Xtreamer Pro

Έβαλα κι εγώ την beta 20 κι έχω δυστυχώς πολλά προβλήματα.
Το streaming από NAS είναι για σφαλιάρες κυριολεκτικά (και από το eTrayz) με πάρα πολλά κολλήματα, το audio κάνει τα γνωστά σκριτς σκράτς (και ας πειραματίστηκα αρκετά με τα HDMI Options από το αντίστοιχο menu), crasharei όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και αποφάσισε ξαφνικά ότι το smb του άλλου μου NAS δεν είναι καλό και δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του.
Πάρα πολλά bugs και από τα πιο immature προϊόντα τα οποία έχει τύχει να δω..
Προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να κάνει upgrade αν δεν λυθούν τα πάμπολα προβήματα του καθώς και να βελτιωθεί (ΠΟΛΥ) η ευστάθεια του λειτουργικού.
Downgrade γίνεται?

Αυτό το ..σκριτσ-σκρατσ στο Audio τελικά το αναφερουν πολλοί....εμένα δεν μου κάνει τέτοια πράγματα. Το interface του είναι λίγο...sluggish ...έχει πάψει η απόκριση στις εντολές του RC να είναι ακαριαία... Ετσι μούρχεται να βάλω την b18 που μου φάνηκε πιο σταθερή.......(κι έχει και το HD Audio..)

την έβαλα την b20, δοκίμασα DTS-MA και TrueHD από m2ts, ο ενισχυτής το έδειξε. Δεν ασχολήθηκα και πολύ, ελπίζω σήμερα να βρω την ώρα

Αμ...τα ξέρω όλα αυτά....Απλά έλεγα να μην τα άνω εάν υπάρχει κάτι γρήγορο κι έτοιμο......:D
Νικο το DUNE κανει ολα αυτα που ΔΕΝ κανει μεχρι στιγμης το exrtemer οποτε......

Έβαλα την 2.4b20 και έχω το εξής πρόβλημα !
Έχω όπλα έργα σε m2ts format με ενσοματομενους gr υπότιτλους , το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δείχνει τους υπότιτλους !!!

Help !!!!

Έβαλα την 2.4b20 και έχω το εξής πρόβλημα !
Έχω όπλα έργα σε m2ts format με ενσοματομενους gr υπότιτλους , το πρόβλημα είναι ότι δεν μου δείχνει τους υπότιτλους !!!

Help !!!!

Αδύνατον! Δοκίμασε να τους επιλέξεις με το κουμπί subtitles. (Οταν επιλέξεις υπότιτλους με αυτήν την μεθοδο θυμίσου να πατήσεις το enter μετά γιατί εάν δεν το κάνεις ακυρώνεται η επιλογή σου.)

Νικο το DUNE κανει ολα αυτα που ΔΕΝ κανει μεχρι στιγμης το exrtemer οποτε......

Οπότε...πες το καθαρά :D είμαι ασυγχώρητος που δεν έχω κάνει κίνηση ακόμα να πάρω το Dune. E ναι ...το ξέρω...

Να σας βγάλω από το κλίμα με τα firmware κτλ.
παρήγειλα το xtreamer μετά από επικοινωνία μαζί τους αν υπάρχει stock. Έπειτα απο επιβεβαίωση προχώρησα στις 20/7 σε παραγγελία....η ενημέρωση που είχα ήταν για αποστολή 30/7....τους είπα να το επισπεύσουν (λόγω θερινών διακοπών) ....Στιγμιαία το στατους άλλαξε σε "awaiting for pickup" για να ξαναγίνει "awaiting for shippment" λίγες ώρες μετά. Πως γίνεται να είναι ακόμα σε κατάσταση "awaiting for shippment" για ενα διαθέσιμο προιόν; τόσο πολύ αργεί; Άλλοι τα πήραν σε μια εβδομάδα. Τα νεύρα μου...τουλάχιστον η DHL φημίζεται ως γρήγορη εταιρία.....

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Έβαλα κι εγώ την beta 20 κι έχω δυστυχώς πολλά προβλήματα.
Το streaming από NAS είναι για σφαλιάρες κυριολεκτικά (και από το eTrayz) με πάρα πολλά κολλήματα,
Downgrade γίνεται?

μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο δεν κουνιεμαι ούτε γι αστείο. Αν μου χαλάσει το streaming απο το qnap τελειωσα.
Οοοοοοταν και ααααααααν βγει stable firmware το ξανασυζηταω.
Downgrade γίνεται αλλά δεν υπάρχει η 2.3.4. Πας στην 2.3.3

Από τα λίγα που τέσταρα την b20 RC3 με m2ts και iso για DTS-MA & DD TrueHD:
α) τα HD audio περνάνε, ο ενισχυτής τα γράφει
β) με το DTS-MA δεν είδα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα
γ) με DD TrueHD υπάρχει θέμα, γενικά τα frames τραβάνε ζόρια, σε αλλαγές των υποτίτλων δε σταματάει αμέσως αλλά ο ήχος συνεχίζει για μερικά δεύτερα οπότε μετά την επιλογή του υπότιτλου τότε το video τρέχει
δ) έτσι και διαλέξω το info στην αρχή τότε ο ενισχυτής δεν παίρνει το HD audio, δεν ξέρω ποιο φταίει, μάλλον το pro
ε) το info στο TrueHD δε μου έδειχνε την ανάλυση κάποια στιγμή, όταν διάλεξα την ταινία ύστερα τότε δεν υπήρχε πρόβλημα

Αυτά, με εξωτερικό σκληρό έκανα το test, etrayz δεν σύνδεσα ακόμα, jukebox δε δοκίμασα

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Επισης και το δικο μου xtreamer-pro ηρθε με το 2.3.4.
Μετα απο πειραματισμο με το 2.4 beta καποια στιγμη εβαλα το 2.3.3,το οποιο δουλευει καλυτερα απο το 2.3.4.

