XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Ποιο απο ολα αυτα να διαλεξω? http://shop.xtreamer.net/categories/Xtreamer-PRO-/?

2) http://shop.xtreamer.net/products/Xtreamer-SideWinder.html Αυτο τι διαφορα εχει απο τα αλλα που εχω βαλει πιο πανω?

Έχω αυτον τον ενισχυτή http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5117274 με τηλεοραση Samsung C8000 40 inc 3D. Ευχααριστω.!

Το Sidewinder κάνει ότι και το Pro με 50 λιγότερα αλλά δεν έχει την αποθηκευτική ικανότητά του (750gb max έναντι 4 Τb στο Pro)
Και τα δύο υπερκαλύπτουν τον Ενισχυτή σου!

Το Sidewinder κάνει ότι και το Pro με 50 λιγότερα αλλά δεν έχει την αποθηκευτική ικανότητά του (750gb max έναντι 4 Τb στο Pro)

Ευχαριστω παρα πολυ. Θα παραγγειλω το sidewinder με κεραια wifi.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για πως μπορούμε να σετάρουμε τα nas και upnp??
Με ενδιαφέρει να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση από άλλο pc στο xtreamer.
DDNS τι βάζουμε στο web interface??? το ψαξε κανείς??? Εβαλα ενα δικό μου και μου βγάζει όταν παταω πχ user.xtreamer.net την σελίδα του ruter.

+να προσθεσουμε οτι το sidewinder εχει παθητικη ψυξη και το pro ανεμιστηρακι με οτι αυτο συνεπαγεται

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

θα ηθελα και εγω να ρωτησω τι δισκο μπορω να βαλω μεσα?
2.5 ενοειται αλλα σατα? σατα2? και αν θα εχει προβλημα αναπαραγωγης αν βαλω δισκο με 5400rpm αντι 7200rpm?

ευχαριστω εκ των προτερων:a0210:

Last edited:

κανείς δεν εχει κάνει nas το xtreamer?? Κανείς δεν είδε την δυνατότητα για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω net??? Για τις ddns ρυθμίσεις ??? Κανένας οδηγός ρε παιδιά γιατί αυτα τα nas upnp και ddns δεν τα πολυ καταλαβαίνουμε... Εχει λέει δυνατότητα το σύστημα να αποθηκεύει στο εσωτερικό σκληρό του ακόμα και torent αρχεία... Αλλά το manual του είναι απαράδεκτο.

κανείς δεν εχει κάνει nas το xtreamer?? Κανείς δεν είδε την δυνατότητα για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω net??? Για τις ddns ρυθμίσεις ??? Κανένας οδηγός ρε παιδιά γιατί αυτα τα nas upnp και ddns δεν τα πολυ καταλαβαίνουμε... Εχει λέει δυνατότητα το σύστημα να αποθηκεύει στο εσωτερικό σκληρό του ακόμα και torent αρχεία... Αλλά το manual του είναι απαράδεκτο.

Ριξε μια ματια στα παρακατω
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=45426&page=156
http://shop.xtreamer.net/Support/questions/783/FTP+setup
http://shop.xtreamer.net/Support/

ευχαριστώ ήδη το έχω κάνει και δουλεύει άψογα. Καλό είναι να μπει από τους mod κάπου ως sticky. Μέσα στις 200 και σελίδες που να το βρεις.... Ούτε με την αναζήτηση μου το βρισκε...

Αυτό που δεν κατάφερα ακόμη είναι να το κάνω να κατεβαίνουν τα αρχεία πχ απο rapidshare στο xtreamer απευθείας από το απομακρυσμένο pc.

Καλημερα σε ολους σας. Παρήγγειλα το Sidewinder + κεραία. Αξίζει η να πάρω καλύτερα το Pro? Προλαβαίνω ακόμη να την ακυρώσω την παραγγελία μου και να πάρω το Προ . Πιο απο τα 2 εχει περισσότερα καλά να μου προσφέρει?Η ειναι τα ιδια απλα το ενα δεν εχει σκληρο?

Last edited:

Την ιδια απορια εχει φιλος λιγα ποστς παραπανω.Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις για ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο (πανω απο 750 γιγα) εισαι μια χαρα με το sidewinder(και εγω αυτο πηρα πριν μια εβδομαδα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.ΠΗρακαι την κεραια αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα καλυτερα με ενσυρματα(αν μπορεις).

Την ιδια απορια εχει φιλος λιγα ποστς παραπανω.Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις για ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σκληρο (πανω απο 750 γιγα) εισαι μια χαρα με το sidewinder(και εγω αυτο πηρα πριν μια εβδομαδα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.ΠΗρακαι την κεραια αλλα δεν ειναι για πολλα πολλα καλυτερα με ενσυρματα(αν μπορεις).

Ο ίδιος εξέφραξε την απορία. Απλά, παρά την παραγγελία του, φαίνεται να αμφιταλαντεύεται!

