XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

κάτσε, μπερδεύτηκα....
αν περάσω ΜΟΝΟ το emergency fw του pro στο απλό, με το κόλπο της μετονομασίας, δεν θα μου παίζει καθόλου?

Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Το ίδιο όπως κι εδώ δηλαδή. Btw, τα αρχεία mkv που δεν παίζουν, όπως λες πιο πάνω, έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στην κωδικοποίηση; Γιατί εδώ δοκίμασα ένα ολόκληρο δίσκο (κάποια δευτερόλεπτα από κάθε ταινία φυσικά) με mkv, και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με το 2.4.0b20.

Μου βγάζει μήνυμα - Μη έγκυρο αρχείο -

Θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Τί να πω, δεν ξέρω;

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

κάτσε, μπερδεύτηκα....
αν περάσω ΜΟΝΟ το emergency fw του pro στο απλό, με το κόλπο της μετονομασίας, δεν θα μου παίζει καθόλου?

Τουλάχιστον με την b20 που δοκίμασα, δεν δούλευε είτε με τον ένα τρόπο (δηλαδή πρώτα η emergency 2.3.3 και μετά η 2.4.b20) είτε με τον άλλο (απευθείας η emergency 2.4.b20 του pro).

Ανακοίνωσαν ότι το Youtube παίζει στο Xtreamer σε HD.

κάτσε, μπερδεύτηκα....

Με επιφύλαξη: Η έκδοση 2.4.0b20 (emergency ή απλή αναβάθμιση) του XtreamerPro δεν λειτουργεί σε Xtreamer.

H έκδοση 2.4.0b18 του XtreamerPro λειτουργεί σε Xtreamer.

Last edited:
Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εντάξει, αυτό είναι το γνωστό θέμα με τα win 7.

http://shop.xtreamer.net/Support/questions/82/How-to: Enable file sharing on Windows Vista?
http://shop.xtreamer.net/Support/qu...ing+Windows+XP{47}Vista{47}7{47}Server+shares

To user name και το pass που ζητά είναι το ίδιο του χρήστη που έχεις στα windows 7 (αν δεν έχεις user/pass καλό είναι να βάλεις έτσι κι αλλιώς).
thanks

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Δοκίμασα και εγώ την 2.4.0b18 του XtreamerPro και δεν την πήρε ,βγαίνει μόνο η κάρτα του Xtreamer.
Γυρίζω στην Xtreamer 2.4.b18.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

H έκδοση 2.4.0b18 του XtreamerPro λειτουργεί σε Xtreamer.
Ίσως και αυτό να μην απόλυτο.
Να εξαρτάται από το κομμάτι και πως κάθεται η αναβάθμιση επάνω ,σε εμένα υπήρχαν προβλήματα στην 2.4.0b18 του XtreamerPro.

δοκίμασα να περάσω μόνο το emergency fw 2.3.2 και ενώ μου έβγαζε το μενού του pro, όταν πήγαινα να παίξω οποιαδήποτε ταινία είτε απο το σκληρό, είτε απο δίκτυο, έκανε επανεκκίνηση...

δοκίμασα να περάσω μόνο το emergency fw 2.3.2 και ενώ μου έβγαζε το μενού του pro, όταν πήγαινα να παίξω οποιαδήποτε ταινία είτε απο το σκληρό, είτε απο δίκτυο, έκανε επανεκκίνηση...
Το ίδιο έκανε και σε εμένα.
Όμως κάποιες ταινίες μου της έπαιξε με προβλήματα στην κίνηση.
Σε ένα στκάκι είχα έντεκα αρχεία (ταινίες ,σειρές κ.α) μου έπαιξε τις δύο,σε όσα είχε πρόβλημα μου έκανε επανεκκίνηση.
Το ίδιο μου έκανε και με την 2.4.0b18 του XtreamerPro.

Λογικά μου φαίνονται πάντως εμένα όλα αυτά. Το firmware για το pro πρέπει να είναι optimized για την διπλάσια μνήμη RAM που έχει το pro (256MB αντί 128ΜΒ), και να την εκμεταλλεύεται πλήρως. Βάζοντας το στο απλό ξεπερνιέται η χρήση της εγκατεστημένης RAM και δημιουργούνται τα διάφορα προβλήματα. (συν τοις άλλοις, έχει και τον controller για το e-sata, αλλά αυτός δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην περίπτωση μας).

Λογικά μου φαίνονται πάντως εμένα όλα αυτά. Το firmware για το pro πρέπει να είναι optimized για την διπλάσια μνήμη RAM που έχει το pro (256MB αντί 128ΜΒ), και να την εκμεταλλεύεται πλήρως. Βάζοντας το στο απλό ξεπερνιέται η χρήση της εγκατεστημένης RAM και δημιουργούνται τα διάφορα προβλήματα. (συν τοις άλλοις, έχει και τον controller για το e-sata, αλλά αυτός δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην περίπτωση μας).

Μιας και μιλάμε για την μνήμη....το Jukebox χρειάζεται μπόλικη για να λειτουργήσει γρήγορα και σωστά. Είμαι σίγουρος ότι ένα από τα σημαντικά τους προβλήματα είναιι να το κάνουν να λειτουργεί γρήγορα χρησιμοποιώντας swap memory. Στην έκδοση πάντως 2.4b18 σέρνεται.

Γιατί μέσα απο το main menu,μόλις επιλεξω το Movie Jukebox μου κρασάρει το μηχάνημα;
Μέσα όμως απο το web Interface το Jukebox μου δουλευει κανονικά.

Βρε παιδια επειδη δεν ειμαι και ο σουπερ ντουπερ σχετικος , να την κατεβασω και να την βαλω αυτη την 2,4 ob 20 ?
Εννοω απο το Original Xtreamer site η' να κατσω με την 2.3.1 που μου λειτουργει αψογα?

Γιατί μέσα απο το main menu,μόλις επιλεξω το Movie Jukebox μου κρασάρει το μηχάνημα;
Μέσα όμως απο το web Interface το Jukebox μου δουλευει κανονικά.

Edit:Άκυρο,το βρήκα :idea:

Βρε παιδια επειδη δεν ειμαι και ο σουπερ ντουπερ σχετικος , να την κατεβασω και να την βαλω αυτη την 2,4 ob 20 ?
Εννοω απο το Original Xtreamer site η' να κατσω με την 2.3.1 που μου λειτουργει αψογα?
καλή ερώτηση, καίγεσαι για HD audio και jukebox; αν ναι τότε δοκίμασε, δε χάνεις τίποτα. Αν όχι τότε κάτσε με αυτή που έχεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρ

καλή ερώτηση, καίγεσαι για HD audio και jukebox; αν ναι τότε δοκίμασε, δε χάνεις τίποτα. Αν όχι τότε κάτσε με αυτή που έχεις
HD Audio, έτσι κι αλλιώς, δε δίνει το παλιό.

Κοίτα εγώ δικίμασα όλες τις beta που διέρευσαν και δεν είχα σε καμία το παραμικρό πρόβλημα.
Αυτή κιόλας είναι και στο επίσημο σαιτ.
Η 2,4 ob 20 έχει κάποιες παραπάνω ρυθμίσεις ,καλύτερη ποιότητα εικόνας από την 2.3.1.
Θα σου πρότεινα να την δοκιμάσεις .