Με το 2.3.4 ειχα συχνα restart οταν ηθελα να επιλεξω μια αλλη πηγη ενω εβλεπα κατι αλλο.

Δηλαδη ενω παρακολουθουσα μια ταινια πατουσα το Home και επειτα επελεγα multimedia,στιγμιαια εμφανιζοταν η λιστα των πηγων και σχεδον αμεσως εκανε restart.Δεν ειμαι βεβαιος εαν το εκανε παντοτε αλλα 8 στις 10 θα συνεβαινε.

Με το 2.3.3 δεν συμβαινει κατι παρομοιο.

.

Last edited:
Να σας βγάλω από το κλίμα με τα firmware κτλ.
παρήγειλα το xtreamer μετά από επικοινωνία μαζί τους αν υπάρχει stock. Έπειτα απο επιβεβαίωση προχώρησα στις 20/7 σε παραγγελία....η ενημέρωση που είχα ήταν για αποστολή 30/7....τους είπα να το επισπεύσουν (λόγω θερινών διακοπών) ....Στιγμιαία το στατους άλλαξε σε "awaiting for pickup" για να ξαναγίνει "awaiting for shippment" λίγες ώρες μετά. Πως γίνεται να είναι ακόμα σε κατάσταση "awaiting for shippment" για ενα διαθέσιμο προιόν; τόσο πολύ αργεί; Άλλοι τα πήραν σε μια εβδομάδα. Τα νεύρα μου...τουλάχιστον η DHL φημίζεται ως γρήγορη εταιρία.....

...το εχουμε εγραψει και παραπανω, DHL στη Γερμανια = Κλασικο Ταχυδρομειο. Την αποστολη σου στην Ελλαδα θα τη κανει το Πορτα-Πορτα των ΕΛΤΑ... εχεις αριθμο φορτωτικης ? παντως οσοι εβαλαν παραγγελια το τελευταιο μηνα σε 7-10 μερες παρελαβαν... -bye-

Επισης και το δικο μου xtreamer-pro ηρθε με το 2.3.4.
Μετα απο πειραματισμο με το 2.4 beta καποια στιγμη εβαλα το 2.3.3,το οποιο δουλευει καλυτερα απο το 2.3.4.

Με το 2.3.4 ειχα συχνα restart οταν ηθελα να επιλεξω μια αλλη πηγη ενω εβλεπα κατι αλλο.

Δηλαδη ενω παρακολουθουσα μια ταινια πατουσα το Home και επειτα επελεγα multimedia,στιγμιαια εμφανιζοταν η λιστα των πηγων και σχεδον αμεσως εκανε restart.Δεν ειμαι βεβαιος εαν το εκανε παντοτε αλλα 8 στις 10 θα συνεβαινε.

Με το 2.3.3 δεν συμβαινει κατι παρομοιο.

.
χμμμ... και εγω με 2.3.4 παρελαβα και εκει θα παραμεινω για καιρο. Κανενα απο τα προβληματα που αναφερεις... Σημ. Δεν εχω βαλει εσωτερικο δισκο, παιζω απο USB (10%) και ethernet NAS QNAP TS-419 samba (90%) κανενα προβλημα μεχρι στιγμης οτι και να επιλεξω...τωρα εχω ετοιμάσει και ενα δισκο 1 ΤΒ να του βαλω μεσα, αν δω αλλαγη στη συμπεριφορα θα ενημερωσω...

Για αναβαθμιση σε 2.4.0 20beta δε το βλεπω μεχρι να αναφερουν τα παιδια κατι ποιο σταθερο -bye-

μόνο και μόνο γι αυτόν τον λόγο δεν κουνιεμαι ούτε γι αστείο. Αν μου χαλάσει το streaming απο το qnap τελειωσα.
Οοοοοοταν και ααααααααν βγει stable firmware το ξανασυζηταω.

Τασο Samba h NFS εχεις σεταρει ? με NFS εχω θεματακι χοντρο με Samba βουτηρο...

Να βρεθουμε για καμια ανταλλαγη ;)
-bye-

Αδύνατον! Δοκίμασε να τους επιλέξεις με το κουμπί subtitles. (Οταν επιλέξεις υπότιτλους με αυτήν την μεθοδο θυμίσου να πατήσεις το enter μετά γιατί εάν δεν το κάνεις ακυρώνεται η επιλογή σου.)

το δοκίμασα και αυτό ! Τίποτα !!!!
Έβαλα την 2.3.3 αλλά μου έκανε περισοτερα προβλήματα , μου έκανε διακοπές στον ήχο !!!
Μετά ξανά έβαλα την 2.4 αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί με τους υποτιτλους !
Ο ήχος έφτιαξε με την 2.4 !