XTreamer Media Player

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Όπως έχω ξαναγράψει...

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=1296828&postcount=2430

...μόνο ένας δορυφορικός δέκτης είχε (και έχει) πρόβλημα με την τηλεόραση μου. Με το Xtreamer δεν έχω παρατηρήσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Μάλλον είναι να μην τύχει κάποιος περίεργος συνδυασμός συγκεκριμένης συσκευής με συγκεκριμένη τηλεόραση στις συνδέσεις HDMI...

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

greekgreek απλά είχε σταματήσει να το παρουσιάζει τόσο συχνά - ίσως επειδή το καλοκαίρι δεν έχει και κάτι ιδιαίτερο να δώ απο σειρές και δεν το χρησιμοποιούσα τόσο πολύ.

εντωμεταξύ τώρα δοκιμάζω κάτι άλλο για να δώ τις αντιδράσεις: κάθε φορά που χρησιμοποιώ το xtreamer αποσυνδέω το καλώδιο της κεραίας.
την τελευταία 1,5 ώρα που το δούλευα έτσι δεν είχα πρόβλημα άλλα ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, πάντως αν κα την αναβάθμιση της πάνυ την έχω στο off όπως επίσης και την ενημέρωση νέου καναλιού, ίσως να έχει να κάνει με conflict μεταξύ hdmi του xtreamer με το tuner της πανυ - ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτά τα 2 έχουν και προηγούμενα! (όταν ξεκινάει το xtreamer τα ψηφιακά κανάλια κάνουν σπασίματα και κολλάνε και στα αναλογικά ο alpha βγάζει παρεμβολές).

Μήπως κάποιες αναβαθμίσεις του XTreamer συνεργάζονται καλύτερα με την τηλεόραση;

<<η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι προφανώς το xtreamer για κάποιο λόγο μεταβάλλει το ρεύμα που στέλνει στην έξοδο hdmi και όταν η τηλεόραση το αντιλαμβάνεται, κάνει restart για να προστατευτεί.>>αυτο εννοούσα και εγω παντως με την κεραιa δεν πρεπει να παιζει κατι δοκιμασες πιο παλια firmware?

παιδια εβαλα χτες και ειδα 2 ταινιες mp4 και μου εβγαζε ενα μικρο κομματι απο τα αριστερα στα δεξια της οθονης!
εχει ξανατυχει σε κανεναν???

ΠΑιδια xtreamer απο ελλαδα υπαρχει η δυνατοτητα αγορας η μονο απ μητρικη εταιρεια?Απο εγγυηση τι γινεται?Και κατι ακομη.Μεταξυ αυτου (του απλου η του pro ) και του LG ΒD570 που ειμαι ετοιμος να αγορασω τι θα προτεινατε?????

το lg ειναι ενα player αρα δεν μπορει να συγκριθει με το xtreamer στο οποιο σε σκληρο δισκο ενσωματωμενο εξωτερικο η μεσω δικτυου μπορεις να εχεις τα αρχεια σου

παιδια να κανω μια ερωτηση....μπορω να κανω το xtreamer να κατεβαζει torrent η rapidshare?

παιδια εβαλα χτες και ειδα 2 ταινιες mp4 και μου εβγαζε ενα μικρο κομματι απο τα αριστερα στα δεξια της οθονης!
εχει ξανατυχει σε κανεναν???

να πως φαινεται:

300moviescreenshot12.jpg

το lg ειναι ενα player αρα δεν μπορει να συγκριθει με το xtreamer στο οποιο σε σκληρο δισκο ενσωματωμενο εξωτερικο η μεσω δικτυου μπορεις να εχεις τα αρχεια σου

Ο λογος που συγκρινω τα δυο ειναι οτι το lg περα απο το οτι παιζει δισκους blue ray/dvd εχει και θυρα usb που παιζει σχεδον τα παντα.Απλα διαβασα οτι δεν παιζει μερικα avi/wav και ξενερωσα..Απο την αλλη το xtreamer παιζει τα παντα αλλα φυσικα δεν εχει ενσωματωμενο οδηγο bd/dvd και χρειαζεται εξωτερικο σκληρο,.Το καθενα με τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα του.
Οταν λεει οτι το xtreamer μπαινει στο ιντερνετ τι εννουμε?οπως το lg η μερικες τηλεορασεις που εχουν dlna σε συγκεκριμενες σελιδες,μπαινει παντου(Κανονικα σαν υπολογιστης),η συνδεεται ασυρματα με αλλες συσκευες και μπαινει σε τορρεντ αυτονομα???

john αυτό με την εικόνα - πολύ περίεργο!
Σου το κάνει μόνο με το xtreamer? Αν ναί, με όλες τις ταινίες ή με συγκεκριμένες?

john αυτό με την εικόνα - πολύ περίεργο!
Σου το κάνει μόνο με το xtreamer? Αν ναί, με όλες τις ταινίες ή με συγκεκριμένες?

