XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εχω καποιες ερωτησεις....

1)Τελικα παιζει τα αρχεια που δεν παιζουν τα τωρινα popcorn/egreat?
Αναφερομαι σε δυσκολες ματροσκες τυπου g.i.joe 1080p wiki , terminator 1080p wiki και αλλες παρεμφερεις (κυριως 1080p wiki/eureka releases ).
Το αν το wd live παιζει και πιο δυσκολα δεν με ενδιαφερει, απλα να ξερω οτι παιζει αψεγαδιαστα τα συγκεκριμενα.
2)Υπαρχει τελικα θεμα με την κινηση σε 23.976 η σε 24hz?
3)True hd περναει κανονικα bitstream αλλα προς το παρων μονο dts-core?
4)Youtube παιζει κανονικα μεσω wifi?Aπλα .avi/divx ?Για μτροσκες απο οτι εχω καταλαβει οχι (720p ισως?)
5)Οταν παιζει 1080p απο εσωτερικο δισκο υπαρχει θεμα θορυβου με τον ανεμιστηρα στο low?
6)Μπορεις να παιζεις μουσικη mp3/flac και παραλληλα να βλεπεις φωτογραφιες?
7)Κλεινει κανονικα με καποιο διακοπτακι ή ειναι μονιμως stand by οταν το κλεινεις απο το remote?Εστω και ετσι ειναι καποιο φωτακι μονιμα αναμμενο?
8)Σε τυχον παραγγελια απο το επισημο site , υπαρχει θεμα τελωνειου?Μοναδικος λογος η ταυτοχρονη αγορα του etrayz.Eχει παραγγειλει κανενας ετσι?

Ευχαριστω προκαταβολικα και sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μαζεψουμε τα συν/πλυν του προιοντος σε ενα μονο ποστ.

Last edited:

Nα κατεβασω δηλαδή το myihome και να δοκιμασω...
Οκ θα το κανω.... και θα σου πω. Δεν ξέρω αλλα ισως φταίει που έχω router με πρωτόκολλο g και η κεραία του usb είναι σε n. Δεν γνωριζω αν φταίει αυτό. Αλλά όπως είπα δοκιμασα και με φλασακι g και πάλι τα ιδια.
τι αλλο να πω. Μόνο με τα win7 βλέπω το xtreamer και έτσι μπορώ να στείλω αρχεία προς το player. Aλλά από το xtreamer τιποτα.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Οκ θα το κανω.... και θα σου πω. Δεν ξέρω αλλα ισως φταίει που έχω router με πρωτόκολλο g και η κεραία του usb είναι σε n. Δεν γνωριζω αν φταίει αυτό. Αλλά όπως είπα δοκιμασα και με φλασακι g και πάλι τα ιδια.
τι αλλο να πω. Μόνο με τα win7 βλέπω το xtreamer και έτσι μπορώ να στείλω αρχεία προς το player. Aλλά από το xtreamer τιποτα.
Λειτουργεί το MyIhome με το Xtreamer; Χλωμό το βλέπω, αλλά αν το έχει καταφέρει κάποιος, ας μας πει πως το έκανε.

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Εχω καποιες ερωτησεις....

1)Τελικα παιζει τα αρχεια που δεν παιζουν τα τωρινα popcorn/egreat?
Αναφερομαι σε δυσκολες ματροσκες τυπου g.i.joe 1080p wiki , terminator 1080p wiki και αλλες παρεμφερεις (κυριως 1080p wiki/eureka releases ).
Το αν το wd live παιζει και πιο δυσκολα δεν με ενδιαφερει, απλα να ξερω οτι παιζει αψεγαδιαστα τα συγκεκριμενα.
2)Υπαρχει τελικα θεμα με την κινηση σε 23.976 η σε 24hz?
3)True hd περναει κανονικα bitstream αλλα προς το παρων μονο dts-core?
4)Youtube παιζει κανονικα μεσω wifi?Aπλα .avi/divx ?Για μτροσκες απο οτι εχω καταλαβει οχι (720p ισως?)
5)Οταν παιζει 1080p απο εσωτερικο δισκο υπαρχει θεμα θορυβου με τον ανεμιστηρα στο low?
6)Μπορεις να παιζεις μουσικη mp3/flac και παραλληλα να βλεπεις φωτογραφιες?
7)Κλεινει κανονικα με καποιο διακοπτακι ή ειναι μονιμως stand by οταν το κλεινεις απο το remote?Εστω και ετσι ειναι καποιο φωτακι μονιμα αναμμενο?
8)Σε τυχον παραγγελια απο το επισημο site , υπαρχει θεμα τελωνειου?Μοναδικος λογος η ταυτοχρονη αγορα του etrayz.Eχει παραγγειλει κανενας ετσι?

