XTreamer Media Player

Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

παιδια μια ερωτηση.
Το πηρα το xtreamer και εχει το αρχικο firm.
βαζω σε εξωτερικο δισκο το νεο firm αφου το κανω unzip (ωστε να εχει καταληξη .xtr) και αφου κανω update με ενημερωνει οτι θα κανει reboot για το νεο firm..
ε μετα το reboot περιμενα κοντα στη μια ωρα και τπτ..Εδειχνε μονο το logo του xtreamer.Αναγκαστηκα και το εβγαλα απο την πριζα(2 φορες το εχω δοκιμασει) καμμια ιδεα ; Δισκο εσωτερικο δεν εχω.Μονο εξωτερικο με USB.
ποση ωρα παιρνει περιπου;

παιδια μια ερωτηση.
Το πηρα το xtreamer και εχει το αρχικο firm.
βαζω σε εξωτερικο δισκο το νεο firm αφου το κανω unzip (ωστε να εχει καταληξη .xtr) και αφου κανω update με ενημερωνει οτι θα κανει reboot για το νεο firm..
ε μετα το reboot περιμενα κοντα στη μια ωρα και τπτ..Εδειχνε μονο το logo του xtreamer.Αναγκαστηκα και το εβγαλα απο την πριζα(2 φορες το εχω δοκιμασει) καμμια ιδεα ; Δισκο εσωτερικο δεν εχω.Μονο εξωτερικο με USB.
ποση ωρα παιρνει περιπου;

Το πιο σωστό είναι να το βάλεις σε ένα usb stick . Εάν σου έχει κολλήσει πήγαινε στο site τους και δεν πως μπορείς να το επαναφέρεις με την μεθοδο του emergency firmware που έχουν.

ποση ωρα παιρνει περιπου το update? μηπως παιζει ρολο που το κανω απευθειας απο την 1 σε 2?
και με usb παλι κολλησε.
επισης το μηχανημα αφου το κλεινω , μετα ξανα ανοιγει κανονικα

edit : μαγκες! εχοντας και τα 2 usb..(στικ , δισκος) δεν ανοιγε..
εβγαλα τον δισκο και αφησα μονο το στικακι και το κανει κανονικα.
ευχαριστωω

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

ποση ωρα παιρνει περιπου το update? μηπως παιζει ρολο που το κανω απευθειας απο την 1 σε 2?
και με usb παλι κολλησε.
επισης το μηχανημα αφου το κλεινω , μετα ξανα ανοιγει κανονικα

edit : μαγκες! εχοντας και τα 2 usb..(στικ , δισκος) δεν ανοιγε..
εβγαλα τον δισκο και αφησα μονο το στικακι και το κανει κανονικα.
ευχαριστωω
Άντε μπράβο.

παντως απο το αρχικο firm μου φαινεται το 2 πιο αργο.Δλδ στο ανοιγμα φακελων.Ενα κλικ πιο αργο..Ισως εσας να μη σας φαινεται γιατι το πηγατε σταδιακα.Παντως η αμεσοτητα που ειχε στο αρχικο φιρμ , δεν την εχει τωρα..

Νομιζω ο ηχος παιζει καλυτερα.Εχω 2 ηχεια υπολογιστη τα klipsch.Στην αρχη μπουκωνε λιγο ο ηχος στα mp3 αλλα τωρα τα ακουω καλυτερα.Ισως ειναι η ιδεα μου τι ναπω..
Παντως σε γενικες γραμμες το μηχανακι σπερνει..

καλησπερα σε ολους.σημερα πηρα τηλ. και στο πλαισιο και στο μουλτιραμα και ρωτησα αν εχει μεσα και την κεραια του wifi και μου ειπαν και οι δυο οχι.τελικα τι ισχυει;

Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί...

καλησπερα σε ολους.σημερα πηρα τηλ. και στο πλαισιο και στο μουλτιραμα και ρωτησα αν εχει μεσα και την κεραια του wifi και μου ειπαν και οι δυο οχι.τελικα τι ισχυει;
Μέχρι τώρα την έδιναν.Τώρα αν αυξήθηκαν οι πωλήσεις τους και την αφαίρεσαν, δεν ξέρω.
Άσε που μπορεί να μην το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι υπάρχει μέσα στη συσκευασία.