μου το εκανε βασικα μονο σε 2 ταινιες που ετυχε να δω οχι σε ολες, και οι 2 ηταν mp4 δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προβλημα με αυτα...

<<οπως το lg η μερικες τηλεορασεις που εχουν dlna σε συγκεκριμενες σελιδες,μπαινει παντου>> ετσι ακριβως μπαινει και αν μιλαμε και για ασυρματη επικοινωνια με το router υπαρχουν καποια προβληματακια

παιδια να κανω μια ερωτηση....μπορω να κανω το xtreamer να κατεβαζει torrent η rapidshare?
δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω όχι. Τουλάχιστον δεν το έχω ακούσει.

Ο λογος που συγκρινω τα δυο ειναι οτι το lg περα απο το οτι παιζει δισκους blue ray/dvd εχει και θυρα usb που παιζει σχεδον τα παντα.Απλα διαβασα οτι δεν παιζει μερικα avi/wav και ξενερωσα..Απο την αλλη το xtreamer παιζει τα παντα αλλα φυσικα δεν εχει ενσωματωμενο οδηγο bd/dvd και χρειαζεται εξωτερικο σκληρο,.Το καθενα με τα πλεονεκτηματα-μειονεκτηματα του.
Οταν λεει οτι το xtreamer μπαινει στο ιντερνετ τι εννουμε?οπως το lg η μερικες τηλεορασεις που εχουν dlna σε συγκεκριμενες σελιδες,μπαινει παντου(Κανονικα σαν υπολογιστης),η συνδεεται ασυρματα με αλλες συσκευες και μπαινει σε τορρεντ αυτονομα???
Βασικά το xtreamer έχει κάρτα δικτύου (ασύρματο και ενσύρματο) και συνδέεται στο router-modem και μπορεί να βγει έξω και να μπαίνει σε συγκεκριμένες σελίδες όπως youtube.
Το fw 3.0 θα έχει opera browser όμως που υποθέτω θα δουλεύει κανονικά για σερφάρισμα στον κόσμο

Το xtreamer έχει torrent client, μέσα στο πακέτο XMP (Xtreamer Mod Pack) το οποίο έχει ολόκληρη κατηγορία στο φορουμ τους : http://forum.xtreamer.net/forum/388-xtreamer-mod-pack/

Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να αφήνεις το xtreamer συνέχεια ανοιχτό για να κατεβάζει και εννοείται ότι όπως όλα τα media players, θέλει να φορτώνεις τα αρχεία .torrent μέσω υπολογιστή.

Όσο για το δεύτερο σχόλιο, ναι, όντως έχουν ανακοινώσει ότι το fw3.0 ΘΑ έχει opera browser ΑΛΛΑ αν η ανάπτυξη του πάει όπως του 2.4, όταν θα βγεί αμφιβάλλω αν θα υπάρχει xtreamer (Βασικά αμφιβάλλω αν θα υπάρχει και πλανήτης :flipout: )

Το xtreamer έχει torrent client, μέσα στο πακέτο XMP (Xtreamer Mod Pack) το οποίο έχει ολόκληρη κατηγορία στο φορουμ τους : http://forum.xtreamer.net/forum/388-xtreamer-mod-pack/

Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να αφήνεις το xtreamer συνέχεια ανοιχτό για να κατεβάζει και εννοείται ότι όπως όλα τα media players, θέλει να φορτώνεις τα αρχεία .torrent μέσω υπολογιστή.
Αυτό δεν το ήξερα, thanx

Όσο για το δεύτερο σχόλιο, ναι, όντως έχουν ανακοινώσει ότι το fw3.0 ΘΑ έχει opera browser ΑΛΛΑ αν η ανάπτυξη του πάει όπως του 2.4, όταν θα βγεί αμφιβάλλω αν θα υπάρχει xtreamer (Βασικά αμφιβάλλω αν θα υπάρχει και πλανήτης :flipout: )
Θα έχουμε πάει σε νέο πλανήτη και θα το βγάλουν εκεί :flipout:

Υπάρχει από χθες update στην έκδοση 2.4.1, το είδα από σύμπτωση πηγαίνοντας στο Διαδίκτυο > check for updates. Την εγκατέστησα, αλλά δεν έχω ψάξει ιδιαιτέρως τις διαφορές (με μια ματιά δεν υπάρχουν αλλαγές στα μενού).

----- και η επίσημη ανακοίνωση

Dear all

you can perform now online upgrade to the latest official 2.4.1goto internet--->chk updates

Upgrade file Xt mk1 / Sidewinder: http://gator884.host...eamer_2.4.1.zip
Emergency file : coming soon

Upgrade file Xt Pro: http://gator884.host...r-Pro_2.4.1.zip
Emergency file: coming soon

Release Note FW Ver2.4.1 (from Ver2.4.0)

New Features:

1. Full control functionality (like media library) for online playback

- Now user can see full info, can skip +30 Sec/+3 min (http only), can zoom dynamically or can use subtitle for online playback

Improvement:

1. DTS5.1 and Dolby Digital can be supported SPDIF audio output without "HDMI AUDIO" Setting

- Example

Audio HDMI Audio Digital Output SPDIF output

DTS5.1 ON DTS/Dolby TrueHD/DolbyD+ DTS

Dolby Digital5.1 ON DTS/Dolby TrueHD/DolbyD+ Dolby Digital

2. Resume playback control function added

- From “Settings->Playback->Resume Play” user can choose “Never/Ask Me/Always”

- “Never”-> Never resume playback, “Ask Me”-> Will ask for Resume playback, “Always” -> will always resume playback without asking

3. Now “Auto Upgrade” function will work for both “/sda” and “/sda1”

4. Default DNS changed to 8.8.8.8 (Google DNS) to improve YouTube streaming

[Note: to get new DNS effective must do “Restore Default” after Firmware upgrade]

5. HDMI compatibility (for pink display and noise and etc)

- Please change “Settings->HDMI Compatibility Set” and “Settings->HDMI Chroma Sub-Sampling Set” values

6. “Setting->System->Lock Folder Displaying” changed to “Setting->System->Hide Locked Folder->Yes/No”

7. Internet channels updated and replaced missing images

8. 180 Minutes (3 hour), 240 Minutes (4 hour) and 300 Minutes (5 hour) values added to Power Off Timer

Bugs fixed:

1. Spindown function always on if spindown set off and reboot

2. Fan speed value for Medium has been reduced as it caused noise (for Xtreamer Pro only)

3. Manual setting of Fan Speed don’t works (for Xtreamer Pro only)

4. Some “Smi” subtitle can’t detect in multi lingual subtitle

5. During playback MKV file with external subtitle (SSA or AAS) if “Next” button pressed, system crashes

6. Internal subtitle can’t display correctly in subtitle popup menu

7. “HDMI auto-> off” remains on after reboot

8. Fan speed manual setting default value jumps to 130 from 100 when “Down” button pressed and can’t set below 130

9. Flac file including cover art can’t play (can only play for the first time)

@papdoux
Στο Xtreamer το transmission ως torrent client, έχει προβλήματα. Θέλει ο δίσκος να είναι φορμαρισμένος σε EXT3 αλλιώς βγάζει μόνιμα μηνύματα λάθους. Είναι επίσης αργούτσικος. Θυμάμαι οτι παιδεύτικα αρκετούτσικα (όχι πολύ η αλήθεια) και το παράτησα.
Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω από το να δοκιμάσεις. Βάρα αλύπητα, απλά λέω οτι πρέπει να είσαι έτοιμος για συνθήκες Linux δλδ μην περιμένεις να βρείς το setup.exe να πατήσεις 3 φορές yes I do και μετά να πας στην καφετερία και να το παίξεις hacker. Φυσικά το συναίσθημα όταν το καταφέρεις είναι ....

Σίμος

Last edited:

Υπάρχουν αναφορές στο topic για το transmission στο Xtreamer, λίγο παλιές βέβαια (προσωπικά το έχω βγάλει, μετά την εγκατάσταση των νεώτερων firmware). Υπόψη ότι πέρα από το web interface που μπορείς να το ελέγχεις, υπάρχουν και δύο αρκετά καλά εναλλακτικά προγράμματα/gui, που φορτώνουν λιγότερο το Xtreamer σε σχέση με το web interface.

http://code.google.com/p/transmission-remote-dotnet/
http://code.google.com/p/transmisson-remote-gui/

Έχει κανείς καμιά πληροφορία γιατί το 2.4.1 δεν υπάρχει πια για κατέβασμα από το site και μέσω live upgrade ?