Ευχαριστω προκαταβολικα και sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα μαζεψουμε τα συν/πλυν του προιοντος σε ενα μονο ποστ.
1.Το πρώτο (wiki) το κατέβασα και το παίζει χωρίς πρόβλημα.
Eureka έχω αρκετά και επίσης και σε αυτά δεν έχει πρόβλημα.Να ξέρεις ότι όσα είναι μέσα στις προδιαγραφές του τα παίζει ανεξάρτητα αν λέγονται wiki, eureka κλπ.
2.Δεν υπάρχει πλέον θέμα με την κινηση.
3.Προς το παρων μονο dts-core.
4.Δεν έχω wifi, αλλά από ότι διαβάζω μέχρι 720p πρέπει να παίζει και αρκετά 1080p, κατά περίπτωση (αν το έχει δοκιμάσει κάποιος, ας απαντήσει).
5.Αφού το έχεις στο low, όχι.Δεν είναι αυτόματος ο ανεμιστήρας για να ανεβάζει στροφές μόνος του.Εγώ στο low τον έχω μόνιμα και δεν παρατήρησα προβλήματα.
6.Ναι
7.Μόνο από το remote και μένει λαμπάκι αναμμένο.
8.Εγώ δεν είχα, γιατί οι φόροι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, για Ευρώπη.
Μπορεί να έχεις αν παραγγείλεις παραπάνω από ένα δύο μηχανήματα.

Aπο που το στελνουν?Ευρωπη ή Αμερικη/Κινα?Οι τιμες στο site ειναι σε ευρω οποτε ισως δεν παιζει καθολου θεμα τελωνειου ?

Aπο που το στελνουν?Ευρωπη ή Αμερικη/Κινα?Οι τιμες στο site ειναι σε ευρω οποτε ισως δεν παιζει καθολου θεμα τελωνειου ?
Στην Ευρώπη προωθούνται μέσω Ολλανδίας, οπότε υποτίθεται ότι είναι εσωτερική η αποστολή.

Sorry αλλά απ 'οτι καταλαβα έτσι όπως το διατύπωσα προηγουμένως ίσως α άφησα να εννοηθεί ότι λειτουργώ δικτυακά με το Myihome. Οχι. Εκανα απλώς μια υπόθεση, μήπως κάποιοι media servers μπορέσουν και σε βοηθήσουν να δεις το δίκτυό σου. Εγώ το έχω σετάρει μέσα από τα Windows δίνοντας authorization sto sharing από το Win. Media player.

NA TO PARO APO MULTIRAMA? EXEI THN KERAIA DOREAN? H KALYTERA APO TO EPISIMO SITE? (ALLA ME EGIISI?)

NA TO PARO APO MULTIRAMA? EXEI THN KERAIA DOREAN? H KALYTERA APO TO EPISIMO SITE? (ALLA ME EGIISI?)
Νομίζω ότι αυτά που πουλάνε εδώ περιλαμβάνουν και την κεραία.
Μπορείς σίγουρα να ρωτήσεις πριν το πάρεις.Αν δε θέλεις πάντως να περιμένεις, πάρ'το από'δω και τελείωνε.

παντως εγω με vista 64 bit δεν εχω κανει τιποτα απο αυτα

εχω ρουτερ spedtouch με πρωτοκολλο b,g ενεργοποιησα το ασυρματο με wpa κλειδι

εφτιαξα στα windows αλλο ενα λογαριασμο με το ονομα xtreamer και δικαωματα administrator και κωδικο προσβασης

εκανα share τον δισκο μου με τα αρχεια και εδωσα πληρη δικαωματα στον λογαριασμο τοσο του guest αλλα και του xtreamer

εκανα συνδεση apo to xtreamer και στη θεση workgroup βλεπω τα αρχεια μου τα πηγαινω τα φερνω τα παιζω χωρις να τα βαλω στο xtreamer το μονο κακο στην τελευταια περιπτωση ειναι οτι γινονται διακοπες στα βαρια αρχεια πραγμα φυσιολογικο λογω αποστασης και ογκου αρχειου

επισης εκανα και τις ρυθμισεις στην registry που αναφερονται στην σελιδα του xtreamer και καποιος φιλος ανεφερε ακετες σελλιδες πριν σε αυτο το νημα

απο το router βαζωντας σε ενα Internet explorer την ip που παιρνει το xtreamer px 192.168.1.65 και εχω απενεργοποιησει απο το xtreamer το NAS

Last edited:

Εγώ το πήρα από Multirama και ήταν μέσα η κεραία. :music-smiley-005:

και στο πλαισιο το ιδιο περιλαμβανεται η κεραια

Εχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εξωτερικό DVD στο Xtreamer? Επίσης ....υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό Blue Ray player? Λέω τώρα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει....( στο παρα τρίχα ήμουνα να πάρω ένα εξωτερικό blue ray τις προάλλες ...)

Εχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εξωτερικό DVD στο Xtreamer? Επίσης ....υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό Blue Ray player? Λέω τώρα μήπως κάποιος το έχει δοκιμάσει....( στο παρα τρίχα ήμουνα να πάρω ένα εξωτερικό blue ray τις προάλλες ...)
Στο Xtreamer όχι ακόμη, αλλά είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο Egreat, χωρίς πρόβλημα.
Θα δοκιμάσω το απόγευμα και θα σου πω.
Δεν χρειάζεται όμως πλέον να συνδέω ούτε στο ένα ούτε στο άλλο,γιατί έχω κάνει share το BD-DVD του υπολογιστή μου και τα παίζω, μέσω δικτύου από κει.

Αν συνδέσεις BD κατ'ευθείαν, δε νομίζω ότι θα δεις αποτέλεσμα, γιατί οι δίσκοι έχουν προστασία.Το ίδιο ισχύει και για DVD με προστασία.

Αν το κάνεις όμως από το PC και έχεις και ταυτόχρονα και το AnyDVD, για να αφαιρεί τις προστασίες, παίζεις ότι θες, χωρίς πρόβλημα (για τα BD, εννοείται τα .m2ts αρχεία).

ξερει κανεις ποιο ειναι το μαξιμουμ σε γιγα εσωτερικου σκληρου 2.5¨ που μπορει να μπει στο Χtreamer? στο site λεει για 500gb

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Στο Xtreamer όχι ακόμη, αλλά είχα δοκιμάσει πολλές φορές στο Egreat, χωρίς πρόβλημα.
Θα δοκιμάσω το απόγευμα και θα σου πω.
Δεν χρειάζεται όμως πλέον να συνδέω ούτε στο ένα ούτε στο άλλο,γιατί έχω κάνει share το BD-DVD του υπολογιστή μου και τα παίζω, μέσω δικτύου από κει.

Αν συνδέσεις BD κατ'ευθείαν, δε νομίζω ότι θα δεις αποτέλεσμα, γιατί οι δίσκοι έχουν προστασία.Το ίδιο ισχύει και για DVD με προστασία.

Αν το κάνεις όμως από το PC και έχεις και ταυτόχρονα και το AnyDVD, για να αφαιρεί τις προστασίες, παίζεις ότι θες, χωρίς πρόβλημα (για τα BD, εννοείται τα .m2ts αρχεία).

:Banane0:εσύ έχεις ανεβάσει αυτά; http://www.youtube.com/watch?v=ly1vCz6I02U&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WEk0XTrja0E

από αυτά που έχω δει το forum τους παίζει usb DVD αλλά όχι encrypted δισκάσκια αυτό στο μέλλον. ¨οπως φαίνεται και στο video παίζει blyray όπως μας το περιγάφεις.

Άποψη για το etrayz έχει κανείς?

Απάντηση: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

Λοιπόν.Εντάξει και το εξωτερικό DVD.Μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά, με μενού και απ'όλα.
Το eject το πατάς όταν βρίσκεσαι στο αρχικό μενού του Xtreamer.Μία φορά, όταν είναι κλειστό για να ανοίξει.Δύο φορές όταν είναι ανοικτό για να κλείσει.
Και κάτι άλλο.Όταν πατάς info, σου δείχνει μόνο τους τίτλους και τα κεφάλαια.
Το resume λειτουργεί κανονικά, αν έχεις πατήσει stop.

EDIT: Όχι, τα video δεν τα έχω ανεβάσει εγώ.

EDIT 2: Απ'ότι βλέπω στο βίντεο με το Bluray, που το παίζει από το λάπτοπ μέσω δικτύου, η αναπαραγωγή γίνεται με το παλιό firmware.
Τώρα με το καινούριο έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις και τους ενσωματωμένους υποτίτλους και να επιλέγεις όποια γλώσσα θέλεις.

Last edited:

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση ο εν λογον player ειναι καλυτερος απο τον wd media player στην αναπαραγωγη mkv και χαρακτηριστικων? δηλαδη αξιζει για αγορα?ευχαριστω.

Last edited:

Παιδια καλησπερα μια ερωτηση ο εν λογον player ειναι καλυτερος απο τον wd media player στην αναπαραγωγη mkv και χαρακτηριστικων? δηλαδη αξιζει για αγορα?ευχαριστω.
Αν εννοείς από το παλιό WD, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Από το καινούριο σε άλλα σημεία υστερεί και σε άλλα υπερέχει.
Σαν σύνολο χαρακτηριστικών και σαν χρηστικότητα, κατά τη γνώμη μου, υπερέχει.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Αν εννοείς από το παλιό WD, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
Από το καινούριο σε άλλα σημεία υστερεί και σε άλλα υπερέχει.
Σαν σύνολο χαρακτηριστικών και σαν χρηστικότητα, κατά τη γνώμη μου, υπερέχει.
Φιλε μου καλησπερα εγω εχω τον παλιο WD και σκεφτομαι την αγορα ενος καινουργιου player, με ενδιαφερει κυριος να παιζει απροβληματιστα τις ματροσκες και να εχει πολλες δυνατοτητες.Πιον θα μου προτεινες απο τους 2?