παντως απο το αρχικο firm μου φαινεται το 2 πιο αργο.Δλδ στο ανοιγμα φακελων.Ενα κλικ πιο αργο..Ισως εσας να μη σας φαινεται γιατι το πηγατε σταδιακα.Παντως η αμεσοτητα που ειχε στο αρχικο φιρμ , δεν την εχει τωρα..

Νομιζω ο ηχος παιζει καλυτερα.Εχω 2 ηχεια υπολογιστη τα klipsch.Στην αρχη μπουκωνε λιγο ο ηχος στα mp3 αλλα τωρα τα ακουω καλυτερα.Ισως ειναι η ιδεα μου τι ναπω..
Παντως σε γενικες γραμμες το μηχανακι σπερνει..
Πραγματικά το νέο firmware είναι λίγο πιο αργό από τα αρχικά.Και σε μπουτάρισμα και σε περιήγηση.
Έχουν προσθέσει όμως τόσες δυνατότητες που αναγκαστικά θα βάραινε.
Καμία σχέση βέβαια με το Egreat που πίνεις καφέ μέχρι να ανοίξει.
Το αρχικό μπουτάριζε στα 18 δευτερόλεπτα, τώρα αυτό θέλει 25 με 30.

σημερα που το πηρα απο πλαισιο καλλιθεας , ειχε κεραια παντως μεσα

σημερα που το πηρα απο πλαισιο καλλιθεας , ειχε κεραια παντως μεσα

Και εγώ από το Πλαίσιο του Συντάγματος είχε την κεραία μέσα.

Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλά κρατεί..

Μέχρι τώρα την έδιναν.Τώρα αν αυξήθηκαν οι πωλήσεις τους και την αφαίρεσαν, δεν ξέρω.
Άσε που μπορεί να μην το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι υπάρχει μέσα στη συσκευασία.

η κεραια απλα ειναι κατω απο το χαρτονι που καθεται το xtreamer, δε φαινεται αν ανοιξεις απλα το κουτι , πρεπει να βγαλεις το player και ειναι απο κατω εκει που εχουν τα καλωδια, ειναι μαλιστα σε δικο της χαρτονενιο κουτακι

Τουλαχιστον μεχρι σημερα που πηρα αλλο ενα για τον αδελφο μου , υπηρχε.

Εκτος αν αρχισαν τα κολπα για να πουλανε επιπλεον

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XTreamer Media Player και ο πόλεμος των Media Players καλ

η κεραια απλα ειναι κατω απο το χαρτονι που καθεται το xtreamer, δε φαινεται αν ανοιξεις απλα το κουτι , πρεπει να βγαλεις το player και ειναι απο κατω εκει που εχουν τα καλωδια, ειναι μαλιστα σε δικο της χαρτονενιο κουτακι

Τουλαχιστον μεχρι σημερα που πηρα αλλο ενα για τον αδελφο μου , υπηρχε.

Εκτος αν αρχισαν τα κολπα για να πουλανε επιπλεον
Μπα! Μάλλον δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει.Όταν τους ρωτάς νομίζουν ότι είναι κάποιο εξτρά αξεσουάρ.
Και σε μένα που το πήρα κατ'ευθείαν απ'το site του Xtreamer, έτσι την είχε και παρέμεινε μέσα στο κουτί, γιατί έχω ενσύρματο δίκτυο.

Last edited:

μαλλον την πατησα απο την βλακεια τους.Και θα το επαιρνα σημερα!

Multichanell FLAC 24/96!!!!! πεντακάθαρο ....το έγραψε ο Pioneer!!! Το είδα τυχαία...(αν και τώρα που το λέω το είχαν αναφέρει ότι θα το κάνουν με το νέο firmware)

τελικα το πηρα σημερα απο πλαισιο συνταγματος και εχει και την κεραια μεσα.απλως δεν το ξερουν οι πωλητες!

τελικα το πηρα σημερα απο πλαισιο συνταγματος και εχει και την κεραια μεσα.απλως δεν το ξερουν οι πωλητες!

στο κουτι εξωτερικα την αναφερει ως optional

σωστος οποτε και ο πωλητης αν δεν εχει ανοιξει καποιο κουτι που να το ξερει!παιρνω πισω οτι ειπα.