Καταρχάς αγαπητέ nexus250 κανένα από τα δύο δεν έχει σκληρό δίσκο. Απλά το ένα (sidewinder) παίρνει εσωτερικό e-SATA 2,5" έως 750Gb (και όχι όλα τα μοντέλα μάλιστα, γιατί μερικά 750άρια δεν χωράνε) ενώ το Pro 2Χ2Τb 3,5" e-SATA εσωτερικούς.

Βέβαια μπορείς να βάλεις και στους δύο (sidewinder και PRO) και εξωτερικούς σκληρούς (έως 2 όσα και τα usb host) ενώ επιπροσθέτως το Pro δέχεται ΚΑΙ έναν εξωτερικό e-SATA!

Κατά τα άλλα το Sidewinder είναι απολύτως αθόρυβο (χωρίς δίσκο) ενώ το Pro έχει ανεμιστηράκι (κι αυτό χωρίς δίσκο) Λογικά το Sidewinder στο θέμα του θορύβου είναι καλύτερο. Το Pro έχει λίγο μεγαλύτερη RAM (256Μb έναντι 128Mb) του Sidewinder και αυτό του δίνει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα στην χρήση των μενού και της ταχύτητας απόκρισης στις εντολές.

Αν λοιπόν θες μεγαλύτερη δυνατότητα σε αποθηκευτικό χώρο και δεν σε ενοχλεί ο λίγο περισσότερος θόρυβος και το γεγονός πως με 50 που θα δώσεις παραπάνω για το Pro, καθώς και την έλλειψη του usb Wifi αγόρασέ το. Αλλιώς και το sidewinder να πάρεις δε θα το μετανιώσεις!

<<έλλειψη του usb Wifi>> αφου νομιζω οτι παιρνει usb wifi

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

<<έλλειψη του usb Wifi>> αφου νομιζω οτι παιρνει usb wifi

Ναι με επιπλέον 20 + μεταφορικά!

Τώρα που το σκέφτομαι έχεις δίκιο! Και στα δύο (sidewinder-Pro) το wifi usb χρεώνεται επιπλέον!

ναι ετσι ειναι απλα οπως το ειχες γραψει φαινονταν σαν μην εχει το pro usb wifi

καλησπέρα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα που και που σε αρχεία avi στα οποία εκεί που παίζει κανονικά ο ήχος διακόπτεται ξαφνικά. Αν το αφήσω μετά από λίγο επανέρχεται. Αν πατήσω το πλήκτρο για μπροστά ή πίσω 10 sec επανέρχετε.

Complete name : E:\downloads\movies\CARTOONS\BARFIE H BΑΣΙΛΙΣΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ\BRB_FQ.avi
Format : AVI
Format/Info : Audio Video Interleave
File size : 786 MiB
Duration : 1h 22mn
Overall bit rate : 1 339 Kbps

Video
ID : 0
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : Simple@L3
Format settings, BVOP : Όχι
Format settings, QPel : Όχι
Format settings, GMC : 0 warppoint
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : XVID
Codec ID/Hint : XviD
Bit rate : 1 199 Kbps
Width : 640 εικονοστοιχεία
Height : 360 εικονοστοιχεία
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25,000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Συνεχής σάρωση
Bits/(Pixel*Frame) : 0.208
Stream size : 704 MiB (90%)
Writing library : Magic0432

Ήχος
ID : 1
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 3
Mode : Joint stereo
Codec ID : 55
Codec ID/Hint : MP3
Bit rate : 128 Kbps
Channel(s) : 2 κανάλια
Sampling rate : 44,1 KHz
Stream size : 75,2 MiB (10%)
Interleave, duration : 26 ms (0.65 video frames)
Writing library : LAME3.97

Αυτά είναι το αρχείο avi που μου παρουσίασε πρόβλημα
Παίζει το αρχείο από τον εσωτερικό δίσκο αλλά και από το δίκτυο το ίδιο κάνει.
Τηλεόραση LG 5500 42. Συνδεμένη με Hdmi από xtreamer στην TV.
To εχω παρατηρήσει σε fw 2.4.2 , 2.4.1, 2.3.1
Καμία ιδέα???τι να φταίει?

Καμιά ιδέα κανείς? για τον ήχο.??? Ξέχασα να αναφέρω ότι εχω το παλιό xtreamer με τον ανεμιστήρα και του χω περάσει τις ψύκτρες εγώ. Πάντως στο αρχείο ο ήχος δεν ειναι hd αλλά mp3

Παιδιά καλημέρα.

Εχω το παλιό xtreamer (δε θυμάμαι λογισμικό) και χτές που πήγα να βάλω μια ταινιούλα στις μικρές μου τα έδειχνε όλα ασπρόμαυρα...Είναι συνδεδεμένο με scart στην αναλογική tv.

Kαμιά ιδέα κανείς??

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Παιδιά καλημέρα.

Εχω το παλιό xtreamer (δε θυμάμαι λογισμικό) και χτές που πήγα να βάλω μια ταινιούλα στις μικρές μου τα έδειχνε όλα ασπρόμαυρα...Είναι συνδεδεμένο με scart στην αναλογική tv.

Kαμιά ιδέα κανείς??
Όταν πήγαινες να δεις την ταινία γίνονταν όλα άσπρα;