XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

μαλλον δεν πατας στον σωστο συνχρονισμο τα κουμπια η το εχεις συνδεδεμενο με hdmi συνδεσε το αναλογικα και ξανακαντο

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Χθες παρτελαβα και εγω(επιτελους)το sidewinder.Του εχω συνδεσει εξωτερικο 500αρη 3.5 και εχω δυο(μικρα ζητηματα).
1)Στους σκληρους δεν το βλεπει αλλα μονο στο usb stick.Γιατι?
2)Οταν κλεινει το xtreamer ο σκληρος μενει ανοικτος με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να τον αποσυνδεω απο το ρευμα?Τι μπορω να κανω?

παιδια καμια ιδεα?

μα τον εξωτερικο πως αλλιως θα τον συνδεσεις εκτος απο το usb?αρα μονο ετσι θα τον βλεπει και φυσικα θα εχει ρευμα εκτος και αν εχει δικια του τροφοδοσια οποτε θα βγαζεις την δικια του τροφοδοσια και οχι του μηχανηματος

Εχεις δικιο μετα σκεφτηκα οτι οταν λεει hard disk εννοει τον εσωτερικο σκλητο και εφοσον ο δικος μου σκληρος συνδεεται στη usb το βλεπει ως usb.
Απλα οταν ειχα το σκληρο στον υπολογιστη οταν εκλεινε ο υπολογιστης εκλεινε και ο σκληρος.ΤΩρα στο xtreamer κατι τετοιο δε συμβαινει.Πρεπει να βγαΖω καθε νυκτα την τροφοδοσια?δεν κινδυνευει να παθει ζημια?Υπαρχει ρυθμιση του σκληρου(μεσω xtreamer και οχι μονο-πχ ειδικο προγραμμα- )με το κλεισιμο του xtreamer nα πεφτει σε κατασταση sleep οπως ο υπολογιστης λ.χ?

μονο αν εχει δικια του τροφοδοσια ο σκληρος η καποιο κουμπι πανω του που να κλεινει ποιον σκληρο εχεις?

ton lacie 500 3.5 αλλα δεν εχει εξωτερικο κουμπι μονο να τον βγαζω απο την πριζα ε?Δε γινεται μεσω xtreamer?

οχι δεν γινεται αλλα να βγαζειs το δικο του ρευμα οχι του xtreamer

αυτο εννοειται thanks.

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Τα live κανάλια σας δουλεύουν? Γιατί μία μου δουλεύουν και δέκα δεν δουλεύουν!! Καμιά λύση έχει βρει κανείς?

ΠΑιδια να κανω και εγω μια ερωτηση(γιατι εθεσα το ερωτημα αλλου και τελικα ημουν off topic).Μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο 3.5 με δικη του τροφοδοσια στη θυρα slave του xtreamer?Αν ναι θα δω καμια διαφορα απο την θυρα usb που τον εχω συνδεσει τωρα?

η θύρα USB slave είναι για σύνδεση μεταξύ xtreamer - PC όπου το PC θα το δει σαν σκληρό δίσκο ή γενικότερα η σύνδεση είναι για να δει κάποιο άλλο μέσο το xtreamer σαν σκληρό δίσκο

Ε αυτο δε λεω και εγω?Αν συνδεσω μεσω της slave το σκληρο μου θα το δει ως σκληρο η οχι?

Ε αυτο δε λεω και εγω?Αν συνδεσω μεσω της slave το σκληρο μου θα το δει ως σκληρο η οχι?

Πως είναι δυνατόν ο σκληρός δίσκος να "δει" το Xtreamer?!!

Προφανώς δε λέτε το ίδιο! Το ξαναλέμε για να μην υπάρχει παρανόηση!

Η θύρα slave του Xtreamer συνδέει το Xtreamer με ένα PC προκειμένου (το PC) να καταλάβει το Xtreamer ως εξωτερικό USB μέσο αποθήκευσης αρκεί το Xtreamer να έχει εσωτερικά δίσκο! Οι τυχόν συνδεδεμένοι εξωτερικοί δίσκοι ή usb sticks δε γίνονται αντιληπτοί από το PC!

Θεωρητικά (δεν το έχω δοκιμάσει) αν συνδέσει κάποιος ένα Xtreamer μέσω της slave θύρας σε ένα άλλο Xtreamer (αντί του PC) Τότε το δεύτερο Xtreamer θα διαβάσει ως εξωτερικό usb το πρώτο Xtreamer! Μιλάω θεωρητικά και δεν μπορώ να το διαπιστώσω γιατί έχω ένα Xtreamer!!!

Σε κάθε περίπτωση η θύρα slave χρησιμοποιείται κυρίως για σύνδεση σε PC του Xtreamer για γρήγορη αντιγραφή (PC to XT) αρχείων!!!

στις ρυθμισεις του jukebox interface , οι σωστες ρυθμισεις ? αναφερομαι στο ρυθμο αναναιωσης και στην αναλυση του interface

στις ρυθμισεις του jukebox interface , οι σωστες ρυθμισεις ? αναφερομαι στο ρυθμο αναναιωσης και στην αναλυση του interface
που τις έχει αυτές τις ρυθμίσεις;

που τις έχει αυτές τις ρυθμίσεις;

απο τον expolrer στη σελιδα του jukbox στα εργαλεια ..τηλεχειριστηριο...
αν και δεν εχωπολυ καταλαβει τι ρυθμισεις μπορουμε να κανουμε εδω...

καλησπέρα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα που και που σε αρχεία avi στα οποία εκεί που παίζει κανονικά ο ήχος διακόπτεται ξαφνικά. Αν το αφήσω μετά από λίγο επανέρχεται. Αν πατήσω το πλήκτρο για μπροστά ή πίσω 10 sec επανέρχετε.

Complete name : E:\downloads\movies\CARTOONS\BARFIE H BΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ\BRB_FQ.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 786 MiB
Duration : 1h 22mn
Overall bit rate : 1 339 Kbps

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : Όχι
Format settings, QPel : Όχι
Format settings, GMC : 0 warppoint
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Bit rate : 1 199 Kbps
Width : 640 εικονοστοιχεία
Height : 360 εικονοστοιχεία
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25,000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Συνεχής σάρωση
Bits/(Pixel*Frame) : 0.208
Stream size : 704 MiB (90%)
Writing library : Magic0432

Ήχος
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Mode : Joint stereo
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 κανάλια
Sampling rate : 44,1 KHz
Stream size : 75,2 MiB (10%)
Interleave, duration : 26 ms (0.65 video frames)
Writing library : LAME3.97

Αυτά είναι το αρχείο avi που μου παρουσίασε πρόβλημα
Παίζει το αρχείο από τον εσωτερικό δίσκο αλλά και από το δίκτυο το ίδιο κάνει.
Τηλεόραση LG 5500 42. Συνδεμένη με Hdmi από xtreamer στην TV.
To εχω παρατηρήσει σε fw 2.4.2 , 2.4.1, 2.3.1
Καμία ιδέα???τι να φταίει?

Ποιο απο ολα αυτα να διαλεξω? http://shop.xtreamer.net/categories/Xtreamer-PRO-/?

2) http://shop.xtreamer.net/products/Xtreamer-SideWinder.html Αυτο τι διαφορα εχει απο τα αλλα που εχω βαλει πιο πανω?

Έχω αυτον τον ενισχυτή http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5117274 με τηλεοραση Samsung C8000 40 inc 3D. Ευχααριστω.!

Last edited: