο απλό, αλλά μετά την εγκατάσταση έκανε συνεχές loop στην αρχική οθόνη (δεν ξεκινούσε δηλαδή κανονικά) έτσι έβαλα την b20 του απλού. Για την ώρα δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα...

Αυτό έκανα κι εγώ με το Jukebox. Επίσης παρατήρησα ότι δεν μου έβλεπε το ένα USB από τα 2 . Οπότε είπα να το αφήσω το πολύ ψάξιμο ....και να περιμένω ως αύριο...

Προσοχή, οι εκδόσεις firmware 2.4.0b18 και 2,4,0b20 για το Xtreamer και το XtreamerPro έχουν πρόβλημα (Δεν αναπαράγουν αρκετά αρχεία mkv, πού σε παλιότερες εκδόσεις αυτά αναπαράγονταν χωρίς κανένα πρόβλημα).

Προτείνω, να μην χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω εκδόσεις firmware.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Προσοχή, οι εκδόσεις firmware 2.4.0b18 και 2,4,0b20 για το Xtreamer και το XtreamerPro έχουν πρόβλημα (Δεν αναπαράγουν αρκετά αρχεία mkv, πού σε παλιότερες εκδόσεις αυτά αναπαράγονταν χωρίς κανένα πρόβλημα).

Προτείνω, να μην χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω εκδόσεις firmware.
Δοκίμασες και τις δυό εκδόσεις;
Για Xtreamer και το XtreamerPro;

Εγώ που θέλω απλώς να περάσω το fw του pro στο απλό, αν περάσω μόνο το emergency fw θα μου παίζει κανονικά ή θα έχει κανένα πρόβλημα?
(δεν καίγομαι για HD ήχο μιά που δεν έχω τέτοιο ενισχυτή και το jukebox θέλω να το βάλω όταν τελειώσει)

Εγώ που θέλω απλώς να περάσω το fw του pro στο απλό, αν περάσω μόνο το emergency fw θα μου παίζει κανονικά ή θα έχει κανένα πρόβλημα?
(δεν καίγομαι για HD ήχο μιά που δεν έχω τέτοιο ενισχυτή και το jukebox θέλω να το βάλω όταν τελειώσει)

Στη συσκευή μου το firmware 2.4.0b20 του XtreamerPro δεν έπαιξε (ούτε το emergency αλλά ούτε και το κόλπο της αναβάθμισης από την μία έκδοση στη άλλη, αρνιόταν να εκκινηθεί με το firmware 2.4.0b20).

Το ίδιο όπως κι εδώ δηλαδή. Btw, τα αρχεία mkv που δεν παίζουν, όπως λες πιο πάνω, έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην κωδικοποίηση; Γιατί εδώ δοκίμασα ένα ολόκληρο δίσκο (κάποια δευτερόλεπτα από κάθε ταινία φυσικά) με mkv, και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με το 2.4.0b20.