Xtreamer Pro

Επίσης υπάρχουν δίσκοι μεγάλης χωρητικότητας που χρησιμοποιούν advanced partition.. Γι αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ένα free tool :http://www.partition-tool.com/personal.htm το οποίο κάνει convert dynamic disk to basic disk χωρίς να πειράζει τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα (εάν υπάρχουν) Για κοίτα μήπως εάν όλα τα άλλα αποτύχουν μήπως μ'αυτό πετύχεις το αποτέλεσμα..

Ο δίσκος είναι ήδη φορμαρισμένος από PC , τον είχα συνδεδεμένο με το Xtreamer μέσο USB και δούλευε μια χαρά.

Ο δίσκος είναι ήδη φορμαρισμένος από PC , τον είχα συνδεδεμένο με το Xtreamer μέσο USB και δούλευε μια χαρά.

Αρα ήταν σε κουτί εξωτερικό και το έβγαλες για να το βάλεις μέσα στο Pro ?

Μήπως έχεις περαστεί φοβάμαι κάποιο firmware που να δίνει αυτήν την δυνατότητα.....και τώρα να μην βλέπει την sata σωστά....

σωστά , αλλά και στο κουτί εγώ τον είχα βάλει αφού πρώτα τον φορμαρισα σε PC και πέρασα τα αρχεία που ήθελα!

Τελικά ήταν απλό!
Απλά τον έβγαλα από το HDDB και τον έβαλα στο HDDA και δούλεψε με την πρώτη !
Τι να πω !
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως !

Τελικά ήταν απλό!
Απλά τον έβγαλα από το HDDB και τον έβαλα στο HDDA και δούλεψε με την πρώτη !
Τι να πω !
Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως !

Οπότε.....μας λές εντυπώσεις τώρα..

Ακόμα δεν έχω δεν κάποιο έργο , αυτά που παρατήρησα έως τώρα είναι:
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Αθόρυβος ανεμιστήρας (και το έχω στο medium)
Λίγο πιο γρήγορο στο menu.
Το μπλε χρώμα μου αρέσει καλύτερα στο menu. :)

Ενισχυτή και ηχεία πήρες τελικά ? (κάπου πήρε το μάτι μου ότι έψαχνες...)Αλλιώς πως θα το εκμεταλλευτείς το Pro ? (Τώρα που λένε ότι θα δώσουνε και το DTS-MA ? ) Λέμε τώρα..............!!!!

Φυσικά έχω εδώ και 3 μήνες έναν AVR ΗΚ355 και όλο το 5.1 set ηχεία της Roister emphasis ! Για να δούμε πότε και αν θα το δώσουν !!!! Υ.Γ. Πληροφοριακά προβάλω σε 120 ίντσες με έναν Optoma HD20

Επειδή όπως μου ειχαν γράψει την προηγούμενη εβδομάδα θα το κάνουν shipping 30 Ιουνίου, το είχα τελείως ξεχάσει να κοιτάξω το status.

Γυρνώντας το απόγευμα σπίτι το βρήκα να με περιμένει !!:award:
Ξεκινάω δοκιμές δικτυακές.

Δεν μ' ενδιαφέρει (προς το παρόν) ο HD ήχος αφού θα συνδεθεί κατευθείαν στην TV

Πάντως δεν φαίνεται τόσο φτηνοκατασκευή όσο λέτε. Μεταλλικό σασί βουρτσισμένο αλουμίνιο με glossy μαύρη πλαστική πρόσοψη. Βέβαια αν είχε και μια οθονούλα θα του έδινε μια πιο desktop consumer αισθητική.

Εκ πρώτης άποψης πάντως μου έκανε εντύπωση το μικρό μέγεθος. αν το ξαπλώσω στο πλάι είναι σχεδόν το μισό από το Tvix κι ας παίρνει και δύο δίσκους. Που είναι οι πλακέτες , οι επεξεργαστές, τα τσιπάκια...:eek:

Παιδιά μαζεύω τα σαγόνια μου.....

Bluray (full δομή) ΔΙΚΤΥΑΚΑ κανένα κόλλημα τα παίζει ΑΕΡΑ !!! με nfs βέβαια σε 1000άρι δίκτυο , αλλά το μηχανάκι ως γνωστόν δεν είναι χιλιάρι. Αρα τα παίζει αέρα, στην ουσία με 100άρι ταχύτητα.

Τα mkv ΔΙΚΤΥΑΚΑ επίσης ΑΕΡΑ. Ειδικά στο καλό mkv 20GB στο avatar στο 31 λεπτό που πέφτει στον καταρράκτη ΚΑΝΕΝΑ σπάσιμο (το Tvix στο συγκεκριμένο σημείο έκανε κολλήματα).

Οσο για σύνδεση με το Qnap μου βρήκε αμέσως όλα τα shared folders , δεν χρειάστηκε να γράψω ούτε ένα γράμμα. Φυσικά μπορείς να έχεις όσα shared folders θες, όχι μόνο μέχρι 4 που έχει το Tvix.

Οσο για User Interface , επιλογές στα Subtitles κλπ πάρα πολύ όμορφα και πλουσιοπάροχα όλα.

Οσο σκέφτομαι ότι είχα δώσει 400+ ευρώ για το Tvix και μάλιστα 2 κομμάτια μου ρχεται να :frusty:

Σας λέω, έχω μείνει ηλίθιος.

HIGHLY RECOMMENDED ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Παιδιά μαζεύω τα σαγόνια μου.....

Bluray (full δομή) ΔΙΚΤΥΑΚΑ κανένα κόλλημα τα παίζει ΑΕΡΑ !!! με nfs βέβαια σε 1000άρι δίκτυο , αλλά το μηχανάκι ως γνωστόν δεν είναι χιλιάρι. Αρα τα παίζει αέρα, στην ουσία με 100άρι ταχύτητα.

Τα mkv ΔΙΚΤΥΑΚΑ επίσης ΑΕΡΑ. Ειδικά στο καλό mkv 20GB στο avatar στο 31 λεπτό που πέφτει στον καταρράκτη ΚΑΝΕΝΑ σπάσιμο (το Tvix στο συγκεκριμένο σημείο έκανε κολλήματα).

Οσο για σύνδεση με το Qnap μου βρήκε αμέσως όλα τα shared folders , δεν χρειάστηκε να γράψω ούτε ένα γράμμα. Φυσικά μπορείς να έχεις όσα shared folders θες, όχι μόνο μέχρι 4 που έχει το Tvix.

Οσο για User Interface , επιλογές στα Subtitles κλπ πάρα πολύ όμορφα και πλουσιοπάροχα όλα.

Οσο σκέφτομαι ότι είχα δώσει 400+ ευρώ για το Tvix και μάλιστα 2 κομμάτια μου ρχεται να :frusty:

Σας λέω, έχω μείνει ηλίθιος.

HIGHLY RECOMMENDED ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Να πω ότι δεν τόχαμε πει ? Τόχαμε πει ! :D
Καλορίζικο !!!