ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Μπα όχι δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση. Είσαι σίγουρος ότι έχεις internet στο μηχάνημα; Για δοκίμασε να μπεις σε άλλες εφαρμογές που θέλουν σύνδεση π.χ. καιρός, θα παίξει;
Μπα όχι δεν χρειάζεται καμιά ρύθμιση. Είσαι σίγουρος ότι έχεις internet στο μηχάνημα; Για δοκίμασε να μπεις σε άλλες εφαρμογές που θέλουν σύνδεση π.χ. καιρός, θα παίξει;
Τι κάνουμε με το 2.4; Έχει τίποτα θεματάκια ή το περνάμε άφοβα;
OK το scrapping το φτιάχνεις είτε online είτε offline.
Nα σε ρωτήσω όμως κάτι πιό σημαντικό: Εχεις στα favorites διάφορα folders όπως
-cartoon
-movies
-tv series
Αν ανοίξεις το Jukebox θα σου εμφανίσει τις ταινίες ΑΠΟ ΟΛΑ τα folders που θα βρει στα favorites ναι ή όχι;
Δεν θες όμως μέσα στα movies σου ξαφνικά να υπάρχει η Tinkerbell...
πως επιλέγεις να εμφανίζει τις ταινίες ΜΟΝΟ από το movies folder;
ΥΓ. Που να δεις τι γίνεται εάν έχεις π.χ. το 24 σε όλα τα series και όλα τα επεισόδια......σου βγάζει 8x24 =192 εικονίδια με το ίδιο όνομα!!!!!
Χαίρω πολύ.....το είδα...γι αυτό και λέω κρίμα η όλη προσπάθεια. Τι χαζομάρα είναι αυτό το πράγμα; Αφού υποτίθεται ότι το έφτιαξαν χρήστες/χομπίστες δεν είχαν ιδέα από βασικές λειτουργίες;
Υποτίθεται ότι η όλη φάση γίνεται για τον real time αυτοματισμό για να μην χρειάζεται pc. Αν είναι μετά το jukebox να καθόμαστε και στο pc για να το συνεφέρουμε, δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Κατεβάζαμε και μόνοι μας jpg ποστεράκια για κάθε ταινία και τελειώναμε.
Λοιπόν, παίζει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ και μέσω δικτύου με NAS και μέσω USB με στικάκι. Από εσωτερικό σκληρό δεν το δοκίμασα. Ε δεν νομίζω να παίζει από δίκτυο και από usb και να κολλάει στον σκληρό....
Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο αρχείο. Ενα είναι το remastered 1080p του CtrlHD. Για δες στον file explorer το μέγεθος. Είναι ακριβώς 12.890.706 KB ;
Υπ'όψιν το δικό μου pro ήρθε με την 2.3.4 και αυτήν εξακολουθώ να χρησιμοποιώ.
Φίλε Τάσο καλησπέρα...
Τελικά το Pro εξακολουθεί να παίζει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και το λάθος κατά την αναπαρωγή παρακαλώ να χρεωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γράφοντα.
Χτες, εντελώς τυχαία παρατήρησα ότι είχε παρουσιαστεί ένα σφαλματάκι κατά την αποσυμπίεση των αρχείων από το Cryptload. Αυτό πρέπει να αποτέλεσε την αφορμή κάποιο σημείο της ταινίας να είχει έλλειψη ψηφιακής πληροφορίας, με αποτέλεσμα να μην αναπαράγεται. Αυτό εξηγεί πιθανά και το γεγονός ότι η ταινία έπαιζε κανονικά με το KLMP στον υπολογιστή, αλλά και στο παραθυράκι προ-επισκόπησης του Pro.
Την κατέβασα ξανά από την αρχή και μόλις πριν από λίγο δοκίμασα να αναπαράγω το φρέσκα αποσυμπιεσμένο (χωρίς πρόβλημα) download και... voilà!!! To αρχειάκι έπαιζε μιά χαρά.
Να σε ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον σου Τάσο, σχετικά με τον αρχικό προβληματισμό μου.
Και πριν κλείσω μία ερώτηση. Τι αλλάζει ουσιαστικά με το νέο firmware σε σχέση με το 2.3.3 που χρησιμοποιώ εγώ; Να σημειώσω εδώ ότι jukebox και λοιπά χρονοβόρα καλούδια δε με ενδιαφέρουν καθόλου και η ερώτηση ως προς τις αλλαγές, αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε επίπεδο αναπαραγωγής. Να σημειωθεί εδώ ότι το Pro το έχω συνδεδεμένο με την τηλεόραση και ουχί με ενισχυτή, οπότε η αξιοποίηση των νέων φορμά ήχου, επίσης δε με ενδιαφέρει καθόλου. Αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση ή δε θα μου δώσει απολύτως τίποτε περισσότερο σε σχέση με το firmware που φοράει ήδη το μηχανηματάκι;
Μόνο αυτό? Που περιμέναμε τόσο καιρό για να το ετοιμάσουν και δεν έδιναν το firmware χωρίς το Jukebox , που το βάζεις αυτό? Τες πα... Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα αξιοποιήσουν και τις άλλες δυνατότητες που μένουν ανενεργές ( Series, Music , Photos ktlp) κι ότι θα βρεθεί ένας άνθρωπος να το διορθώσει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.